Časté narážky na chudých ľudí

Príspevok v téme: Časté narážky na chudých ľudí
TutanchámonxD

Chcem sa len spýtať ako to vnímate vy. Každý človek dobre pozná typy chalanov, ktorí nosia užšie rifle a majú 180cm a 60kg ku ktorým patrím aj ja. Ide v podstate o to, že keď je nejaký článok na internete o tom ako by mal vyzerať poriadny chlap, tak väčšina žien či chlapov píšu

"takto majú vyzerať chlapi a nie ako tie vychudnuté 60kg buzny v obtiahnutých rifliach a pekným účesom".

Možno ma to zaujíma preto lebo k ním patrím a niekedy ma to dosť zamrzí, že prečo väčšina má takýchto ľudí za buzerantov, kostry, vychrtliakov a neviem čo ešte. Mne osobne sa nikdy nikto kvôli váhe nevysmieval no zaujíma ma váš názor a pohľad na túto vec.

Niekto však zato nemôže akú má váhu či je už príliš chudý alebo má problém s nadváhou ku ktorej prišiel kvôli nejakej chorobe. Niekedy mi pripadá ako keby takýchto ľudí ostatní vyraďujú z kolektíva, že ty ku nám nepatríš a odsudzujú ho na základne jeho váhy.

Ako píšem mne sa nikto nikdy nesmial no niekedy niekto mal pripomienky keď ma videl, že bože ty si chudý čo sa poriadne nenaješ alebo bože však to aj ja mám viac kíl a to som dievča. Jednoducho človek si toho všimne hneď a ja som si vedomí toho, že takýto ľudia vyzerajú na prvý pohľad nezdravo a sú aj náchylnejší na choroby ale niekedy s tým človek nemôže nič spraviť.

Priznám sa však, že kvôli mojej váhe na úrovni 13 ročného decka mám mindráky od strednej školy :D (Tento rok mi bude 24), takže aj preto sa pýtam ako vidíte takýchto ľudí vy. P.S. neberte túto tému, že sa z toho idem psychicky zosypať :D Moju váhu síce riešim stále no nie spôsobom, že mám sklony k samovražde :D

Tutanchamonka2

Tutanchamon- viem ako sa citis tiez som vychudnuta ako vyzla a vlastny otec mi povedal ze vyzeram akoby som usla z koncentraku.
Musis sa s tym zmierit aj led je to tazke a dufam ze raz priberies. Skus si najst trenera a cvicit a jest zdravo. Alebo nos volnejsie veci aby to moc nebolo vidno.

TutanchámonxD

Ja už len čakám, že priberiem vekom. Viacerí písali, že pribrali po 24 roku života,že mali zrazu opačný problém. Ja si skôr myslím, že to písali ľudia čo boli len chudí, že mali štíhlu postavu. Ja mám tú smolu, že ja som vychudnutý a u mňa možno priberanie nebude možné ani v takomto veku. Možno priberiem v 40tke čo už mi bude v podstate úplne jedno. Asi sa vyberiem na vyšetrenie ten štítnej žľazy.

Aj som bol viackrát za mojou obvodnou lekárkou, keď som bol ešte mladší a vždy sa ma spýtala či mi chutí jesť a prečo viacej nejem, ako keby ona vedela koľko ja jem denne. Skončilo to vždy stým, že mi poradila jesť nejaké tabletky po ktorých som mal mať väčšiu chuť do jedla. Videla aký som chudý a nikdy ma nepoukázala na žiadne vyšetrenie so štítnou žľazou.

Bnb

Tutanchamon - to viem, že o ženy nemáš záujem, teda vlastne o nikoho, nebolo to myslené na teba ale na AmonRa a podobných ľudí.

tukcukor

ale ved to nieje o tom ci jes alebo nie
Par ludi co poznam su stihli a aj ked dost jedia a chuti im a predsa nepriberu.
Su ludia co zjedia malo a uz ide vaha hore.
To su geny a travenie. Zalezi aj od zivot. stylu ci ma dostatok pohybu ako sa stravuje ci fast foody alebo varena strava, ci prevazuju v jedle cukry, bieloviny, tuky...
A potom su chudi co odmietaju jest a jedia strasne malo tzv. anorektici, bulimici atd. Na tych vidis ze ked ich niekam pozves nejedia vobec alebo malo. A to je pricina ich vychudnutosti.

Kontrol0r

Toto treba riešiť aj z dôvodu imunity. pri takej váhe môžu byť problémy. Ja to tak mám. Som častejšie chorý. Chcelo by to aspoň + 10KG a bolo by tok ok. Tu hlavne ide o to cítiť sa dobre a ja napríklad pri 185 65 sa necítim úplne ok. Ja sa ale venujem veľa činnostiam kde sa veľa pohybujem. A inak ja som zistil jednu zasadnú vec. A to je, že nie každý odsudzuje za vzhľad. Napríklad - skupina ľudí s ktorou sa aktuálne stretávam a ktorý sa venujú, cestovaniu, turistike, fotografovaniu, behu, cyklistike - ani jeden nikdy nikoho neriešil, práve naopak, poradili čo je dobré na to a tamto. proste úplne niekde inde majú myslenie. A naopak keď som v minulosti ešte chodil po baroch tam riešili na mne snáď všetko. Proste stretávaj sa s ľuďmi ktorí ťa budú brať takého aký si, a ver je ich stráášne veľa.

TutanchámonxD

Téma bola založená o niečom inom a nie o tom, že aj chudí chlapi majú ženy o tom som nenapísal ani slovo, že niekoho hľadám alebo chcem. Ja za to nemôžem že nepatrím k tým ľuďom čo musia mať pri sebe partnera stoj čo stoj, aby som náhodou nevytŕčal z davu oproti ostatným. Ja to mám na háku som bez skúseností 24 rokov, tak načo by som to mal teraz meniť ? Téma bola mierená úplne iným smerom.