Časté narážky na chudých ľudí

Príspevok v téme: Časté narážky na chudých ľudí
TutanchámonxD

Chcem sa len spýtať ako to vnímate vy. Každý človek dobre pozná typy chalanov, ktorí nosia užšie rifle a majú 180cm a 60kg ku ktorým patrím aj ja. Ide v podstate o to, že keď je nejaký článok na internete o tom ako by mal vyzerať poriadny chlap, tak väčšina žien či chlapov píšu

"takto majú vyzerať chlapi a nie ako tie vychudnuté 60kg buzny v obtiahnutých rifliach a pekným účesom".

Možno ma to zaujíma preto lebo k ním patrím a niekedy ma to dosť zamrzí, že prečo väčšina má takýchto ľudí za buzerantov, kostry, vychrtliakov a neviem čo ešte. Mne osobne sa nikdy nikto kvôli váhe nevysmieval no zaujíma ma váš názor a pohľad na túto vec.

Niekto však zato nemôže akú má váhu či je už príliš chudý alebo má problém s nadváhou ku ktorej prišiel kvôli nejakej chorobe. Niekedy mi pripadá ako keby takýchto ľudí ostatní vyraďujú z kolektíva, že ty ku nám nepatríš a odsudzujú ho na základne jeho váhy.

Ako píšem mne sa nikto nikdy nesmial no niekedy niekto mal pripomienky keď ma videl, že bože ty si chudý čo sa poriadne nenaješ alebo bože však to aj ja mám viac kíl a to som dievča. Jednoducho človek si toho všimne hneď a ja som si vedomí toho, že takýto ľudia vyzerajú na prvý pohľad nezdravo a sú aj náchylnejší na choroby ale niekedy s tým človek nemôže nič spraviť.

Priznám sa však, že kvôli mojej váhe na úrovni 13 ročného decka mám mindráky od strednej školy :D (Tento rok mi bude 24), takže aj preto sa pýtam ako vidíte takýchto ľudí vy. P.S. neberte túto tému, že sa z toho idem psychicky zosypať :D Moju váhu síce riešim stále no nie spôsobom, že mám sklony k samovražde :D

lienkaaaaaaaaaa

Chlap v uzkych nohaviciach je fakt ako buzna a to je jedno či je štíhly alebo tlstý, jednoducho je to nechutné.

TutanchámonxD

tak ako čítam, tak pre väčšinu žien som nechutný a nepríťažlivý :D No nič sa nedá robiť, Hlavne, že mám chuť do života nie ? Teda aspoň si to myslím :D

Mrauka

Nohy mas v tom stale obtiahnute, nehovoriac o tom, ze pri takomto type nohavic stale ocakavas, ci nevytrasie z nic nejaku poriadnu kopu.
Zaklad je vybrat si spravny typ na tvoj typ postavy. To robia, mali by, aj zeny. Asi by bol pre teba lepsi rovny strih o kusok volnejsi, nie zas velmi.

Mrauka

Poznala som jedneho muza, tiez bol velmi chudy a este aj bledy. Paradoxne bol pre mna najvacsim chlapom, lebo mal charizmu, spraval sa ku mne najlepsie a nemal ziadne komplexy. To, ze sa nakoniec nezachoval ako chlap je uz vec ina. Tym ti, len chcem povedat, ze jeden podla teba nedostatok sa da kludne vyvazit niecim inym, ale s tym nedostatkom musis byt vnutorne vyrovnany. Pokojne ta zena moze milovat, no bude ta musiet spoznat hlbsie, asi to nebude prave ta laska na prvy pohlad, ale pokojne moze.

Hovori sa, ze nikdy sa netrap vecami, ktore nemozes zmenit. Tie prijmi ako fakt a svoju originalnu sucast. Tie, ktore zmenit mozes a chces, jednoducho zmen.

19rocna

Mne sa uzke gate nepacia na ziadnom chlapovi. Ci je stihly, vychudnuty alebo tlsty. Nepaci sa mi to. Ak je vychudnutej postavy, a nemoze za to, tak v pohode no nemusi to riesit obtiahnutymi riflami ktore to len zvyraznia. A pride mi to strašne ženské. Minule som takeho videla zozadu a rozmyslala som ci je to chalan alebo baba.
Ono to je asi dnes v móde ale dnesna moda stojí uplne za hovno. Baby chodia polonahe, ... nemam rada ked niekto ide s dobou. Ja si dam tricko, gate a idem. Niektore baby sa ovešajú ako vianočný stromček už len ked do obchodu idu. V podstate som za to ohováraná ale mam v paži :D

Tak ak sa to tebe páci tak maj v paži aj ty. Ja len hovorim ze mne sa to u chalanov nepaci.

TutanchámonxD

Ja nosievam takéto rifle. Samozrejme, že na mne nevyzerajú tak dobre, keďže som chudý. Myslím, že to nie je až tak zlé.

Jetotak

Lollka sto bodov za trefny koment, aj ja to sledujem v kazdej teme sa najde niekto, kto zacne prskat jed, pisat totalne bludy od veci a kydat na zakladatelov temy, ty si urcite taky, onaky, proste hnus, grc. Cisti trollovia. Liecia si svoje komplexy na fotach a potom to tu vyzera ako zumpa.

Inak moj brat tiez byval takyto chudy, v 21r zacal driet v posilke a mal zostaveny stravovaci plan na pribratie. Teraz ma svaly ako rambo. Ale akonahle prestane cvicit, koniec, vaha pada dolu rapidne. Takze je to bud alebo. Bud budes cely zivot bojovat, presne ako zeny, ktore nemaju geneticky danu stihlost, alebo sa budes takto ohladom svojej postavy citit navzdy. Volba je tvoja. Pokial si zdravy, vsetko sa da, len to je dlhorocny boj.

TutanchámonxD

Tak ja mám komplexy len z mojej váhy. Možno by som mal aj v tedy, keby sa mi niekto vysmieval čo sa mi nikdy nestalo a som zato rád, pretože by ma to mohlo psychicky poznačiť. Len som chcel vedieť názor iných ako to vidia oni.

To že mám komplexy z mojej váhy si robím len sám. Jednoducho sa mi nepáči ako vyzerá moje telo a preto si neviem ani predstaviť, že by som sa nazval chlapom. Preto ma v podstate nikdy ani žiadne dievča nenazvalo chlapom alebo mužom, pretože keby to vyslovila sám by som sa na tom z chuti pobavil.

Ja za to ani baby neurážam ani neodsudzujem ak by nechceli so mnou nič mať, pretože som príliš chudý a nevedeli by si to predstaviť ani pri sexe. Ja to úplne chápem, pretože samému mi je zle z mojej postavy, keďže nemám žiadny chrbát, brucho, ruky, nohy nič. Jednoducho palica do fizoľňov :D a ešte keď sa pozriem do zrkadla, keď sa idem osprchovať z profilu, tak sa mám chuť pozvracať :D