Chcem sa len spýtať ako to vnímate vy. Každý človek dobre pozná typy chalanov, ktorí nosia užšie rifle a majú 180cm a 60kg ku ktorým patrím aj ja. Ide v podstate o to, že keď je nejaký článok na internete o tom ako by mal vyzerať poriadny chlap, tak väčšina žien či chlapov píšu
"takto majú vyzerať chlapi a nie ako tie vychudnuté 60kg buzny v obtiahnutých rifliach a pekným účesom".
Možno ma to zaujíma preto lebo k ním patrím a niekedy ma to dosť zamrzí, že prečo väčšina má takýchto ľudí za buzerantov, kostry, vychrtliakov a neviem čo ešte. Mne osobne sa nikdy nikto kvôli váhe nevysmieval no zaujíma ma váš názor a pohľad na túto vec.
Niekto však zato nemôže akú má váhu či je už príliš chudý alebo má problém s nadváhou ku ktorej prišiel kvôli nejakej chorobe. Niekedy mi pripadá ako keby takýchto ľudí ostatní vyraďujú z kolektíva, že ty ku nám nepatríš a odsudzujú ho na základne jeho váhy.
Ako píšem mne sa nikto nikdy nesmial no niekedy niekto mal pripomienky keď ma videl, že bože ty si chudý čo sa poriadne nenaješ alebo bože však to aj ja mám viac kíl a to som dievča. Jednoducho človek si toho všimne hneď a ja som si vedomí toho, že takýto ľudia vyzerajú na prvý pohľad nezdravo a sú aj náchylnejší na choroby ale niekedy s tým človek nemôže nič spraviť.
Priznám sa však, že kvôli mojej váhe na úrovni 13 ročného decka mám mindráky od strednej školy :D (Tento rok mi bude 24), takže aj preto sa pýtam ako vidíte takýchto ľudí vy. P.S. neberte túto tému, že sa z toho idem psychicky zosypať :D Moju váhu síce riešim stále no nie spôsobom, že mám sklony k samovražde :D