Časté narážky na chudých ľudí

Príspevok v téme: Časté narážky na chudých ľudí
TutanchámonxD

Chcem sa len spýtať ako to vnímate vy. Každý človek dobre pozná typy chalanov, ktorí nosia užšie rifle a majú 180cm a 60kg ku ktorým patrím aj ja. Ide v podstate o to, že keď je nejaký článok na internete o tom ako by mal vyzerať poriadny chlap, tak väčšina žien či chlapov píšu

"takto majú vyzerať chlapi a nie ako tie vychudnuté 60kg buzny v obtiahnutých rifliach a pekným účesom".

Možno ma to zaujíma preto lebo k ním patrím a niekedy ma to dosť zamrzí, že prečo väčšina má takýchto ľudí za buzerantov, kostry, vychrtliakov a neviem čo ešte. Mne osobne sa nikdy nikto kvôli váhe nevysmieval no zaujíma ma váš názor a pohľad na túto vec.

Niekto však zato nemôže akú má váhu či je už príliš chudý alebo má problém s nadváhou ku ktorej prišiel kvôli nejakej chorobe. Niekedy mi pripadá ako keby takýchto ľudí ostatní vyraďujú z kolektíva, že ty ku nám nepatríš a odsudzujú ho na základne jeho váhy.

Ako píšem mne sa nikto nikdy nesmial no niekedy niekto mal pripomienky keď ma videl, že bože ty si chudý čo sa poriadne nenaješ alebo bože však to aj ja mám viac kíl a to som dievča. Jednoducho človek si toho všimne hneď a ja som si vedomí toho, že takýto ľudia vyzerajú na prvý pohľad nezdravo a sú aj náchylnejší na choroby ale niekedy s tým človek nemôže nič spraviť.

Priznám sa však, že kvôli mojej váhe na úrovni 13 ročného decka mám mindráky od strednej školy :D (Tento rok mi bude 24), takže aj preto sa pýtam ako vidíte takýchto ľudí vy. P.S. neberte túto tému, že sa z toho idem psychicky zosypať :D Moju váhu síce riešim stále no nie spôsobom, že mám sklony k samovražde :D

Kontrol0r

Dajte sa na turistiku a spoznáte toľko super ľudí že nebudete vedieť kde máte ísť prv :) Ja mám sociálnu fóbiu a cez turistiku som spoznal toľko ľudí že až. A to som pred rokom sa ešte opíjal po baroch a hral doma PC hry. Zmente svoje myslenie, zmeňte život, hlavne neseďte doma, najhoršie čo môže byť. A to že máš sociálnu fóbiu nie je nič čo by sa nedalo potlačiť. Ja mám napríklad problém rozprávať sa s dievčatami a aj tak som spoznal kopec kamarátok :)

TutanchámonxD

ja sociálnu fóbiu vôbec nemám. Som extrovert a to sa hlavne preukazuje, keď som niekde v spoločnosti. Samozrejme len v tedy ak niekde musím ísť ako napríklad program reštart ktorý sa konal na úrade práce alebo keď som teraz chodil na kurz. Viem sa rozprávať aj hodinu s niekym nemám s tým najmenší problém ale jednoducho som sám, pretože na takýchto miestach človek nových ľudí nespozná a už ani o to nestojím posledných cca 5-6 mesiacov. Ako mladý som si neužil vôbec nič, tak prečo to teraz riešiť ? Riešil som to asi od 18 rokov ešte donedávna, takže už nemám síl viacej.

NaRovinu

palomaa - Môže byť, že TutánchamonxD má sociálnu fóbiu a tá silno zabraňuje kontaktu s ľuďmi.
Nepredpokladám, že to pochopíš, pretože nevieš, aké to je.
Ja som tiež samotárka a prečo ? Lebo mám soc. fóbiu. Jednoducho sa bojím ľudí (ich reakcií, faloše, klamstiev) a prezentovaním sa pred nimi.
Neviem si predstaviť, žeby som išla niekam von a prihovorila sa k nejakému človeku. Možno k jednému áno, no horko-ťažko. A k skupinke už vôbec nie. To by som radšej umrela.
Inak, existujú štúdie, ktoré dokazujú, že človek so soc. fóbiou sa viac bojí prezentovania pred skupinou ľudí, než smrti. Môžem to potvrdiť, sama to tak cítim.

TutanchámonxD

Komu mám dať šancu keď nikoho nemám ? Ani počas strednej školy ma nikdy nikto nechcel za kamaráta. Bol som len spolužiak a to bolo všetko. Ja som si zvykol už ale na môj život.

A áno, nežijem život mladého človeka. Ja žijem život dôchodcu. Nikdy som nebol na dovolenke ani na žiadnom výlete okrem tých pár školských na ZŠ. Nikdy som nebol za hranicami SR. Nepoznám ten pocit vybrať sa s kamarátmi na víkend na chatu na zájazd alebo s nejakou kamarátkou ísť niekde na kávu, kofolu.

Po 10 rokoch som v podstate zistil, že ľudia čo sa pred mnou tvárili ako kamaráti nikdy skutoční kamaráti neboli. To sa prejavilo hlavne keď mal jeden z kamarátov vypité a začal sa mi vysmievať a pridal a bavil sa na mne aj jeho spolužiak zo strednej. Aspoň si ma zastala jeho priateľka a povedala že sú sprostí, že sa na mne bavia. Tak isto to je aj u viacerých mojich "kamarátov".

Ale ako píšem nevadí. Nikde v živote nie je napísané, že ako mladý človek si musím aj život na plno užívať. Tento rok mi je 24 už to neriešim, pretože už to nemá zmysel riešiť. Som ako tak zdravý a mám svoju mamu, ktorú mám rád nadovšetko a to mi stačí.

palomaa

TutanchámonxD,ja beriem ludi ako ludi.Netriedim ich podla roznych meradiel-ze niekto je bohaty,iny zas hudobny,tlsty,ci chudy,mudry alebo menej inteligentny :-D
Neselektujem.Ale vnimam iba to,ci je clovek dobry-alebo zly.A na vyzore mi nikdy nezalezalo ;)

A neblbni.Preco si samotar,nikam nechodis a nezijes zivotom mladeho cloveka?Vsak sa stretavaj s niekym.Ak nikoho nepoznas,tak ho spoznaj :) Ja som dost dobrodruzna povaha a poznam velmi vela ludi.Doslova ich k sebe pritahujem.Srsi zo mna vzdy dobra nalada,som vysmiata ako slniecko na hnoji :-D Uvidis.Spoznas jedneho,potom druheho cloveka.. Jasne,ze nejde o kvantitu-ale o kvalitu.Ale skus dat aspon niekomu sancu :)

TutanchámonxD

palomaa Však ako ja z názorov iných si nič nerobím ani ma to nijako nepoznačuje len som chcel vedieť či to tak berú aj iní ľudia ako len tých čo som spomenul z jedného príspevku.

Ale to či ma majú radi ľudia či nie taký aký som, tak to ti už povedať neviem :D keďže som samotár a sedím len doma a s nikým sa nestretávam lebo nemám s kým. Takže ťažko povedať :)

palomaa

TutanchámonxD,ahoj. Nic si nerob z inych ludi,zi tak-aby ty sam si bol stastny a spokojny.Urcite je vela ludi,ktori ta maju radi preto,aky si,ze ta poznaju a vedia-co si zac.A urcite sa aj vela ludom pacis.Inych ludi neries.Hlavne nie dake anonymne tupe stado :-D Ja som napriklad baculka a v mojom prispevku tu,mi hned kolki pisali,aby som schudla,ze trasuce sa sadlo a podobne.A tie rifle su pekne co si dal obrazok,tak ich smelo nos :) Aj moj priatel take nosi a velmi mu pristanu ;) Tak hlavu hore,u muza su aj tak najdolezitejsie zdrave sebavedomie,charizma a sarm :)

Kontrol0r

Ja to mám rovnako 185cm 65 KG, a ešte aj prepadnutý hrudník. Poviem ti toľko, v zrkadle to až tak nevyzerá ale keď sa pozriem na nejaké video kde som ja, tak to vyzerá hrozne. No chcem začať cvičiť, trocha si aj zacvičím po práci ale zatiaľ to nie je ono. Problém je strava, proste nemám čas ani peniaze dať do seba toľko živín koľko potrebujem. Mám extra rýchly metabolizmus a kedže moje koníčky sú cyklo, turistika a podobne tak sa veľa hýbem a všetko spálim.

Je to určite zlé, sám to pociťujem že nie som úplne v takej kondícii ako by som chcel a aby som podával výkon aký chcem. Mám z toho aj dosť psychické problémy ale to už je iná téma. No určite s tým treba niečo začať robiť proste začať makať lebo akákoľvek postava sa dá vypracovať .

www.youtube.com

Mitt

To naozaj tak intenzívne prežívaš posmešky nejakých slepačích mozgov ? Však nos to, čo uznáš TY za vhodné...

TutanchámonxD

No však o tom píšem, pretože také rifle nosím. Mne osobne sa nepáčia rifle typu rovný strih dve vrecká a vyzerajú ako z lacného obchodu za rohom. Tie rifle čo som uviedol ako príklad aj reálne nosím. Mne osobne sa veľmi páčia a ak to niekomu vadí, tak s tým ja už nič nenarobím.