Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny, co Vy na to ?

Príspevok v téme: Zeny, co Vy na to ?
bouchac

Minule ma v posilke oslovila jedna zena, nevedela ako stiahnut kladku... bolo tam vela ludi, prisla za mnou a vsimol som si,ze tak vselijako zakuovala... tak som jej to ukazal a tym to skoncilo, odvtedy presiel nejaky cas, 1-2 tyzdne som ju tam nevidel a teraz ju stretavam denne ked beham na pase a vsimam si, ze zakukne, tak som ju oslovil na ceste z fitka, spolu sme odchadzali... Predtym chodievala aj vecer cvicit, tak som sa spytal, ze ci teda jej viac vyhovuje rano, ze to zmenila.. mozno blba otazka, ale tak ak ma zaujem o rohovor, tak na osloveni az tak nezalezi si myslim... No prehodili sme par slov, v podstate len odpovedala na moje otazky, vyzeralo to, ze to chce ukoncit pretoze sa ani nezastavila ked som sa prihovoril, tak som jej poprial pekny den a nechal ju ist.
A to som sa bol osprchovany, cisty, nesmrdel som :D
Co si o tom myslite ? Mozno som si to cele zle vysvetlil, mozno nie, co myslite, ako by bolo najlepsie postupovat dalej ?

Katarina1765

:) Naozaj mile, prides mi uz ako dospely muz, nie nejaky vyrasteny student. Ale chapem, ze niekedy sa v tych opacnych pohlaviach nevyzname.
Asi ti nejde ani o tuto konktretnu slecnu, ako skor o princip ( mozno do buducna)
No ja ako zena ti mozem za seba povedat, ze toto vsetko co sa stalo je uplne normalne.Myslim, ze slecna mohla byt zahambena sama o sebe, ze je dopotena a cervena a ty vyvonany a osprchovany. A preto mozno reagovala takto. Aj to ze ta oslovila je podla mna normalne a aj to, ze sa po tebe pozera. Ja tiez rada sledujem kto ako cvici a ake ma telo, dokonca aj po zenach :D . A neznamena to , ze s nimi nieco chcem mat.
Ved uvidis ako sa to vyvinie, asi ti nikto neda priamu odpoved, co ma ona v hlave. Ale aj ked sa ti v buducnosti prihovori, este to neznamena, ze s tebou chce nieco mat.Mozno ju bude mrziet, ze bola taka stroha k tebe ( ale bolo jej to asi neprijemne, lebo bola dopotena na beziacom pase)
Ale aspon za seba mozem povedat, ze ked som aj k cudziemu mila, ze sa nim dam ro reci, vobec o nho nemusim mat zaujem. Tak isto to urcite robite aj vy muzi. Sme social animals :)
Ale povodne k prvotnemu problemu, nemyslim si ze ta oslovila preto, ze si s tebou pod zamienkou chcela nieco zacat. Co ale nevylucuje, ze si s tebou predsa nieco nezacne po dlhsom case, ked ta tam bude vidat.
Takze bud len vyrovnany, sam sebou a ver si. A hlavne sa velmi nesnaz- to nas zeny odradza :)
Vela stastia prajem

bouchac

Aliss, no neviem... je to daleko :D nove zatial nic, vcera nebola ani rano ani vecer a dnes som nebol Ja, z rana som mal nejake vybavovacky a dnes robim z domu :) tak najskor az nedelu ked dojdem zase do Ke.

Aliss

Bouchac, keby sa nemala k hlbsiemu pokecu, tak vies, ze zaujem nie je. Bud bude zadana alebo prosto nechce nadvazovat nic nove. Casom sa to ukaze. Mozno sa raz pri obrovskej porci pizze budete spolu na tomto smiat :D Ze ako si pisal kvoli nej na forum, lebo si nevedel precitat jej pohlady. A ked nie, hod okom vo fitku po mne, budem vdacna :D Za rady a usmernenie haha

bouchac

Aliss, Ja sedim denne 10-12 hodin za PC, takze fitko mi vzdy padne vhod, donedavna som chodieval tak, ze fakt som makal, ale na obed bola pizza :D Teraz si uz varim a tak.. som zvedavy co zo seba vytrieskam :) A na to co si pisala, ved to nechapem, ze ludia cvicia vylozene zle, ale az komicky v niektorych pripadoch a to su medzi ludmi a nepozru sa, nechapem... a na mna ked niekto cumi, vobec to nevnimam ako ocumovanie, som rad, ze som povedzme "vzor" :D vobec mi to nevadi a ak by sa niekto nieco spytal, nemam najmensi problem reagovat na to. S touto sa stretavam vacsinou rano ked beham, alebo som na orbitreku, takze asi nepokukuje po "technike" cvicenia :) a budem sa riadit presne tak ako vravis ;)

Aliss

Jasne chapem :) Pytam sa preto, lebo sama chodim do fitka. A ocumujem. Naozaj ocumujem druhych, najma chlapov, kedze zeny sa tvaria tak, ze by mi zrejme neporadili ak by som sa spytala na nieco :D Takze sledujem kto co robi, ak sa mi nezda nieco spravne, tak pozorujem druhych. Viem, moze to byt aj kus neprijemne pre inych, ale ked mi niekto polozi otazku co sa cumim, som pripravena odpovedat - len obdivujem a ucim sa :D Trenera som este nezvazovala, takze ucim sa sledovanim. A najma, neberiem to nejak extremne vazne, netreba mi ani chudnut ani naberat svaly, len vyrovnavam to, ze mam ruky, brucho a chrbat "vymakane" a spodok nic...No ale spat k teme. Kazdy mame zrejme tendenciu si pohlady inych vylozit po svojom. Ale za obycajne "ahoj" ked ju stretnes, nic nedas. Bez namyslania, ocakavania...mozno nebude mat chut na kecanie, ale po pravidenych "ahoj" si mozes dovolit aj dalsie otazky "ako sa mas", "tak co, dnes nohy?" a podobne :D