Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny, co Vy na to ?

Príspevok v téme: Zeny, co Vy na to ?
bouchac

Minule ma v posilke oslovila jedna zena, nevedela ako stiahnut kladku... bolo tam vela ludi, prisla za mnou a vsimol som si,ze tak vselijako zakuovala... tak som jej to ukazal a tym to skoncilo, odvtedy presiel nejaky cas, 1-2 tyzdne som ju tam nevidel a teraz ju stretavam denne ked beham na pase a vsimam si, ze zakukne, tak som ju oslovil na ceste z fitka, spolu sme odchadzali... Predtym chodievala aj vecer cvicit, tak som sa spytal, ze ci teda jej viac vyhovuje rano, ze to zmenila.. mozno blba otazka, ale tak ak ma zaujem o rohovor, tak na osloveni az tak nezalezi si myslim... No prehodili sme par slov, v podstate len odpovedala na moje otazky, vyzeralo to, ze to chce ukoncit pretoze sa ani nezastavila ked som sa prihovoril, tak som jej poprial pekny den a nechal ju ist.
A to som sa bol osprchovany, cisty, nesmrdel som :D
Co si o tom myslite ? Mozno som si to cele zle vysvetlil, mozno nie, co myslite, ako by bolo najlepsie postupovat dalej ?

bouchac

Aliss, vobec nie... pred pol rokom sa mi skoncil vztah a odvtedy v podstate nikam nevychadzam a chcem sa venovat sebe. Cvicil som aj predtym, ale po konci vztahu som vo fitku pravidelne, rano aj vecer, medzitym praca. Tuto tam registrujem zhruba 2 mesiace takze tak... no a povedal som si, ze teda skusim a uvidim.V posilke sa da odsledovat vela.. To, ako cvici napoveda o tom, ci je rozumna a nie ako tisic ludi co tam chodi a namiesto osochu sa dochramu, mala aj trenera jeden cas, potom jej vyraz... ci tam prisla fakt makat, alebo len okukovat (ano aj tie jej pohlady co tu riesime boli take ako keby som jej jedol z taniera :D, no po 40min na orbitreku neni ani mne do smiechu), dalej ak chodi pravidelne, tak je disciplinovana, ked je vo fitku, neni na telefone medzyi seriami atd atd... neoslovim kazdu zenu, len tie na ktorych sa mi nieco paci a aj ked ma povedzme pritahuju, neni mojim zamerom ich hned balit, ale ved mat dobru kamaratku s ktorou si rozumiem neni tiez zle... Tak ako Vy tu..., nemam takych kamaratov s ktorymi by som toto mohol rozoberat seriozne.

nicollette12

Normalne si pockaj kym sa ti prihovori, alebo kasli na to.. ja si myslim ze keby mala zaujem tak by to dala jasne najavo, nie len pokukovanim ktore ani nevies ci patri na teba....

Aliss

Bouchac, rad tu uz mas neurekom, nejdem uz viac prispievat niecim. Len otazocka, lebo ma to zaujima. To oslovujes a prihovaras sa kazdej zene, co ti venuje pohlad, ktora viac raz pozrie tvojim smerom? :)

Lollka

No skus ju teraz vo fitku len pozdravit s usmevom. Uvidis ako zareaguje, ci ti opatuje usmev alebo sa bude tvarit ze ju to otravuje. Ak by si mal pocit ze je priatelska, mozes s nou neskor skusit zacat rozhovor. Ale najlepsie v tom fitku, nevies ci sa po nom niekam neponahla, napr. vyvencit psa. Moze byt len nesmela ale nevieme, skus to teda este raz, ak nebude ziaden zaujem tak je jasne ze nema zmysel skusat to dalej.

bouchac

nicollette12 podla mna cele uplne zle :D ale povedzme, ze dam na tovju radu, ale vysvetli mi, ako sa mam presvedcit, ze ta zena so mnou chce rozpravat, ked sa jej neprihovorim ? To si ju mam vyhladat niekde na FB, alebo sledovat domov, najst nejakeho jej znameho/ znamu a ich sa spytat, ci ma zaujem, alebo ako ?... Nechapem. alebo cakat kedy sa prihovori ona ?...

a_dr1a, presne... som skvely, ozaj :D

zuzi74, dakujem a suhlasim a dam vediet :)

zuzi74

Mozno len obkukava ako sa spravne beha na orbitreku:))

Ale nie, vazne, nevidim dovod, preco by si to nemal este skusit. To ze sa nezastavila, neznamena, ze by sa mozno casom s tebou nechcela aj blizsie zoznamit. Zatial mozno konala len tak ako konala.
Mne ked sa nejaky muz pacil a oslovil ma, tak som v tom momente zareagovala tak, ako som vobec nechcela. Mozno z nejakej ostychavosti a prekvapenia a potom som si nadavala aka som blba a priala si, aby to nebolo posledny krat:-) Ludia sme rozni, obcas tie reakcie v danom momente su take ake su, nie kazdy to dokaze dokonale ovladat a uvolnit sa, takze rozhodne by som na tvojom mieste este flintu do zita nehadzala. Ved nemusis hned zajtra bezat za nou, mozno jej nechaj cas, trosku si ju povsimaj a skus znova.
A samozrejme napis, ako to pokracuje:-)

a_dr1a

Ake ste niektore nanho zleee :D ved chalan vyzera byt normalny, ze ma v hlave jasno, upratane, dokonca aj gramatiku ovlada, pise triezvo, posobi nezakomplexovane, ked ho poziadala o pomoc tak jej ochotne pomohol a mohol ju mat s prepacenim na haku, vsak on tam nie je zamestnanec ale platiaci zakaznik ako aj ona, a ze sa jej prihovoril je skor jeho plus)
Jak citam daktorych zien komentare, tak by sa nedivila, ze stupa trend 4%))

nicollette12

Ja si myslim ze o teba vobec nema zaujem, ty si si to asi cele domyslel v hlave, vela muzov si namysla ze zena na nich pozera a neviem ake scenare si davaju v hlave dokopy, ze ju oslovia a ona im skoci do narucia.... to ze chcela od teba pomoc vo fitku, tak na tom nevidim nic take ze by to malo znamenat ze ma o teba zaujem... mozno ze videla ze si nablizku a ze si duchom pritomny tak ta oslovila...a potom ze po tebe pokukovala? Si si isty ze na teba? Lebo to vobec tak nemusi byt, aj ja ked idem do fitka tak sa pozriem viac krat okolo seba aj na ludi okolo ked chcem ist napriklad na nejaky stroj, pozriem sa aj viac krat ci tam niekto je este atd... a to ze si sa jej prihovoril je mile, ale baba asi nema zaujem, mozno sama nechapala naco sa jej prihovaras a tym ze si bol osprchovany situaciu nezmenis.... :) takze nabuduce sa radsej presvec ze ta zena by chcela s tebou pokecat a pozera po tebe naozaj, alebo sa ti sama prihovori, lebo potom vznikaju taketo trapne situacie, kde si muz domysli cely pribeh o tom ako ho ta zena chce :)