Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny, co Vy na to ?

Príspevok v téme: Zeny, co Vy na to ?
bouchac

Minule ma v posilke oslovila jedna zena, nevedela ako stiahnut kladku... bolo tam vela ludi, prisla za mnou a vsimol som si,ze tak vselijako zakuovala... tak som jej to ukazal a tym to skoncilo, odvtedy presiel nejaky cas, 1-2 tyzdne som ju tam nevidel a teraz ju stretavam denne ked beham na pase a vsimam si, ze zakukne, tak som ju oslovil na ceste z fitka, spolu sme odchadzali... Predtym chodievala aj vecer cvicit, tak som sa spytal, ze ci teda jej viac vyhovuje rano, ze to zmenila.. mozno blba otazka, ale tak ak ma zaujem o rohovor, tak na osloveni az tak nezalezi si myslim... No prehodili sme par slov, v podstate len odpovedala na moje otazky, vyzeralo to, ze to chce ukoncit pretoze sa ani nezastavila ked som sa prihovoril, tak som jej poprial pekny den a nechal ju ist.
A to som sa bol osprchovany, cisty, nesmrdel som :D
Co si o tom myslite ? Mozno som si to cele zle vysvetlil, mozno nie, co myslite, ako by bolo najlepsie postupovat dalej ?

kafe

jeej, to je krásna téma :)
ja si myslím, že si ju prekvapil a spanikárila, teraz si búcha hlavu o stenu, prečo s tebou nepokecala viac :D Určite pozdravom a úsmevom nič nepokazíš (obyčajná slušnosť, ale v prípade že niečo od teba chce :D ju to povzbudí), a ked ta dokázala osloviť prvýkrát, osloví ťa znovu. Navyše chlap čo má pri pozdrave široký úsmev na perách... to určite neni len tak.
Takže trpezlivosť, ak bude hrať mŕtvu lienku, skús ju ešte osloviť ty a potom sa na to vyser.

Mitt

Mal by si jej rázne vysvetliť, že nech na teba tak nezíza. Samozrejme, človek má oči na to, aby sa mohol dívať na okolitý svet, ale nie je normálne, aby na teba zazerala jak keby si jej zožral večeru aj ranajky...Sú to spoločné priestory, ktoré jej návštevníci môžu využívať bez toho, aby ich niekto obťažoval, hoc i neustalým zazeraním.

bouchac

Mrauka, nemam take svaly, aby boli hodne obdivu, ale pracujem na to a ide to. Nesmrdel som, ved som sa vysprchoval, navonal a siel, smrdel som mozno vo fitku, ked som na orbitreku spravil 10km za 34min :D ale to su feromony...

Mrauka

Mozno len obdivovala tvoje svaly a tiez by chcela take :)
Som sa pobavila, ze si bol osprchovany, cisty a nesmrdel si :)) viaceri by si z teba mohli brat priklad.

bouchac

sasimka Ja neviem, do fitka chodim cvicit a nie sledovat ludi :D ale to nie ze 2x sa na mna pozrela za tyzden, ale ked rano beham, alebo som na orbitreku, tak som tam 40 min a neraz som sa pozrel a videl som, ze pokukuje, alebo v odraze v zrkadle... neviem ved kludne moze byt, ze som si to zle vysvetlil... Ja len som nevedel, ze co teda, ci zajtra ju oslovit zas, alebo jej dat trosku cas, ci sa prihovori ona... nechcem byt dotieravy

a_dr1a

bouchac, za pozdrav nic nedas. Takze raz-zacas pozdravit nie je doterne a uvidis, ako bude reagovat, ci sa vasa komunikacia bude pripadne opakovat, ci bude zaujem
Ja som sa tiez s kolkymi len z videnia najskor zdravila, potom sa ma nieco spytali alebo len tak sme sa navzajom prihovorili, ai

bouchac

Lollka - presne tak som to myslel... len je otazka, ci hned ked sa stretneme tak nieco take skusat, alebo dat tomu chvilku cas a ked tak sa len pozdravit...

bouchac

Ved Ja si nic nenamyslam... ani s nou neplanujem svadbu... Podla mna su 2 moznosti a to 1) zle som si to vysvetlil, 2) prekvapil som ju, ze som sa jej prihovoril, mozno by sa chcela aj rozpravat, ale spanikarila...

A teda cielom mojho prispevku bolo zistit, ako to rozlisit... Pockat chvilku ci zareaguje nejako, alebo sa prihovorit zas, alebo sa pozdravit ked sa tam stretneme a sledovat jej reakcie...

a taktiez netahal by som ju hned niekde von... ak sa chyti, tak spociatku rozhovor vo fitku a ked sa to bude rozvijat, tak potom by som ju pozval.

a dalsia vec, ved nestartoval som po nej, len som sa snazil byt priatelsky, ved ju nepoznam, Ja neviem ci by sme si sadli...

neviem no, podla toho co pisete, myslite si, ze ked sa Vam chalan prihovori, chce na Vas hned skocit ci ako ? :D

A k tomu co tu pisete... Ked sa mi nejake dievca paci, tak si myslim, ze je normalne sa jej prihovorit a zistit stav ako cakat na to, ze sa stane zazrak nejaky... cize prihovorim sa a uvidim, nedam jej predsa rovno ranu paralyzerom a odtiahnem do jaskyne....