Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny, co Vy na to ?

Príspevok v téme: Zeny, co Vy na to ?
bouchac

Minule ma v posilke oslovila jedna zena, nevedela ako stiahnut kladku... bolo tam vela ludi, prisla za mnou a vsimol som si,ze tak vselijako zakuovala... tak som jej to ukazal a tym to skoncilo, odvtedy presiel nejaky cas, 1-2 tyzdne som ju tam nevidel a teraz ju stretavam denne ked beham na pase a vsimam si, ze zakukne, tak som ju oslovil na ceste z fitka, spolu sme odchadzali... Predtym chodievala aj vecer cvicit, tak som sa spytal, ze ci teda jej viac vyhovuje rano, ze to zmenila.. mozno blba otazka, ale tak ak ma zaujem o rohovor, tak na osloveni az tak nezalezi si myslim... No prehodili sme par slov, v podstate len odpovedala na moje otazky, vyzeralo to, ze to chce ukoncit pretoze sa ani nezastavila ked som sa prihovoril, tak som jej poprial pekny den a nechal ju ist.
A to som sa bol osprchovany, cisty, nesmrdel som :D
Co si o tom myslite ? Mozno som si to cele zle vysvetlil, mozno nie, co myslite, ako by bolo najlepsie postupovat dalej ?

Lollka

Tam je viac moznosti. 1. Pacis sa jej, ale ma priatela a ten vztah si nechce nicit. 2. Pacis sa jej, mozno by sa s tebou aj rada zoznamila ale je nesmela a ked si ju oslovil, triasli sa jej nohy a radsej sa rychlo rozlucila. 3. Zaujem nema a tie obcasne pohlady si si zle vysvetlil.
Mozes ju skusit este raz oslovit, ako tu uz niekto pisal mozes jej napr. navrhnut ze jej poradis ohladom cvicenia. Ak by ani teraz nemala zaujem ani o kratky rozhovor tak to potom treba nechat tak.

Zuzazuza

Kludne sa jej mozes len fyzicky pacit, ale inak nema o nic zaujem. Mozno ma aj priatela. Ved ta nebalila, tak si hned nemysli, ze sa s tebou vobec chce dat do reci. Vobec to tak nemusi byt.

Apolli

Adra no neviem..ja som minule v posilke bezala na pase tak ze som videla na celu miestnost. A kukala som sa sem tam na najblizsieho chalana, lebo ked nemam okuliare, vidim len niekolko metrov pred seba :D A taky chalan az sme docvicili a prezliekli sa, ku mne dosiel a ze cauuu nechces ist na smothie do auparku? A ja kukala, ze co?? V tom som si uvedomila, ze som mu venovala zrejme vela pohladov a on si to vylozil ako jasny zaujem. A vies ake boli pri tych pohladoch moje myslienky? "Musim kupit papierove vreckovky, smrkam do toaletaku...a nejaky cistic na sklo od rury, je hrozne spinave. A musim sa naucit do skoly este tu jednu stranu, booooze ako sa mi nechce..." :D Netreba si jednoducho hned namyslat len preto, ze sa dakto na mna pozrie niekolko raz...

TutanchámonxD

Nemôžeš to brať hneď tak, že má o teba záujem aj keď vylúčené to nie je. Ja keď idem do mesta autobusom niekde, tak väčšinou tiež mladé dievčatá sa na mňa pozerajú alebo dokonca aj ukážu prstom a umsievajú sa na mňa. Taktiež som si to všimol aj u výrazne starších žien čo mali podľa mňa tak tesne po 30tke. Tiež sa jedna na mňa vždy pozerala v autobuse, keď som sa pozrel na ňu ja a pritom som to neriešil, pretože tieto úsmevy a pohľady môžu znamenať úplne niečo iné ako by som to mohol chápať ja.

Ak chceš zistiť viacej, tak nabudúce sa s ňou daj do rozhovoru ešte raz a uvidíš ako to pôjde. Aspoň budem vedieť na čom si.

Aliss

Alkaa, ale toto robia aj zeny :D Ze sa ktosi na ne pozrie a uz sa citia, ze su balene. Kamoska si tak myslela, ze "balit" niekoho, znamena, pozriet sa na niekoho. Ak sa s nou nejaky neznamy muz skontaktoval ocami, bol to signal balenia. Chodila cela vycerpana, ze ju stale ktosi bali :D :D Zakladatel temy, v takychto situaciach si ja napriklad vyberiem cloveka, co je ku mne najblizsie. Alebo niekoho, kto mi je napohlad sympaticky. To ale neznamena, ze s nim okamzite planujem svadbu :D Podla mna bude fajn, ak ju este raz oslovis az sa s nou stretnes a uvidis aka bude reakcia. Necakaj, ze sa ti hodi okolo krku, alebo bude skakat dva metre za to, ze si jej povedal "cau" :D Ak sa stretnete priamo v posilke, mozes ju oslovit s tym, ze ci nechce poradit s niecim, alebo sa spytaj ty jej, ci nepozna daky kvalitny protein (zahraj sa na to, ze ty kvalitny zrejme nemas haha).

a_dr1a

Alkaaa, ja si zas myslim, ze ak sa to zazeranie z jej strany opakuje, tak si chalan pravom zacina mozno nieco namyslat. Vsak ty by si okukovala niekoho, kto ta nezaujima a je ti "ukradnuty"?)

Autor prispevku. Pozri, ty si ju uz oslovil, zacal si s nou komunikovat. A nechaj to teraz na nu. Tak ako vedela prist po radu a pomoc k tebe 1x, tak moze prist zas. Pripadne ta tiez moze oslovit, vsak ste sa uz spolu bavili. A ak nie, tak si ju nevsimaj, ignoruj ju. To je pre mnohe "afrodiziakum")

Alkaaa

Ked niekto "zakukne" neznamena to, ze je hned zalubeny. Clovek ma oci, preto pozera. Ja uz odpadnem z vas chlapov, hned si namyslate.