Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mal vzdy iba stihle a ja som baculka

Príspevok v téme: Mal vzdy iba stihle a ja som baculka
palomaa

Ahojte :)
Rada by som vas poprosila o radu-nazor, mozno by ma viac zaujimal aj nazor od muzov..
Spoznala som jedneho muza.Od prveho okamziku to medzi nami velmi iskri,funguje medzi nami nesmierna chemia a pritazlivost. Velmi si rozumieme :)
Stretavame sa tak casto,ako sa len da-vsetko vyzera super.
Lenze...
On je z tej akoze rady "zlych chlapcov". Mal v minulosti uz dost zien,ja som zas opacny pripad.Ale nic som o nom a jeho minulosti nevedela.Je ku mne vsak uprimny a nic mi netaji, neskryva. Ako sa povie-spadol na dno, pozviechal sa,vstal. Poucil sa. Ma jedno dieta,stara sa on,zaujima-uz ma s nim aj zoznamil..
A o co ide?Viete,ja som cely zivot baculka. Nikdy som stihla ani nebola.A to od malicka sportujem.Ale proste mam aj taku stavbu tela,presypacie hodiny,mam vacsie prsia,ritku,ale zas muzom sa pacim.
No a ide o to,ze dosla rec na jeho ex v spojitosti s dietatom.Tak mi ju na FB ukazoval.Ja som si ju potom pozerala aj sama.A zarazilo ma,ze je stihla, celkovo ako modelka vyzera.Ja som sa ho pytala,ze ci sa mu pacim,ci ho pritahujem-lebo jeho ex je uplne iny typ zien-stihla. On reagoval,ze uz mal v minulosti aj ovela stihlejsie nez ju,ze zas az tak stihla nie je,a ze keby som ho nepritahovala,nepacila som sa mu, zeby so mnou predsa nebol.
Tak ja neviem.Citala som,ze ludia nezvyknu menit svoje sexualne preferencie.Proste niekomu sa pacia len stihle.Inemu zas baculky alebo moletky. Ja uz mam totiz z minulosti s tymto zlu skusenost.Mala som partnera,ktory si ma vyhliadol-len aby sa mal pri mne lepsie.Jeho ex bola uplne ze anorekticka. A po case to bolo az take medzi nami-ze ked ma chcel zranit,tak mi do gul nadaval.Vsak som sa s nim aj potom neskor rozisla. Mozno mi zacnete pisat,aby som schudla. Ale to nie je o tom. Ja sportujem,som aktivna,vrtka,pravdaze aj velmi rada vyvaram a papam,ale staram sa o seba. Ja som uz za zivot vela diet drzala,ale ja som roky rokuce stale rovnaka.Som inak pekna,ale toto ma zneistuje,ze ked niekto v minulosti preferoval doslova kocky, stihlucke babenky, uplne modelky a take tie typy zlatokopiek,ze ci tento zaujem o mna nie je iba hrany..
Ale tak vidiet na nom,ze sa mu uprimne pacim,ze ho pritahujem,ma pri pohlade na mna rozsirene zrenicky, je zo mna stale vzruseny,vonku ma on chyta za ruky,objima,prejavuje neznosti. Nevie sa odo mna odtrhnut. Vsak je to vzajomne. Mam teraz v sebe asi riadny zmatok. Asi aj strach. Ja ked som tuto temu otvorila-reagoval,ze ak som nespokojna,tak nech to riesim. Ale ja som so sebou spokojna,aj sa sama sebe pacim. Mna len zneistuje,ze ked mal cely zivot stihle kocky a ja som uplny opak-baculka,ci to vsetko iba nehra,ci je to uprimne?

Lollka

Mna zaraza, ze na zenu co je podla teba stihla jak modelka reagoval ze ona az tak stihla nie je a mal uz aj chudsie. Za co potom povazuje teba. A naco ti fotky svojej ex vobec ukazoval. Vies preco tuto zenu s dietatom opustil a preco skoncili ostatne jeho vztahy? O tom by som si s nim este pohovorila. Ked uz si vyrobil dieta mal sa pokusat pracovat na tom vztahu aby vytvorili dietatu kompletnu rodiu. Brala by som to ako varovny signal ze aj teba raz moze bez problemov opustit aj s dietatom. Na druhej strane to, ze ta chcel predstavit rodine a ukazoval im tvoje fotky znamena, ze to s tebou mysli zrejme vaznejsie a nehanbi sa za teba. Ale istotu, ze ta skor ci neskor nezacne ponizovat za vahu nemas. Tvoj ex ti asi tiez nenadaval do gul na prvom rande. Ja by som ho este pred prvym sexom poslala na testy pohlavnych chorob, ked zil tak promiskuitne tak nikdy nevies. Ak ta ma rad tak s tym nebude mat problem. Poviem ti len svoj nazor, ja osobne by som si s takym typom chlapa nezacala. Doteraz zil len sposobom ze si uzival a myslel hlavne na svoje potreby. Davaj si hlavne pozor aby to raz nesklzlo do toho, ze ta bude za tvoju vahu deptat. Si pekna zena, nemusi byt kazdy kostnaty, fakt vela muzom sa pacia typy ako ty - co maju prsia a zadok. Bola by skoda keby si skoncila pri niekom kto ti bude znizovat sebavedomie. Ak by s tym niekedy zacal tak radsej rychlo zdupkaj, vela sebavedomych a peknych zien skoncilo ako zakomplexovane trosky ked sa nechali dlhodobo ponizovat od partnera.

palomaa

Zuzazuza.Zdrava a fit som.Preventivky absolvujem pravidelne a som zdrava,vysledky mam v poriadku,a aj sa citim super

palomaa

Lollka. Som nielen baculka,ale aj od neho starsia.Chcel ma uz zoznamit s rodinou, zatial som to odmietla,je to vsetko este priskoro.Ale tak co viem,uz ma vsetkym z rodiny ukazal na fotkach.A nie,nevodi svojej rodine predstavovat bezne zeny. Zatial predstavil iba tu,s ktorou ma dieta.A uz ma aj zoznamil s jeho dietatom..

Lollka

25 r. chlapa ktory mal 4-5 vztahov za devkara nepovazujem. Zalezi samozrejme aj od toho akym sposobom a kto z nich tie vztahy ukoncil a ci k tym zenam aj nieco citil, ci si ich vazil. Ale vseobecne pokial mal do 25-tky 4-5 vztahov z toho jeden len sexualny pokial s tym suhlasili obe strany a jeho partnerka nechcela vztah tak takeho za devkara nepovazujem. Devkari maju plytke vztahy bez citov a zeny maju len na sex. A prave to je pre nich typicke ze najskor maju mlade a stihle a potom chcu vyskusat aj ine typy zien, baculate, starsie ale k ziadnej zo zien nikdy nic citit nebudu.

Jetotak

Povedzme, ze chlap zacal v 18 chodit s babou, ktora ho podvadzala, tak sa rozisli, potom mal 2roky vztah, ktory stroskotal, potom si nasiel nejaku babu iba na sex, lebo prestal verit na lasku a potom zistil, ze to nechce, tak si nasiel babu, s ktorou to zasa nevyslo a potom dalsiu, zasa nic z toho a az 6 vztah vysiel a trva roky. Taky je devkar?

Jetotak

Mna by zaujimalo podla akeho poctu radite chlapa do kolonky devkar? Kolko ich musi mat za sebou napr vo veku 25r. su 4-5 sex.partneriek uz vela?

Lollka

To, ze mal stihle by som ako velky problem nevidela. Ovela horsie je ale to, ze bol devkar. Mam znameho ktory chodil par rokov so stihlou babou, nevyslo im to, rozisli sa. Potom si nasiel baculku a mali krasny par rocny vztah, potom sa zobrali a maju dve deti. Ona po porodoch este viac pribrala, on za tie roky tiez dost pribral ale neriesia to. Aj po rokoch z nich vyzaruje laska jeden k druhemu. Ibaze - tento chlap mal jeden dlhorocny vztah predtym a to je dost rozdiel oproti tvojmu co to striedal ako ponozky. Mna balil jeden mladoch, o 10 rokov mladsi ako ja. Nemala som vobec zaujem, mala som priatela ale ani keby som nemala zaujem mat nebudem. On to nevzdaval a nakoniec z neho vyliezlo ze chce vyskusat starsiu. Ako co som ja nejaky sexualny trenazer pre nevyburenych pubertakov? Inak bol hrozny suknickar, mal vela bab ale vztah hned ukoncoval, k ziadnej nic necitil. Nakoniec sa mu podarilo vyskusat aj starsiu, stretavali sa tyzden a ona sa potom vyjadrila,ze by chcela aby si boli verni, aby ani on nemal pri nej ine sexualne partnerky. Hned ju kopol do zadku a mne potom hovoril, ze ak by mal byt nejakej verny, tak jedine mladej babe. Takze to, ze ta tento chce nemusi znamenat ze sa ukludnil a zmenil preferencie. Suknicari radi skusaju a chcu vyskusat kazdy typ zeny. Stihle uz mal, aj kostnate, chce si vyskusat baculku, potom vyskusa starsiu. Takyto sa tazko niekedy ukludni, aj ked si raz nejaku zoberie, bude ju podvadat. Na tvojom mieste by som sa mala na pozore, aby si mu nesluzila ako sexualny trenazer na vyskusanie baculky.

Jetotak

Kafe ja nechapem co ty mas za vnutorny problem, ze sa musis do kazdeho navazat. Uprac si v hlave, zacinas pripominat Angel Demon :D

nicollette12

A co tu akoze riesis? Tak ked si sa ho na to pytala a sam ti normalne na to odpovedal, uprimne, tak asi sa mu pacis tak co riesis sprostosti ze co by bolo keby..... co bude potom, atd.... este aj pises ze vies ze sa mu urcite pacis, tak tento prispevok mi pride zbytocny a este jedna vec-kvoli chlapovi sa nemen, men sa kvoli sebe, tiez chyba ktoru robi x zien a potom placu v kute ze ich frajer ich vyuzil a odkopol.....