Ahojte :)
Rada by som vas poprosila o radu-nazor, mozno by ma viac zaujimal aj nazor od muzov..
Spoznala som jedneho muza.Od prveho okamziku to medzi nami velmi iskri,funguje medzi nami nesmierna chemia a pritazlivost. Velmi si rozumieme :)
Stretavame sa tak casto,ako sa len da-vsetko vyzera super.
Lenze...
On je z tej akoze rady "zlych chlapcov". Mal v minulosti uz dost zien,ja som zas opacny pripad.Ale nic som o nom a jeho minulosti nevedela.Je ku mne vsak uprimny a nic mi netaji, neskryva. Ako sa povie-spadol na dno, pozviechal sa,vstal. Poucil sa. Ma jedno dieta,stara sa on,zaujima-uz ma s nim aj zoznamil..
A o co ide?Viete,ja som cely zivot baculka. Nikdy som stihla ani nebola.A to od malicka sportujem.Ale proste mam aj taku stavbu tela,presypacie hodiny,mam vacsie prsia,ritku,ale zas muzom sa pacim.
No a ide o to,ze dosla rec na jeho ex v spojitosti s dietatom.Tak mi ju na FB ukazoval.Ja som si ju potom pozerala aj sama.A zarazilo ma,ze je stihla, celkovo ako modelka vyzera.Ja som sa ho pytala,ze ci sa mu pacim,ci ho pritahujem-lebo jeho ex je uplne iny typ zien-stihla. On reagoval,ze uz mal v minulosti aj ovela stihlejsie nez ju,ze zas az tak stihla nie je,a ze keby som ho nepritahovala,nepacila som sa mu, zeby so mnou predsa nebol.
Tak ja neviem.Citala som,ze ludia nezvyknu menit svoje sexualne preferencie.Proste niekomu sa pacia len stihle.Inemu zas baculky alebo moletky. Ja uz mam totiz z minulosti s tymto zlu skusenost.Mala som partnera,ktory si ma vyhliadol-len aby sa mal pri mne lepsie.Jeho ex bola uplne ze anorekticka. A po case to bolo az take medzi nami-ze ked ma chcel zranit,tak mi do gul nadaval.Vsak som sa s nim aj potom neskor rozisla. Mozno mi zacnete pisat,aby som schudla. Ale to nie je o tom. Ja sportujem,som aktivna,vrtka,pravdaze aj velmi rada vyvaram a papam,ale staram sa o seba. Ja som uz za zivot vela diet drzala,ale ja som roky rokuce stale rovnaka.Som inak pekna,ale toto ma zneistuje,ze ked niekto v minulosti preferoval doslova kocky, stihlucke babenky, uplne modelky a take tie typy zlatokopiek,ze ci tento zaujem o mna nie je iba hrany..
Ale tak vidiet na nom,ze sa mu uprimne pacim,ze ho pritahujem,ma pri pohlade na mna rozsirene zrenicky, je zo mna stale vzruseny,vonku ma on chyta za ruky,objima,prejavuje neznosti. Nevie sa odo mna odtrhnut. Vsak je to vzajomne. Mam teraz v sebe asi riadny zmatok. Asi aj strach. Ja ked som tuto temu otvorila-reagoval,ze ak som nespokojna,tak nech to riesim. Ale ja som so sebou spokojna,aj sa sama sebe pacim. Mna len zneistuje,ze ked mal cely zivot stihle kocky a ja som uplny opak-baculka,ci to vsetko iba nehra,ci je to uprimne?
Mal vzdy iba stihle a ja som baculka
Baculky su vzdy dobre v posteli
kafe,ved ty to najlepsie musis vediet :-)
nie si sebavedomá :) neklam si.
viem že ťa to baví sa tu hrajkať a vypisovať. ved nevadí, človek sa odreaguje aj pri tvojich témach.
orbitrekova-dakujem,zmyslam rovnako,ako mi to aj ty pises.Ja som mu po tom nasom "konflikte" povedala iba tolko,ze mam uz svoj vek a co-to odzite.Ze sa nemienim kvoli nikomu menit.A ze bud ma chce taku aka som,alebo nech to radsej hned ukoncime.Ale uz sme si vsetko vysvetlili..
Ano,bolo to moje chvilkove rozpolozenie po vzhliadnuti tych fotografii jeho ex.Ale uz to neriesim.
Ahojte.Dakujem vam vsetkym velmi pekne za vase nazory.Ja som sebavedoma dostatocne,aj ked to mozno z tohto mojho prispevku tak nevyzera..
Kafe,mna tie zeny tiez zarazili.Aj som mu to hned povedala,ze nechcem byt iba dalsou v poradi.Ze som v tomto ina,napriek tomu,ze som od neho starsia,nemala som ani zdaleka tolko znamosti.Ani ma to nikdy nelakalo.Vsak ide o kvalitu,nie kvantitu.Ten moj ex sa vyfarbil az po svadbe.. Ale uz je to nastastie za mnou :) S tymi zenami mi to vysvetlil,ako to vsetko bolo..
Tak ja to uz neriesim.Uz som to spracovala.Inak cele toto vzniklo po vzhliadnuti tych fotiek jeho ex a tej nasej vymeny nazorov
mne by napríklad viac vadilo, že mal dosť žien, lebo takýto typ v dlhodobom vzťahu fungovať nevie, nemá to v sebe. Je nastavený inak. Ale možno sa naozaj vybúril a vie jasne a pevne čo chce. Boh vie.
A čo sa týka štíhlych bývaliek, to si vyrábaš problém ty sama. Sa pozri koľko tých bývalých mal a ani pri jednej neskysol, nech boli hocijako štíhle, furt sa našiel iný problém, ako postava, čo ich rozdelil. Príťažlivosť predsa neni len o tele a ksichtíku, ale aj o vnútre, o tom čo v sebe človek nosí, ako sa s tým človekom druhý cíti, aké má názory, ako sa správa, ako žije, čomu sa venuje a čo v živote chce...
Aj tvoj bývalý s tebou bol, aby ťa využil (mal sa lepšie) a to s tvojou postavou predsa nesúvisí. To súvisí s tým, že si až moc veľká dobráčka a využívať sa necháš.
Ty si mala celý život akých partnerov? Aj on by mohol zneistieť, že šak si si vyberala len slabochov a debilov, čo potrebovali starostlivosť a o neho sa starať netreba, určite sa ti preto časom zunuje a namiesto normálneho chlapa si zase RADŠEJ nájdeš trosku. Aby si sa mala o koho starať.
Si pre neho len ďalšia v poradí, chodil s chudými, tak chce vyskúšať, aké je to s oblejšími. To ako "zamilovane" na teba pozerá vôbec nič neznamená vzhľadom na budúcnosť, on žije v prítomnosti, teraz si pre neho zaujímavá ty, lebo tvoje telo je pre neho niečo nové, a možno o pár mesiacov ho zas očarí ďalšia z tých štíhlych modeliek, takže sa konečne preber. To fakt nemáš iné starosti len takéto blbiny, či to nejaký magor s tebou myslí vážne? Nauč sa byť sebestačná, podľa toho čo píšeš asi veľa sebavedomia nemáš.
...podla mna zbytocne riesis veci, ktore nemusis...
Samozrejme, ze vo vztahu musi byt fyzicka pritazlivost, to vsak neznamena, ze by ta vymenil za bulimicku, s ktorou si nechape
pozri poviem ti to tak, nech ta on nezneistuje, nepozeraj na jeho byvale, asi by nebol s tebou keby sa mu nepacis. ak zacnes o sebe pochybovat, vytrati sa z teba ta povestna iskra a on to vyciti.. a mozno zdupka.. takze hlavu hore dievca, bud sebavedoma aj maj sa rada a ak sa jemu nepaci nech si hlada inu. ty poznas svoju hodnotu, staras sa o seba, vies ze si pekna a pritazliva pre opacne pohlavie, tak kde nastala chyba ze o sebe zacinas pochybovat? si snad horsia ako tie anorekticky? naco ti vravel ze chodil s este chudsimi? potreboval si nejak rypnut? alebo co? nechapem...