Ahojte :)
Rada by som vas poprosila o radu-nazor, mozno by ma viac zaujimal aj nazor od muzov..
Spoznala som jedneho muza.Od prveho okamziku to medzi nami velmi iskri,funguje medzi nami nesmierna chemia a pritazlivost. Velmi si rozumieme :)
Stretavame sa tak casto,ako sa len da-vsetko vyzera super.
Lenze...
On je z tej akoze rady "zlych chlapcov". Mal v minulosti uz dost zien,ja som zas opacny pripad.Ale nic som o nom a jeho minulosti nevedela.Je ku mne vsak uprimny a nic mi netaji, neskryva. Ako sa povie-spadol na dno, pozviechal sa,vstal. Poucil sa. Ma jedno dieta,stara sa on,zaujima-uz ma s nim aj zoznamil..
A o co ide?Viete,ja som cely zivot baculka. Nikdy som stihla ani nebola.A to od malicka sportujem.Ale proste mam aj taku stavbu tela,presypacie hodiny,mam vacsie prsia,ritku,ale zas muzom sa pacim.
No a ide o to,ze dosla rec na jeho ex v spojitosti s dietatom.Tak mi ju na FB ukazoval.Ja som si ju potom pozerala aj sama.A zarazilo ma,ze je stihla, celkovo ako modelka vyzera.Ja som sa ho pytala,ze ci sa mu pacim,ci ho pritahujem-lebo jeho ex je uplne iny typ zien-stihla. On reagoval,ze uz mal v minulosti aj ovela stihlejsie nez ju,ze zas az tak stihla nie je,a ze keby som ho nepritahovala,nepacila som sa mu, zeby so mnou predsa nebol.
Tak ja neviem.Citala som,ze ludia nezvyknu menit svoje sexualne preferencie.Proste niekomu sa pacia len stihle.Inemu zas baculky alebo moletky. Ja uz mam totiz z minulosti s tymto zlu skusenost.Mala som partnera,ktory si ma vyhliadol-len aby sa mal pri mne lepsie.Jeho ex bola uplne ze anorekticka. A po case to bolo az take medzi nami-ze ked ma chcel zranit,tak mi do gul nadaval.Vsak som sa s nim aj potom neskor rozisla. Mozno mi zacnete pisat,aby som schudla. Ale to nie je o tom. Ja sportujem,som aktivna,vrtka,pravdaze aj velmi rada vyvaram a papam,ale staram sa o seba. Ja som uz za zivot vela diet drzala,ale ja som roky rokuce stale rovnaka.Som inak pekna,ale toto ma zneistuje,ze ked niekto v minulosti preferoval doslova kocky, stihlucke babenky, uplne modelky a take tie typy zlatokopiek,ze ci tento zaujem o mna nie je iba hrany..
Ale tak vidiet na nom,ze sa mu uprimne pacim,ze ho pritahujem,ma pri pohlade na mna rozsirene zrenicky, je zo mna stale vzruseny,vonku ma on chyta za ruky,objima,prejavuje neznosti. Nevie sa odo mna odtrhnut. Vsak je to vzajomne. Mam teraz v sebe asi riadny zmatok. Asi aj strach. Ja ked som tuto temu otvorila-reagoval,ze ak som nespokojna,tak nech to riesim. Ale ja som so sebou spokojna,aj sa sama sebe pacim. Mna len zneistuje,ze ked mal cely zivot stihle kocky a ja som uplny opak-baculka,ci to vsetko iba nehra,ci je to uprimne?
Mal vzdy iba stihle a ja som baculka
Tak schudni a nemusis riesit blbosti.