Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mal vzdy iba stihle a ja som baculka

Príspevok v téme: Mal vzdy iba stihle a ja som baculka
palomaa

Ahojte :)
Rada by som vas poprosila o radu-nazor, mozno by ma viac zaujimal aj nazor od muzov..
Spoznala som jedneho muza.Od prveho okamziku to medzi nami velmi iskri,funguje medzi nami nesmierna chemia a pritazlivost. Velmi si rozumieme :)
Stretavame sa tak casto,ako sa len da-vsetko vyzera super.
Lenze...
On je z tej akoze rady "zlych chlapcov". Mal v minulosti uz dost zien,ja som zas opacny pripad.Ale nic som o nom a jeho minulosti nevedela.Je ku mne vsak uprimny a nic mi netaji, neskryva. Ako sa povie-spadol na dno, pozviechal sa,vstal. Poucil sa. Ma jedno dieta,stara sa on,zaujima-uz ma s nim aj zoznamil..
A o co ide?Viete,ja som cely zivot baculka. Nikdy som stihla ani nebola.A to od malicka sportujem.Ale proste mam aj taku stavbu tela,presypacie hodiny,mam vacsie prsia,ritku,ale zas muzom sa pacim.
No a ide o to,ze dosla rec na jeho ex v spojitosti s dietatom.Tak mi ju na FB ukazoval.Ja som si ju potom pozerala aj sama.A zarazilo ma,ze je stihla, celkovo ako modelka vyzera.Ja som sa ho pytala,ze ci sa mu pacim,ci ho pritahujem-lebo jeho ex je uplne iny typ zien-stihla. On reagoval,ze uz mal v minulosti aj ovela stihlejsie nez ju,ze zas az tak stihla nie je,a ze keby som ho nepritahovala,nepacila som sa mu, zeby so mnou predsa nebol.
Tak ja neviem.Citala som,ze ludia nezvyknu menit svoje sexualne preferencie.Proste niekomu sa pacia len stihle.Inemu zas baculky alebo moletky. Ja uz mam totiz z minulosti s tymto zlu skusenost.Mala som partnera,ktory si ma vyhliadol-len aby sa mal pri mne lepsie.Jeho ex bola uplne ze anorekticka. A po case to bolo az take medzi nami-ze ked ma chcel zranit,tak mi do gul nadaval.Vsak som sa s nim aj potom neskor rozisla. Mozno mi zacnete pisat,aby som schudla. Ale to nie je o tom. Ja sportujem,som aktivna,vrtka,pravdaze aj velmi rada vyvaram a papam,ale staram sa o seba. Ja som uz za zivot vela diet drzala,ale ja som roky rokuce stale rovnaka.Som inak pekna,ale toto ma zneistuje,ze ked niekto v minulosti preferoval doslova kocky, stihlucke babenky, uplne modelky a take tie typy zlatokopiek,ze ci tento zaujem o mna nie je iba hrany..
Ale tak vidiet na nom,ze sa mu uprimne pacim,ze ho pritahujem,ma pri pohlade na mna rozsirene zrenicky, je zo mna stale vzruseny,vonku ma on chyta za ruky,objima,prejavuje neznosti. Nevie sa odo mna odtrhnut. Vsak je to vzajomne. Mam teraz v sebe asi riadny zmatok. Asi aj strach. Ja ked som tuto temu otvorila-reagoval,ze ak som nespokojna,tak nech to riesim. Ale ja som so sebou spokojna,aj sa sama sebe pacim. Mna len zneistuje,ze ked mal cely zivot stihle kocky a ja som uplny opak-baculka,ci to vsetko iba nehra,ci je to uprimne?

Zuzazuza

Presne tak. Darmo budes sportovat, ked 80% stihlosti je v tom, ako sa stravujes. Ja to vidim tak, ze kysnes vdaka tomu, cim sa napchavas. A stihlost neznamena anorexiu. A tucnota, akokolvek pokrytecky volana za "baculka", je vzdy nezdravy prejav. Neexistuju predsa len dva extremy - tucna a anorekticka. Existuje stihlost. A ta je v prvom rade zdrava.

seal33

a rovnako ako bulimicka je hroza ist s babou na ktorej sa vsetko trasie.. navyse nadvaha je aj nezdrava ... nejde len o to sportovat 80 % je fakt strava..

Jana Lukacova

palomaa:

V závere svojho príspevku ste svoj problém uviedla – máte strach...z toho, ako sa vyvinie vzťah, na ktorom Vám záleží, ako aj strach z toho, že ste niečo „menej“ ako štíhle ženy...Nie ste. Štíhlosť nie je pre vzťah vôbec podstatná, prístup oboch partnerov k životu/vzťahu áno.

To, čo Váš partner zmenil, nie sú „sexuálne preferencie“, ale práve prístup k životu/vzťahu, tým ako dozrel...ak ste aktívna a temperamentná, čo viac si môže priať :)

Aký je skutočný vzťah kohokoľvek k Vám, zistíte (časom) z jeho správania.

Pre pobavenie, včera som zhliadla video jednej našej známej štíhlej „zlatokopky“ ;) - www.cas.sk

Ferito

A preco by mala so sebou nieco robit? Fuj to kazda ma byt vyschnuta lata bez poriadnej ritky a prs, nervacka, lebo sa normalne nenazere?
Baculky su super, vesele, v pohode, v posteli si to poriadne uzivaju, nie ako laty, kde ta stale picha nejaka kost a nemas ju za co chytit, ci plesknut.

palomaa

Asi ste prehliadli udaj,ktory som uviedla,ze sportujem odmala.Takze sport a pohyb mi nie je cudzi a to pravidelne viackrat do tyzdna.Keby som vyzerala zle,asi by takyto typ muza so mnou nebol.Stihlost predsa nie je vsetko,co je pre vztah dolezite a podstatne.Nemyslite?

Zuzazuza

Tiez nechapem, preco radsej cosi so sebou nerobis, ale riesis uplnu kravinu. Radsej sa nad sebou zamysli. Tym, ze sa nazves "baculka" nezmenis holy fakt, ze si tucna. Tucnota nie je prirodzena. Tak smeruj energiu radsej do toho, na com naozaj zalezi. Lenze chapem, ze lahsie sa filozofuje o chlapoch ako pracuje na sebe.

Peter98

ja zas nechapem dnesne baby ze im tie kila nevadia..v dnesnej dobe ako by bol trend byt sebavedoma a tucna... vidim to aj na kolegynach v praci neskutocne pribrali v nasej firme od rana do konca pracovnej doby sa cpu cokoladou nesu tam zakusky v lete zmrzlinu a chleby k obedu si daju pizzu hranolceky alebo ine kaloricke bomby a potom autom / autobusom domov pred televizor...a baba sa cuduje ze priberie ani nie do roka 20 kil ze nezapne nohavice.. ist niekam cvicit aspon par krat do tyzdna stravovat sa zdravo to ich ani nenapadne...

Apokryft

Nie každému sa páči len jeden typ .Veď páčiť sa nâm môže medzi chudými napr.Viky Raková.a medzi boubelkami Polnišová.Napr.Cibulková nie aj ked je ani ani.Medzi blondínami a chudími je veľa sexuálne príťažl.žien ale za manželku si zoberieme brunetu z trochu kilami navyše.Pritom nás vzrusuje suseda ktorá je skaredá nemá žiadne prsia velký nos ale je príťažlivá sexi napr(Adella Vincze Banásová)Je to normálne u mužov aj žien .Doma má fitnes trénerku a nevieme prečo ju podviedol z predavačkou z obchodu navyše z dvoma detmi.......Nič nieje čierne alebo biele....

dano55

podla toho co myslis pod pojmom baculka... ci si plnostihla alebo 100 kilova.. to je rozdiel.. a mimo to...schudnut sa da vzdy..to len baba dnesnym sa nechce hybat a cvicit radsej sa vyhovaraju nez by nieco spravili so sebou...