Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera

Príspevok v téme: ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera
mikloska

proti srsti mi je aby ste rozumeli, ze kedysi sme sa dokazali na vsetkom dohodnut, mali sme rovnake vizie do buducna, myslienky a posledny rok sa sprava akoby pozral celu mudrost sveta, mudruje, ma vzdy iny nazor na vsetko ako ja, dokonca musi mat iny a presviedca ma o svojom nazore hnusnym sposobom takym az nasilnym vnucuje mi svoje nazory, ze su spravne ani neberie do uvahy moje nazory vsetko len podla neho. Ja si nechcem dat skakat po hlave je mi proti srsti ze ja studovana zena co mam treti stupen studia za sebou akoze nemam pravo na vlastny nazor ! Vo vsetko chce mat pravdu, tvrdo ju presadzuje, kupi sa toto, tamto, toto sa ma upratat takto, toto varit nebudes, toto navaris, lebo toto a mam toho dost, Nijako sa mu to neda vysvetlit! A pozor, teraz nema 20 hej.
Akekolvek snahy z mojej strany o rozhovor su potlacene dokonca minule vypotil ze co na tom ze muzi zeny biju, nezda sa mu nic strasne na tom, lebo vraj ked neposluchaju tak im treba, ze co na tom, a ze nech nesudim tych chlapov,co ich biju, ze ktovie ako to v skutocnosti je. Ked zena provokuje, treba jej asi jednu vycapit potom?
Som nehorazne rozcarovane z neho ta hrozna tvrdost kde sa v nom aj bere

Mitt

Podpisujem sa pod príspevok Maroska...

Zas máme možnosť byť svedkami toho, ako ženské rady prekrúcajú a zveličujú, ohánajú sa zas nejakou kuchynou a varením...Neskutočný primitivizmus.

Jetotak

A nie je ten tvoj nahodou z dediny? Toto su typicke zastarale nazory utvrdzovane nekonecnymi opileckymi zvastami v dedinskych krcmach. Vacsinou sa takto prejavuju a vyjadruju zakomplexovani muzi, ktori maju problem vidiet v partnerke rovnocennu osobu a najradsej by boli, keby sa vratili stare casy - zena aby nemala pravo volit, chodit do prace atd., najlepsie postavit k sporaku a oplodnovat ju donekonecna. Co vlastne robis s takym buranom? Rada by som videla, ci by si takto dovolil aj do chlapa. Alebo by stiskalo ritku :D

ides

Najprv dlhé roky super partnerstvo a potom toto? Ten chlap nemá odvahu povedat´narovinu: Rozchod. Nechce byt´ s tebou. Preto sa správa tak, aby si sa ako prvá odpratala ty od neho. Vybodnút´sa na toho chlapa by znemenalo splnit´mu jeho sen, o ktorom ti len nevie povedat´narovinu. Tak to urob a bude dobre aj tebe, aj jemu.

bribar

Vy sa neviete zhodnúť,lebo obaja máte vysoké ego.
Ani jeden z Vás nechce ustúpiť.
Možno,on vie že si vzdelanejšia,ale nechce pustiť zo svojej mužnosti.
Aj ja som vzdelanejšia od muža,ale nikdy so mu nedala pocíitiť,že je menej než ja.
Má aj on priania,že čo chce na obed na večeru.
Pohode mu to spravím,ale ak to ja nechcem tak ja spravím osobitne jedlo pre seba.
No hlavné pravidlo u nás aby sme sa pekne a slušne rozprávali,keď niečo chce povie prosím aj ja tak isto,keď niečo mu spravím tak sa poďakuje ja tak isto.
Na začiatku tiež húkal,že ako a čo mám robiť,povedala som mu čo viem na 100% že to viem spraviť,tak si to urobím po svojim.
Prišiel na to,že idem po svojom,nenechám sa zmanipulovať,hoci trvalo mi 2 roky :-D,ale ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša.
Ale,keď sú vážnejšie rozhodnutia,vždy si spýtam na jeho názor,lebo je mi dôležitý a on si to veľmi váži.
Aj my sme povahovo dosť pyšný , ale porozprávali sme sa,že medzi sebou nemôžme sútážiť,lebo zničíme náš vzťah.

Jana Lukacova

mikloskova:

... prežívanie vlastnej menejcennosti, trápenia riešite verbálnymi súbojmi (...skúste si sama zodpovedať, čo z toho, čo ste v úvode napísala „sprava akoby pozral celu mudrost sveta, mudruje, ma vzdy iny nazor na vsetko ako ja, dokonca musi mat iny a presviedca ma o svojom nazore...“ ste zvykla/zvyknete robiť vo svojom okolí aj Vy sama).

Svoju hodnotu, ako aj hodnotu iných odvodzujete (Vaše ego) od vzdelania...rovnako tak, ako svoje šťastie, tj. že budete šťastná s niekým, kto je (viac) študovaný, ten Vám bude prejavovať lásku a vážiť si Vás...IQ, úroveň dosiahnutého vzdelania a pod. ani Vaše, ani partnera Vám však nikdy šťastie a naplnený vzťah neprinesú a Vášho trápenia, ktoré prežívate nezbavia...vzťahy, v ktorých žijeme odzrkadľujú vnútornú zrelosť dvoch ľudí a tá sa štúdiom a titulmi získať nedá...

Od súdenia iných sa potrebujete zamerať do seba (na to, čo vo svojom vnútri prežívate a čeliť tomu, čo v sebe máte nevysporiadané), aby ste bola šťastná, spokojná najprv sama. Vtedy začnete aj k partnerovi, ostatným pristupovať inak (bez ohľadu na to, či v tomto vzťahu zotrváte).

Teda môžete to brať ako príležitosť na zmenu (seba samej) alebo môžete naďalej svoju pozornosť venovať obviňovaniu partnera, potvrdzovaniu si toho, aký je on alebo iní muži grobian, buran, pako...Vám samej to však nijako nepomôže. Rozhodnutie je však na Vás.

mikloska

máte pravdu úplnú s tým, že je nadutý grobian a že s ním nemám zostarnúť. Kimmy_ca máš pravdu
jana lukačova preco si myslite, ze ja mam na tom svoj podiel viny?? co tym chcete povedat?to mi prosim vysvetlite, ked mam hladat chybu v sebe. Chcela by som vediet na akych miestach. Zaujima ma to, uprimne.

na milencov nie som , to by som nezvládla, a vravím, že ja ne som veľmi chcená žena, lebo sa neviem predať, neviem flirtovať,a vlastne ani nestretávam nikde mužov, kt. by ma chceli. Ostanem sama :( Ja chlapov skor odplasujem, vsak som odplasila svojim spravanim asi aj toho,co teraz zije v Bruseli:( Netvrdim,ze zivot inde je perfect a ani ze muži inde su super a len tu na svk su magory ale stretla som sa zatial iba s nimi a vacsina su takí,ako pisem. Ale lepsie je byt podla mna v bruseli a studovat tam/ robit tam, ako zit zivot chudery na svk, ktoru aj tak podcenuje jej druh a nevazi si ju. A vsetko co povie je chybne a vadne. On ma pravdu vyhradne. Cesta do pekiel je to.