Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera

Príspevok v téme: ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera
mikloska

proti srsti mi je aby ste rozumeli, ze kedysi sme sa dokazali na vsetkom dohodnut, mali sme rovnake vizie do buducna, myslienky a posledny rok sa sprava akoby pozral celu mudrost sveta, mudruje, ma vzdy iny nazor na vsetko ako ja, dokonca musi mat iny a presviedca ma o svojom nazore hnusnym sposobom takym az nasilnym vnucuje mi svoje nazory, ze su spravne ani neberie do uvahy moje nazory vsetko len podla neho. Ja si nechcem dat skakat po hlave je mi proti srsti ze ja studovana zena co mam treti stupen studia za sebou akoze nemam pravo na vlastny nazor ! Vo vsetko chce mat pravdu, tvrdo ju presadzuje, kupi sa toto, tamto, toto sa ma upratat takto, toto varit nebudes, toto navaris, lebo toto a mam toho dost, Nijako sa mu to neda vysvetlit! A pozor, teraz nema 20 hej.
Akekolvek snahy z mojej strany o rozhovor su potlacene dokonca minule vypotil ze co na tom ze muzi zeny biju, nezda sa mu nic strasne na tom, lebo vraj ked neposluchaju tak im treba, ze co na tom, a ze nech nesudim tych chlapov,co ich biju, ze ktovie ako to v skutocnosti je. Ked zena provokuje, treba jej asi jednu vycapit potom?
Som nehorazne rozcarovane z neho ta hrozna tvrdost kde sa v nom aj bere

dalsi

mikloska, prosim ta, len to nehadz na vinu slovakov. Vsade sa takyto ludia najdu. Si slovenka, tak jasne ze si na take typi narazila prave sem, ale to neznamena, ze v zahranici taky bezne niesu. TIez zase spominas toho druheho, ktoreho si nechala, zase ze je studovany, a v bruseli. No a co, tieto fakty neznamenaju, zeby mal byt vobec lepsi ako ten, ktoreho mas teraz. Sam poznam tiez vzstudovaneho, a fakt mudreho cloveka, zijuci dlhe roky vo vyspelej krajine, bohaty, no sprava sa tak ako ten tvoj, a suska sa, ze ho manzelka opusti... Tiez ked je krajina ci mesto pokrokove Brusel, neznamena ze su tam ludia stastny. Kedysi som cital statiku, niektora z najbohatsich miest na svete, maju aj najviac vytazenych psychologov, cize psychicky su na tom strasne zle, maju vela dusevnych chorob...

A kde mas rodicov? Nemozes ist k nim? Ako aj chapem, ze radsej by si chcela zotrvat vo vztahu, ked ste urcite zazili aj velmi vela krasneho, len keby tak prestal robit to co robi, ale bohuzial to asi neovplivni nik, asi ani on sam. Ked je takto uz naprogramovany, tak to nezmenis. Mozes jedine zmenit svoj pristup na jeho spravanie. Alebo asi to najjednoduchsie co mozes spravit je, aby si mu ukazala tuto temu, a nechala veciam volny priebeh,, uz ci by sa s tebou rozisiel, alebo sa nad sebou zamyslel, alebo sa len z toho vsetkeho zase vysmial.
A ked uz fakt nic nic, tak si najdi milenca co ta bude chapat, a bude pre teba ventilaciou.

Jana Lukacova

mikloska:

nezastávam sa správania Vášho partnera, ale z Vašich vyjadrení vietor fúka aj z Vašej strany a za stav, v akom sa Váš vzťah nachádza nesiete rovnako zodpovednosť...

Vaša vlastná sebareflexia (pozornosť od toho, čo robí partner preniesť na seba) môže napomôcť k zmene vo vašom vzťahu, tj. aj k zmene prístupu Vášho partnera...možno sa tak nestane, ale určite to Vám samej pomôže...inak, ak by ste sa aj jedného dňa aj ocitla v Bruseli, zažívala by ste vo vzťahu obdobný scenár ako teraz...

Kimmy_CA

Takto ako svojho partnera opisuješ (má potrebu Ti dokazovať aká si hlúpa a chce o tom presviečať nielen seba a Teba, ale ešte aj vaše okolie keď ste spolu niekde na verejnosti), tak tak by sa pravdepodobne skôr či neskôr choval ku každej žene. Sú to len známky vlastnej zakomplexovanosti, príp. nadutosti. S takýmto magorom len márniš čas. Povedala by som, že je to istá forma psychického týrania. Nemáš rodičov alebo niekoho iného, ku komu by si mohla ísť? Aj keby si si dajme tomu len prenajala nejakú izbu na priváte v byte, u nejakej staršej pani v dôchodkovom veku, nebolo by to lepšie ako s takýmto, čo sa ťa snaží zničiť?

mikloska

APokryft uplne presne si to definoval. Ako to byva. Presne, asi slovensky styl. Kdezto ja som dala jasne pravidla,ale on je typ chlapa co prenho neexistuju pravidla dohody. Jeho nezastavi ani parom volov v tom co on mieni-no buran co viac dodat

Apokryft

Taký alebo veľmi podobný osud má mnoho žien,ale aj mužov.Na začiatku je všetko v poriatku ,vzájomná úcta spoločné plány jeden podporuje druhého atď.Čo sa stane potom?Vzájomná ucta,.....atď sa pomali vytráca.Nieje to zo dňa na deň ide to zväčša pomai .Najskôr ti len odvrkne,potom povie ,že si hlúpa potom sprostá ,jebnutá ...môže to trvať týždne ,roky jeného dňa si uvedomýš to čo si si uvedomila teraz!Kde sa stala chyba?Keď ti odvrkol mala si spozorniet,keď ti naznačil žesi hlúpa malo prísť prvé upozornenie a stanovenie laťky .....Teraz sa to nedá zvrátiť zo dna na deň aj keď.....dá zbalit sa a odísť ..bude o teba bojovať? Ak nie tak nestojí o teba a dobre ze si to spravila ty a teraz lebo je mozno len otázka času..Ak ano bude o teba stáť treba určiť nové pravidlá...teraz vela ludí povie teda vela nie lebo nie vsetci citaju vsetko ,ale že ona akoze ty si má diktovať ..nie diktovať dohodnúť pravidlá z ktorými budete súhlasiť obaja a nebudú.......

mikloska

lutujem samu seba a neviem vstat z toho popola v kt. sa trieskam
hlupana zo mna ked som si myslela ze tmy ze je studovany bude inteligentny a slusny a nie primitivny
ale jeho primitivizmus nema konca kraja, este nikomu rozum nenaleje nejaka vyska.
doteraz lutujem, ze som si nezacala s jednym chalanom este z gymnazia teraz zije v bruseli a studoval mba v grenobli na univerzite. On mal neinu inteligenciu on by nikdy ma takto nepodcenoval, a to je prave to vysoke IQ, a rozhodovala som sa vtedy srdcom, a tak som aj dopadla
kde vsak najdem takych studovanych inteligentnych slusnych a nad vecou chlapov, sami burani su v tomto state. Nic v zlom proti Vam muzi, co tu komentujete. je vsak pravda, ze burani a primitivi su typicki pre SVK- vacsinou, pan boh zaplat za vynimky, ale tych je stalo malo a ako som naznacila, stahuju sa do zahranicia, kt. chcu daco dosiahnut.
Teraz som mohla zit niekde v bruseli a nemat takehoto cloveka na krku.

menoooo

:D :D

podľa mňa je dôležitá kultúra :)
napr. známa raz vravela taký "vtip", že prečo muži bijú ženy? lebo sa to osvedčilo :D (ona je z východu, najskôr mi to prišlo trochu kruté, ale potom mi to prišlo úsmevné :D

veeeľmi veľa záleží na kultúre : napr. mne osobne príde čudné, že píšete o svojich problémoch na Facebooku, na internete ..mne by prišlo skôr prirodzené, že keď manželovi chutí nejaký druh jedla, že asi mu to jedlo prosto chutí a že keď príde domov tak neráta s tým že si bude jedlo objednávať, lebo si musí navariť sám.
rovnako mi príde zvláštne, že aj keď ste navarili niečo čo mu nechutí, že to takto ohovorí

ale poznám ženy čo naschvál varia čo ich muži nejedia a poznám chlapov čo naschvál nechodia domov lebo vedia že ich tam čaká žena :D

to je prosto všetko od kultúry, inak sa správajú v manželstve japonci, inak Američania, inak v afrike, inak vo fínsku.. a aj v každej kultúre sa nájdu svojské typy ľudí

keď si človek zvolí ak je on sám, tým sa ešte nemení nič na ostatných :)

napríklad ja som k ľuďom rád milý - ale to ešte neznamená, že som milý ku každému, rovnako to neznamená, že každý je milý ku mne :D akurát vnímam to, že mám rád to aký som a vnímam aj ľudí okolo seba :) niekto to nazve vypočítavosť, ja tomu vravím, že rozum je na to aby človek predchádzal konfliktom :D

www.facebook.com

možno také tajomstvo, keď žena niečo od muža chce, v skutočnosti nechce to čo hovorí, vtedy pomôže ženu OBJAŤ ; )

mola55

povedzme si narovinu zeny niesu ziadne neviniatka...niektore vedia narobit take peklo hnusne manipulovat vyuzivat vsetko co sa da... proti niektorym zenam co som v zivote poznala a ich intrigam je hocktory chlap slaby odvar...ver tomu dievca...nieje kazda zena jemna a inteligentna su aj dobre svine

mikloska

rada by som velmi odisla prec ale absolutne nemam kam, jednu rodinu mame iba 30 k od nas a to ani sa s nimi nebavime takze pass, my sme malo rodina a nenasackujem sa nejakej kamoske do chalupy na mesiac, proste psycho,lebo nemam tolke penazi aby som si dakde ubytko platila ako v tych filmoch :D
dalsi jemu prosim ta je jedno ze ponizuje svoju zenu a robi zo mna hlupu,on mi totiz silou mocou mocne chce dokazat ze ja som naozaj hlupa tupana, pritom poznam x zien ktore su tupsie odo mna v akomkolvek ohlade, nepovysujem sa ale nevedia napr zakladne veci a varia take gebuziny ze sa to neda zjest a ja varim normal klasika napriklad minule sa ma kamoska na kurze jazykovom pytala ze kde lezi stoklom,ci niekde v azii, tak ako...on si vobec nevazi,ze ma po boku mudru zenu a vzdelanu chce ma mocne prevedcit o opaku, ze som chudera co je nepodstatna. Totiz partner si mysli,ze som naozaj sprostu a robi to zo mna. dava mi pocitit, aky je on mudry a vsetku mudrost pozral. Prehana to strasne.
Rozhodne sa nechcem pretlkat zivotom sama, ale viem ze toto je tiez cesta nikade, nikde nepovedie.
Praveze som si vzdy namyslala ze chlap si ma zenu povazovat vyzdvihovat jej kvality a nie ju zadupavat do teme ako to robi on,len aby pri mne vynikol, aky je on sikovny a uzasny. Aby z neho kazdy padol na zadok, chce sa šponovat aky je muúúúúúúúdryyyyyyy. Robi tym padom zo mna chuderu. A aj ked sme iba dvaja a aj ked sme viaceri. Hned ma schladzuje.