Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera

Príspevok v téme: ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera
mikloska

proti srsti mi je aby ste rozumeli, ze kedysi sme sa dokazali na vsetkom dohodnut, mali sme rovnake vizie do buducna, myslienky a posledny rok sa sprava akoby pozral celu mudrost sveta, mudruje, ma vzdy iny nazor na vsetko ako ja, dokonca musi mat iny a presviedca ma o svojom nazore hnusnym sposobom takym az nasilnym vnucuje mi svoje nazory, ze su spravne ani neberie do uvahy moje nazory vsetko len podla neho. Ja si nechcem dat skakat po hlave je mi proti srsti ze ja studovana zena co mam treti stupen studia za sebou akoze nemam pravo na vlastny nazor ! Vo vsetko chce mat pravdu, tvrdo ju presadzuje, kupi sa toto, tamto, toto sa ma upratat takto, toto varit nebudes, toto navaris, lebo toto a mam toho dost, Nijako sa mu to neda vysvetlit! A pozor, teraz nema 20 hej.
Akekolvek snahy z mojej strany o rozhovor su potlacene dokonca minule vypotil ze co na tom ze muzi zeny biju, nezda sa mu nic strasne na tom, lebo vraj ked neposluchaju tak im treba, ze co na tom, a ze nech nesudim tych chlapov,co ich biju, ze ktovie ako to v skutocnosti je. Ked zena provokuje, treba jej asi jednu vycapit potom?
Som nehorazne rozcarovane z neho ta hrozna tvrdost kde sa v nom aj bere

mikloska

tak teraz som na vážkach, lebo som si nemyslela,že tu bude niekto, kto jeho názory a správanie podporuje, mne sa to zdá primitívne vyjadrenie. Ako to niekto môže povedať, ženy sa proste nemajú fackať, tak ako ani muži. Nikto by sa nemal fackať, za to, že niečo urobí zle,alebo provokuje. Partner je však názoru, že niekedy si žena pýta dať po hube,neviem kde sa to v ňom berie. Pre mňa je to neprípustné. Teraz mám byť v strehu, že ak niečo poviem, spravím tak dostanem ľudovo po pysku? Myslela som si,že tá éra, keď muži bili ženy je už dávno preč, ale myslím,že pretrváva až doteraz.
Neviem prečo má iný názor na všetko ako ja, v ničom sa nevieme zhodnúť, všetko inak myslí ako ja. A ešte ma presviedča o svojej pravde a keď nesúhlasím, urobí zo mňa tupú, že predsa je to tak,ako vraví a ja som hlúpa, že zmýšľam tak ako zmýšľam. On nechce bývať v dome,ale paneláku,argumenty nepripúšta, on chce toto nakupovať, ja tamto, on chce mať 3 deti, ja ani jedno. Ja chcem mať psa, on zrazu nechce. Ja chcem kúpiť iné auto, on iné. On chce bývať v inom meste,ako ja. Všetko naopak proste. A mňa to už strašne unavuje tieto neustále diskusie a hádky, o tom,čo kto má pravdu a stále dokazovať, že každý má iný názor, ide však o zhdou. Mne neprídu moje názory argumenty a nápady sprosté a stupídne, jemu áno. Každý jeden. Dokonca aj do varenia kafrá, že prečo to neposolím to jedlo riadne, no asi preto,lebo to škodí na vysoký tlak, srdce aj močovú sústavu! A nebude preto soliť na kilá,ale iba medzi prsty..a môžem menovať aj do rána. Ja chcem navštíviť Paríž, je to môj sen, kedysi áno áno, teraz nie,lebo neviem čo,nič tam neni, a krajší je Rím, ale tak do šlaka ako?!
A logické argumenty uňho nemajú vôbec žiadny význam, proste myslí si svoje a ešte ma aj zákerne a násilným spôsobom presviedča o jeho pravde pomocou ironických poznámok, blbých argumentov, zhadzovania- také veľmi okaté presviedčanie, len aby som súhlasila s tým,čo hovorí, a aby mal pravdu a aby som konala podľa neho. Mám dosť takýchto rečí. Ja som svojbytná osoba, ktorej ani rodičia neprikazujú a nikdy neprikazovali,čo má ako robiť, a čo robí chybne, a nevnucovali mi svoje arguemnty a názory,prečo by mi mal ON?Nie je mi ničím ani mužom,

hana99

ja sa ani necudujem som sice zena ale niektore zenske vedia narobit take peklo a teror horsie ako muzi ( vlastna skusenost ci uz z pracoviska z okolia ) ze ta facka je naozaj na mieste. znie to strasne ale je to tak..

Mikloska

Ano,aj mne to pride velmi primitivny nazor a postoj,nezdielam ho.tzn.ze ked budem ja provokovat tiez ma zbije?
Spory pokial viem sa riesia iba u primitivov bitkou.Normalni ludia si to dokazu vyrozpravat,my zjavne nie.
Primitivizmus prvotriedny,plus to ze rokm hlupol stava sa z neho buran.
Pricom je studovany rovnako ako ja co je smutne.
Akoby bol niecim zaujimavy,ked ma ine nazory na vsetlo jedine on ma pravdu ja, som hlupa.smutne

romntickadusa

Čože? No preč od takého primitiva jednoznacne. Skoro v ničom sa nezhodnete, môj bývalý partner sa tiež zmenil na takéhoto burana s rovnakými názormi, absolútne na mňa v ničom nebral ohľad, všetko bolo ako chcel on, ak nie, boli hádky. Tak som si povedala, načo byť vo všetkom obmedzovana? Radšej sama ako s magorom...

Bnb

S takým buranom nemá nič zmysel. Môj osobný názor, ani neposlušnému dieťaťu by sa nemali dávať "výchovné". Kto nevie používať rozum, používa silu.
Mimochom, pripomenulo mi to jeden obrázok a-static.projektn.sk

Defcon

Oddelit financie a varit to co uznas ty za vhodne, ak sa mu nepaci, kludne mu dovol, aby varil on sam. Neustupuj, v com povolis, to bude jeho uzemie. Ak budes mat aj ty na nieco prispiet financne, tak si v danej veci presadzovat svoje stanovisko.

Mitt

Súhlasím s ním. Nie som zástancom domáceho násilia, ale ked si niekto facku zaslúži, tak nech jednu dostane, a je jedno, či sa jedná o muža aleboi ženu (predsa rovnosť, nie ?).