Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera

Príspevok v téme: ked zena provokuje,treba jej jednu vycapit- nazor mojho partnera
mikloska

proti srsti mi je aby ste rozumeli, ze kedysi sme sa dokazali na vsetkom dohodnut, mali sme rovnake vizie do buducna, myslienky a posledny rok sa sprava akoby pozral celu mudrost sveta, mudruje, ma vzdy iny nazor na vsetko ako ja, dokonca musi mat iny a presviedca ma o svojom nazore hnusnym sposobom takym az nasilnym vnucuje mi svoje nazory, ze su spravne ani neberie do uvahy moje nazory vsetko len podla neho. Ja si nechcem dat skakat po hlave je mi proti srsti ze ja studovana zena co mam treti stupen studia za sebou akoze nemam pravo na vlastny nazor ! Vo vsetko chce mat pravdu, tvrdo ju presadzuje, kupi sa toto, tamto, toto sa ma upratat takto, toto varit nebudes, toto navaris, lebo toto a mam toho dost, Nijako sa mu to neda vysvetlit! A pozor, teraz nema 20 hej.
Akekolvek snahy z mojej strany o rozhovor su potlacene dokonca minule vypotil ze co na tom ze muzi zeny biju, nezda sa mu nic strasne na tom, lebo vraj ked neposluchaju tak im treba, ze co na tom, a ze nech nesudim tych chlapov,co ich biju, ze ktovie ako to v skutocnosti je. Ked zena provokuje, treba jej asi jednu vycapit potom?
Som nehorazne rozcarovane z neho ta hrozna tvrdost kde sa v nom aj bere

Apokryft

Každý človek by mal poznať svoju cenu!V dnešnej dobe je skôr zvykom sa nadceňovať a mať vysoké nároky a očakávania.Najhoršie poznanie je keď človek zistí,že jeho hodnota v živote je menșia za akú sa považoval.Ale ty sa priam podceňuješ a tým pádom ti niet pomoci .Ani sa nečudujem že s tebou zametá.Ty len ty si si navine ,lebo ty udávaš svoju cenu !!Neppvedsl som ti to aby som ta ponížil,naopak možo to raz pochopíš.........Ideš z niečim na trh (osobnost,sebaúcta,dôstojnosť atď)a keď ti niekto ponúkne hrdzavý grajciar ty mu to predáš _potom sa sťažuješ čo si za to dostala...Ty určuješ za kolko lebo pre teba to má hodnoty vysokú.Samozrejme ludia chcú nakúpiť čo najlacnejšie prečo by ponúkali viac?Ps.pokiaľ ludia nepochopia túto metaforu tak sa budú len sťažovať že sa iný knim správajú nedôstojne......

dalsi

Mozno sa ho aj skus vazne spytat, nie s usmevom, ale vazne, ci on chce z teba, so svojej buducej zeny, manzelky, spravit hlupu chuderu. Lebo presne toto z teba prave robi. Mozno sa uvedomi.

dalsi

mikloska,
Myslim ze to tvoj frajer, ci kym je, uz prehana. Na jednej strane by som si vedel predstavit situaciu, kde chlap ma strasne rad zenu, tak znasa jej mudrovanie do vsetkych veci, nejaky cas, kym by mu to uz neslo hore krkom, a potom to uz nevydrzal, a zacal presadzovat svoje mudrovanie. Tiez som spoznal jedno dievca naozaj velmi vystudovanu v zahranici, ale tie jej niektore nazory... dostala v skole iste realne pravdive informacie, ona ich vsak vzala za jedinu holu pravdu sveta, a o nicom inom nechela ani pocut, hoci som jej matematicky vysvetloval, ze to spracovala proste zle... Co by urcite nikomu nevadilo, ale to ako si neda dievca povedat len preto, lebo ona je vysoko vystudovana, co mi aj tymto argumentom ``obhajovala`` svoju pravdu... Tak si mi ju vlastne pripomenula... NO ALE myslim ze toto nebude cisty tvoj pripad, podla mna to tvoj uz prehana, a chyba je v nom.

Dobry napad, ist na nejaky cas prec, na par tyzdnov, lepsie par mesiacov. skoda ze sa neda, tak chod aspon predsa len k hocikomu, hoci v tom istom meste. Povec mu ze potrebujes pauzu, precistit si hlavu, ze sa citis zle, ze mas pochybnosti o vztahu, a proste chod bez ohladu nato, co ti povie. A potom uvidis, aj jeho tym donutis premyslat, a podusis ho vo vlastnej stave v jeho domove... A uvidis, uvidite obaja.

Pises ze si pekna, ale ze zastupi nemas. Ako to? A vadilo by ti, ak by si nahodou ostala aj sama? Co urcite neostanes... Aj tak pises, ze deti nechces. drzim prsty

mikloska

studovany je, netvrdim,ze len studovani ludia maju navod na zivot, ale ocakava sa, ze studovany chlap ma vacsie IQ ako nestudovany a tak mi to aksoi nejde primitivne nazory a studovany clovek.
mal by mat iny rozhlad nad zivotom, a nie co predvadza
pepe
dakujem za prispevok, sme druhovia, nie manzelia, sme spolu velmi dlho, ale prve roky taky nebol, bol zamilovany po usi a ja tiez, zmenilo sa to potom,zacali sa velke hadky, spory, dozrel, dospel, preto asi ta zmena,zacal byt velmi pansky. ked sa zacal priatelit s istymi "ludmi", a ked rodina zacala do nas rypat, jeho rodina, aka som- taka som- makova som a pod. S istotou viem povedat ze taky nebol od zaciatku- mali sme spolocne sny a plany a ciele. A mozno sa neprejavoval. Ktovie. Teraz to uz nezistim. O mna velmi zaujem nie je, co sa tyka muzov a tiez neverim v to, ze zastupy budu stat za mnou aby sa pobili, som studovana a celkom pekna baba,ale nikdy ku mne chlapi nejak neinklinovali, viem dobre o tom,ze krajsi vztah prist nemusi,preto sa aj rozhodujem co urobim.
Myslim,ze by mi pomohlo vycistit si hlavu niekde sama na nejakom inom mieste, ale to nejde iba tak. Nemam ziadnu rodinu inde, jedine v meste,kde byvam.

pepe542

Pre mikloska...ahoj.. je mi ľúto čo prežívaš. Ale ani takéto myslenie Vám neprinesie nič dobré. Už tu cítiť averziu a potom sa ťažko hľadá konsenzus. Nenapísala si či je to manžel alebo priateľ. Ani koľko ste spolu. Viem, nemalo by to mať vplyv na jeho správanie. Ale ak sa Váš život vyvíjal atypicky, hádky rozdielnosť pováh atď. Mohlo to mať vplyv na jeho správanie. Z príspevkov, čo tu čítaš, budeš mať len zmätok. Drž sa vlastného rozumu a posudzuj veci triezvo, podľa skutočných pomerov u Vás. Kým urobíš tvrdšie opatrenia, porozmýšľaj, kde sa asi stala chyba. Nebolo to vidieť už na začiatku? Asi to neprišlo odrazu.
Alebo neovplyvňujú ho kamaráti alebo v práci. Ako ste začali Váš vzťah?
Zamilovanie-zaľúbenie. Priateľsky? Ako sa k Tebe správal? Stále nebol takýto ako píšeš. Múdry človek si vypočuje názory iných a potom si vyberie. Hlúpy sa rozhodne sám. Aj keď tieto príspevky tiež čítaj a posudzuj s rezervou. Ako sa hovorí hlupák tvrdí a múdry pochybuje.
Pochybuj a rozhoduj sa právne. Nebuď zatrpknutá. Vzťah sa ľahko zbúra a nie je pravda, že príde lepší, krajší nemusí prísť žiadny. Muži ani ženy nestoja na trhu a nie, že by si si mohla vyberať. Vyberať so môžeme len ak je o nás záujem.

Apokryft

mikloska ,všetko užbolo povedané teraz asi od veci.Zaráža ma keď ludia napr.teraz ty uz viac krát poukazuješ na vzdelanie ako na nejaké merítko schopnosti chápania či už partnerského alebo celkovo života.Keď niekto študuje neznamená to automaticky ze pozná návod na život!

mikloska

aj ja si niekedy myslím, ze viac by ma chapal nejaky pako z ulice, aspon troska ucty by mal a tiez sa nazdavam,ze ked budem nerespektovat jeho nazor, tak mi jednu vycapi, ako sam hovori.
Ako hovoris spravne aj ja myslim, ze niekdy v buducnosti budu facky, ked nebudem usami kyvat
dostava ma ako moze studovany chlap toto povedat a ako stale nemoze so mnou suhlasit.

Kkkkkk

Utekaj od neho, žila som s takým, nerešpektovala som jeho názor aj facky lietali, vždy su spravil len to čo uznal za vhodné. Život Ti uniká pomedzi prsty, škoda času čo mu obetuješ. Viem o čom hovorím

Apokryft

Žena ktorá si nechá ubližovať je ( )si dosaď podľa vlastného slovníka.Ohlás hoci jakého týpka na ulici ktorý nieje zadaný zavolaj ho domov a nájdeš určite viacej spoločného ako z hentým tam!Možno len z úcty k tebe ako k bytosti živej ti víde v ústrety.Nehovoriac keby ťa nedajbože aspň trichu ľúbi tak dá viac na teba.A kebyže ťa miluje alebo chce sex poslúchne ta na slovo.Správna žena si chlapa nahne kde chce,omotá ,prispôsobí atď a ak zistí že to nejde.....kuva tak to asi nejde posli toho debila do riti!!!!!!!!nediskutuj o tomje to trápne a zhadzuješ samu seba napíš len dobre..len tak si zachovás kúštik dôstojnosti čo ti ešte zostalo.A nepočúvaj debilov čo sa priklánajú na stranu hentam toho.Si ma nasralA..