podpora pre ludí s myšlienkami na samovraždu

Nonono

Ahojte,
Len tak znovu prechadzam forom kedze mavam depky casto.
Je mi vyslovene nasmiech ako tu niektori ludia prekrucaju jezisa a krestanskeho boha.(cital som to s nadejou ,ze najdem ysel zivota) ludia prosim precitajte si bibliu poriadne to co tu pisete nedava ziadny zmysel.ak ju budete citat poriadne zistire ze je to uplny brak,ale ked vam to prida na stasti v zivote a podalsie ju este aj prekrucat nech sa paci. (Jezis nas nebude sudit on bude sudit s apostolmi izrael,sam jezis povedal ze viera a teda aj on je pre zidov ,ostatni su stenata a on je tu pre izrael to az senilny pavol pisal svohe bludy s halucinaciamy o tom ako viera je pre vsetkych a ostatne nezmysli).mimochodom sa to pise aj v korane ze jezis bude sudit izrael
Prosim citajte s porozumenim vsetko,vela stastia.odporucam clanok ...
dolezite.sk

Je to tam na 80% zhrunute... Ale ako som povedal..ak vam to prida na stasti...potom prosim dodrzujte ale vsetkych 30ci kolko bozoch prikazani nie len vami vybranych 10 :)) tak ako vsetci si z toho vyberate len to co chcete...

Jana Lukacova

Silver: nie ste "pacient", práve naopak ste sám sebe tým najlepším "odborníkom", ktorý si vie pomôcť, len sa to potrebuje zo začiatku naučiť..

Existuje množstvo foriem podpory, ktoré pomáhajú človeku, aby mu bolo lepšie, avšak zaberajú v rôznej hĺbke..ak chcete ísť najhlbšie ako sa len dá a naučiť sa, ako (vedome) prejavovať svoje potlačené emócie, ktoré Vám zapríčiňujú depresie/myšlienky na samovraždu, aby ste bol opäť slobodný a šťastný človek, keď budete chcieť, napíšte mi, rada pomôžem (nie som psychológ/psychiater).

Medea7

Ano aj v mysleni a postoji, lebo furt chcem robit s kazdym poriadok. A s Bohom sa vadim ze naco som sa narodila ked vedel ze to tu nezvladnem. A este chorobu mam taku ze som na konci so silami. A mam sa starat o seba.

Medea7

Neviem naco som tu ked nie som slobodna. Bojujem jedine s tym aby som si nic neurobila. O com je zivot ked cely den lezim.