podpora pre ludí s myšlienkami na samovraždu

Preteba

Modrá vločka, keďže je to Božie slovo, súhlasím s ním. Pozor však na nesprávne vysvetlenie. Vtedy je problém. Nemôžeme si ho vysvetľovať po svojom ako nám pasuje, musíš nechať Boha, nech Ti zjaví, čo Ti chce povedať.

Modra vlocka

Preteba, chcem ti položiť otázku...
Je mi jasné, že si silno veriaci človek a miluješ Boha, ale chcem vedieť, či súhlasíš so všetkým čo sa nachádza v biblii.

Medea7

Neviem kto mi to vysvetli, preco prave ja som sa dostala medzi ludi proti mojej srsti. Anjeli za mnou neboli a nebolo mi to vysvetlene. A do hypnozy nechem ist ani dostavat sa do neakych inych stavov.

Preteba

Aliss, pomohlo Ti zakryť skutočnosť. Teraz Ti je dobre. Odkrývanie pomocou anjelov si vyberie svoju daň, keď nebudeš čakať. Takže, z blata do kaluže.

Aliss

Medea, preniest sa da cez vsetko. Ver mi :) Aj cez soky, obrovske bloky atd. Pise ti to osoba, ktora to taktiez dala. Tym sa samozrejme nechvalim, len ti chcem dat priklad. Mne pomohla kombinacia psycholog a jedna znama, co robi odkryvanie minulosti skrz anjelov. Cakam obrovske ponosy zo strany niektorych ludi a vysmech, ale mne to pomohlo a to je dolezite :) Uz som nevedela k comu sa obratit a toto mi tak nadherne vysvetlilo kde je moj problem a najma kde vznikol....Vsetko do seba zapadlo, pochopila som a mohla som sa konecne pohnut smerom dopredu. Ak by slo o vymyslenu kravinu, tak ta kravina mi zrejme zachranila vztahy, zmenila sposob myslenia a celkovo zivot samotny. Netvrdim, ze chod okamzite a ries to podobne. To nie. Tym len chcem povedat, ze vsetko sa da. Len treba najst pricinu, preco to v tebe spustilo to, co prezivas a ako to riesit :) Drzim ti palce

Medea7

Nie Aliss da sa preniest cez vsetko, ale toto bol sok. A dusila som to v sebe a nehovorila o tom. Lenze vies tym ze som stale doma tak ma to obcas napadne.

Aliss

Ahoj Medea. Ako si riesila tie veci z minulosti? Psycholog/terapeut? :) Vies ako to je, kym sa cez to neprenesies, nebudes na tom dobre.

Medea7

Ano mas pravdu, hnevam sa hlavne na to co sa mi stalo v minulosti. Ja by som bola stastna keby som nedozvedela to co som.sa dozvedela. Ale vies ja sa chcem uz niecomu inemu venovat ako minulostou. Zatial som zaseknuta. Ale dik za rady a tvoj nazor. Pomaha to.

Hmmm123

Medea, vela hnevu z teba citim. :( Skus sa ucit hladiet na kazdeho cloveka s laskou, kazdy mame chyby, aj ja aj ty. Takto nemozes byt stastna, vecnymi vycitkami, nenavistou k susede, nervacenim... Nauc sa tesit z pritomneho okamziku, z malickosti z ktorych sa sklada svet. Kazdy ho ma totiz presne taky ako sa nan pozera!

Medea7

A este jedno to ze jedna puca isla isla so mnou robit poriadky, a ze som jej chranila jej dieta to tiez nikoho nezaujma. A som na nu doplatila.