Chcem byť vysoká

laa

Ja mám 15 rokou a mám 150 cm citim sa dosť nizko a najhoršie že ešte aj ponižene hlavne ked sa jedna o narážky na moju vyšku chcela by som to zmeniť ale mám dojem že vyška je rodená vec moji rodiačia tiež niesu nejaky vysoki chcela by som mat tak 165 mne to stačilo a podla mna priemerna baba ma tak 170 a je to akurát ked si zoberiete že chalan normálny ma tak 180 cm a je to akurát neviem čo tu chcete ešte viac byť vyššie

kvietok 12

juj ja mam 170,5 cm a tiez y som brala byt vyssia,ale clovek si nevyberie,teraz sa mam zabit,ze nemam 180,skor by som brala krasnu plet juj

MasloMaslo

Ak chceš byť vysoká, naťahuj si všetky časti tela rovnomerne. Každú zhruba na 20 sek. Na videách je plno návodov. Napr. sa môžeš na niečo zavesiť a počkať 20 sek. môžeš to robiť aj hodinu denne, neškodí to telu. Naťiahne rozdelí to minimum buniek, ktoré potom budú doplnené novími. Po tomto procese by si mala dlhšie spať, aby sa ti stihli regenerovať všetky ponaťahované časti. Ale s chudnutím ti to nepomôže, lebo natiahnuté kosti sa vrátia zhrubšia. (presne tak isto, ako by si vyrástla do určitej výšky ,,normálne", čiže za produkcii rastového hormónu.) Ďalej je dôležitý spánok. Rastový hormón produkuje najviac o pol noci, čiže by si mala chodiť spať najneskôr okolo 11. hodine, ale čím skôr, tak tým lepšie, lebo rastový hormón sa popri spánku produkuje takmer dvojnásobne ako cez deň.
K väčšej produkcii rastového hormónu ďalej vedú bielkoviny. Na rast ževraj pomáha aj večerná prechádza na vzduchu. (pri dýchaní kyslíku produkuje rastový hormón) Šprint, byciklovanie, skákanie a plávanie ti môžu tiež minimálne pomôcť. Najviac asi skákanie do výšky. Strečing zas môže dovoliť rásť telo hlavne do dĺžky viac, ako do šírky. Taktiež k produkcii pomáha kyslík, čiže hlboké dýchanie pomôže. Toto sú veci, s ktorými si najvýraznejšie zrýchliš rast. Dokonca aj v dospelosti, lebo rastový hormón produkuje v každom veku. Ak by si sa radila hlavne naťahovacími cvičeniami, výška môže stúpnuť aj 15 CM za 90 dní. Znie to síce nereálne, ale mám s tým skúsenosti. V 15. rokoch som mal 181 CM, začal som cvičiť naťahovacie cvičenia a teraz v 18 rokoch mám 2 metre aj 3 CM :D nemám žiadne problémy s chrbticou a nič podobné. A ešte si musíš uvedomiť, že svojím podvedomím ovládaš svoje telo ty. Čiže sugerovanie ti pomôže na rast tiež.

lxlx

Mam 159 cm a nad tymto prispevkom sa skutocne usmievam ved zivot je predsa krasny ale kratky na to aby si toto riesila.Skus sa zaoberat radsej celkom inymi dolezitejsimi vecami.Ked si najdes priatela tak mozno to bude vdaka Tvojej vyske.Co Ty vies?Niektori muzi miluju vysoke zeny.Ja sa Ta chcem spytat ze co budes robit ked Ta vekom zacnu prenasledovat kila navysse vrasky a ktovie co este?Ver ten vzhlad je to najmenej co cloveka moze trapit.Ja som napriklad stastnejsia nez ked som mala 45 kg a tvaricku ako babika.Je to len preto lebo mi staci to co mam.Mam v prvom rade zdravie nie som maska pluku no hlavne je ze mam kopec ludi navokol ktorych mozem lubit.Co sa tyka zovnajsku tak ak mas pekne oci tak ich zvyrazni lebo budu este krajsie.Vsimaj si skor to co je na Tebe a inych pekne.To co je pekne sa snaz samozrejme vyzdvihnut.Potom budes aj Ty sama so sebou spokojnejsia.Tvoja vyska sa uz nezmeni.V zivote nie je dolezite ci sa na svet pozeras z vacsej alebo mensej vysky.Stastnou Ta budu robit hlavne Tvoje skutky a ver na centimetre potom rychlo zabudnes...

HEJ!

Ja som muž, mám 15 rokov, a mám 196 CM, chodím už od 13 rokoch spať okolo 3. a vstávam o 7., aby som nerástol, račej byť nižší ako vyšší, výška spomaľuje reflexy a spôsobuje problémy vo svaloch a kostiach.

mifor

Magy357 pekne si to napísal. Veľmi pekný príspevok. Zaoberať sa svojim vzrastom, keď ide o normálnu výšku, to naozaj nepochopím. A to v autobuse vídavam dievča asi v mojom veku, čo mne, ktorá meriam ledva 145cm siaha asi iba pod nos. Ale je sebavedomá a zo svojej výšky si nič nerobí.

ojka

však 172 je krásna výška (: dievčatá, či ste vysoké alebo nízke, to je podla mna fuk (: všetko to je o zmýšlaní...