Tyrane dieta - udanie

Príspevok v téme: Tyrane dieta - udanie
Starostlivy123

Ak by ste od susedov poculi kazdodenny krik, hrube nadavky a bitie dietata, ktore krici, ze nech ho nebije a videli by ste obcas, ze ma modriny na tvari, nahlasili by ste to s tym vedomim, ze ho mozu tej rodine odobrat do domova? Urobili by ste to alebo by ste sa do toho nestarali, navyse ked ste tej susedke uz do oci povedali, ze o tom viete a ona by to drzo poprela, ze to nie je pravda... (susedka zije sama s tym dietatom).

Zbytocnooost

Matka1 no tie modriny si samo nenakreslí.
Treba konat. Inaj ho to poznaci alebo ho to nedajboze poznaci az tak, ze aj on raz bude tyrat svoje deti alebo zvierata. Proste bude chciet aby aj ini citili tu bolest co citil on. O takychto pripadoch som uz citala

Dinkaa

Kafe, nejakej anonymnej osobe ja nebudem dokazovat, ako som ja kedy a komu pomohla :) Taku este nehrali. Plus nevyjadrujes tu slusne svoj nazor. Osocujes, prenasledujes a ociernujes v kazdej druhej teme nejaku uzivatelku alebo uzivatela, panbohvie co sa skryva za tym nickom, ktory tak rada vypisujes vsade. Pravidla fora su podla mna jasne a platia pre vsetkych. Netusim preco tu zrusili viditelnost ip adresy, to by sme sa este len zasmiali, kto kedy vytvara temy a kto si sam odpoveda pod roznymi nickmi :)

kafe

Starostlivý, rado sa stalo, aj nabudúce niečo napíš :) Mimochodom, ete raz pripomínam linky pre týrané deti - namiesto vypisovania na blbé fóra. Kriste, ľudia POUŽÍVAJTE ICH.

Dinkaa, no poď, ja čakám na ten ban. Celkom by mi to vyhovovalo. Neviem sa od tejto stránky odpútať :) Či sa ti to páči alebo nie, každý si tu slušne môže povedať svoj názor. JA TIEŽ a aj si ho vždy poviem! A ty kľudne aj praskni :D alebo chod teda reálne skúšať nejaké veci (drísty ako vždy).

Dinkaa

Ach jaj, ano ja som nick Starostlivy, aj feritka ci ako sa to pise, som aj S-bla bla. Len preto, ze radim priame jednanie a nie vypisovanie na fore o veku dietata, ci to, aby si niekto siel so sibnutou matkou posediet a pokecat....

Omen

Starostlivy, podaj to len ako OZNÁMENIE (polícia, sociálka) a tak, že máš PODOZRENIE z týrania, pretože z toho bytu ide "kazdodenny krik, hrube nadavky a bitie dietata, ktore krici, ze nech ho nebije" a "vidis obcas, ze ma modriny na tvari".

Starostlivy123

Ach joj ludia, ktori tu diskutuju o fake teme a obvinuju niekoho, ze ju zalozil a hned idu na to ako detektiv...
Nik vas nenuti tu pisat...
Ja som na zaciatku pisal, ze pocujem krik, ale nerozvadzal som to dalej, ze co presne pocujem. A ano pocut to cez stenu. Plat viem (aj ked som si nie isty, ci uplne presne) tak, ze sa pochvalila jednej susede, s ktorou sa nejaky cas kamaratila a ta to vyzvonila inym susedam a rozkriklo sa to, ale to je debilina, ktoru nechcem riesit.
O co mi islo - ja som chlap, nemam take to citove rozmyslanie ako zeny a preto som chcel vediet, ci taketo udanie tej zene a dietatu neuskodi viac ako pomoze. Preto beriem do uvahy viacmenej iba to, ze co tu pisali zeny. Uz som rano volal a zajtra mam stretnutie, kde to vsetko ohlasim a poviem vsetko, co viem - bez emocii, iba vecne.
Uz nemusite prispievat do tejto temy a velmi pekne dakujem vsetkym, ktori tu uprimne povedali svoj nazor. Pomohlo mi to v tom, ze som sa odhodlal to ist ohlasit, aby som pomohol tomu malemu chalanovi. Snad to bude mat zmysel a pomoze mu to v dalsom zivote, aby z neho vyrastol normalny clovek. Este raz vdaka.

ele

Nechcelo sa mi uz do tejto temy nic prispiet, ale musim suhlasit s kafe, ma dobry postreh na vec, ze casto sa zalozi tema, zakladatel iba sem tam nieco napise, alebo sa vypari. Takych podobnych tem je tu na fore vela. No a zacne diskusia pod novym nickom alebo nickmi, napadanie ci osocovanie, ak odpoved nie je podla predstav zakladatelov tem. Osobne nick Dinkaa
mi pripadol ako sam zakladatel temy, pretoze som sa pytala na vek dietata a ona hned naskocila ci je to dolezite. Podla mna je, pretoze bud je dieta zaclenene v kolektive alebo je doma. Ak by bolo doma, tam by zostalo iba jedine riesenie - policia a to by bolo treba hned pri amoku matky nahlasit. Ak je v kolektive, v skolke ci skole, modriny by snad mali aj tam vidiet, tak by som to riesila ja, ci sa im dieta zda v poriadku, ze pocujem hluk, plac od susedky. Ak sa jedna o taky zavazny cin je dolezite napisat viac a preto ked sa zakladatelka temy ozvala ze pocuje dokonca bitku remenom, ze vie kolko zaraba a ine podrobnosti o zivote susedy, nemusi sa vylucit ani osobna zaujatost. Preto som sa pytala ci to nepocuju aj viaceri susedia.
Mnohym sa moze zdat ze tema je vymyslena a nahodena v zmysle len -Co keby nahodou ste poculi....aj mne sa tak zda, len pisatelka temy nech vazi slova a ak je to pravda mala by konat.

K9ader

svata prostota - presne.

Kafe - ak pouzivas nejake slova, ktere su ani v sovnikoch cudzich slov neni, pokus vysvetlit ich vyznam....

Dinkaa

Kafe ty si raz urazlive decko. Ja mam za sebou realnu pomoc ludom, adresu do prace ti zrovna nedam, ale moja pomoc ludom presahuje daleko toto forum a moju pracu. Radim realne a najma odskusane veci. Nie pokec s chorou matkou, ale priame konanie. Tak sa najprv opytaj, az potom nieco tvrd. Nie som tu dlho ale vsimla som si tvoju zaujatost nejakou uzivatelkou. Laskavo mi s nou daj pokoj a nespajaj moj nick s nou. Zaujimave, ze v tomto pripade admin este nezakrocil a za ociernovanie a prenasledovanie ti nedal ban.....ale dockas sa :)