Tyrane dieta - udanie

Príspevok v téme: Tyrane dieta - udanie
Starostlivy123

Ak by ste od susedov poculi kazdodenny krik, hrube nadavky a bitie dietata, ktore krici, ze nech ho nebije a videli by ste obcas, ze ma modriny na tvari, nahlasili by ste to s tym vedomim, ze ho mozu tej rodine odobrat do domova? Urobili by ste to alebo by ste sa do toho nestarali, navyse ked ste tej susedke uz do oci povedali, ze o tom viete a ona by to drzo poprela, ze to nie je pravda... (susedka zije sama s tym dietatom).

kafe

ferihitka, vypadávaš z role ked píšeš z viacerých nickov. Trošku sa sústreď :) "Osobne mi je jedno" Dinkaa "Osobne si vazim ludi" Sw2. A zakladateľ témy sa už tradične vyparil a našli sa dobré duše, čo chcú spasiť svet. To je také krásne :)

Ale k téme. Dinka, kde pracuješ? V akej profesii? Ľudia čo sú akční virtuálne a na fóre majú plnú hubu kecov, sú v reále, ehm, trošku iní. Takže skús byť akčná v reálnom živote, tam pomáhaj, lebo žiadne hladné decko sa z tvojich kecov nenaje.
Ja som autorovi NEradila klopiť uši, ale starať sa do toho. A ďalší prispievatelia hovorili aby volal políciu - Jax, Emili opat, Matka1. Kto tu kopí uši? Ty si zatváraš oči a nechceš vidieť aké odpovede tu autor témy dostal. Sú to odpovede K VECI a nie drííísty.
Polícia a sociálka takéto veci riešia a ja sa s tým okrajovo vo svojej práci stretávam. Drístanie na fórach takýmto deťom hovno pomáha. Môžeš sa tu rozčuľovať a hádať sama so sebou koľko chceš, ked ťa to baví, prosim. Môžeš. Dovoľujem ti to. Dokonca si môžeš veriť, že svojimi drístami zlepšíš svet a život tisícok detí. Svatá prostota.

Sw2

Omen ty "sa robis", ze nerozumies o com ja hovorim. O.K. nenapisala som to tak, ako by som tu myslienku chcela presne vyjadrit. Musim porozmyslat ako to napisat presnejsie.

Poviem to tak obrazne: naco stavat vaznice a zatvarat do nich uchylakov? treba ich vypustit von medzi ludi a medzi deti.

Potom by mozno aj ti, co kricia: zavolat policiu!!! zavolat socialku!!! - pochopili. Ale az potom.

Omen

Sw2, ak polícia a sociálka nie sú tie pravé "institucie", ktoré "taketo veci nemozu vyriesit!", si to ty, kto ich vyriešiť dokáže??? Ty si tá kompetentná???

Sw2

Osobne si vazim ludi, ktori zadaju takuto temu na diskusiu, lebo pravda je taka, ze v nasej spolocnosti sa taketo pripady neriesia. Neexistuju nijake skutocne ucinne paky na taketo situacie. A ludia svoju lahostajnost k teme prejavuju svojimi reakciami: volat policiu, volat socialku - nie, tieto institucie taketo veci nemozu vyriesit!

Dinkaa

Osobne mi je jedno, ci zrovna tato tema je fake alebo nie. Pretoze niekto bude raz potrebovat skutocnu pomoc a dopracuje sa k tejto teme....A akoze co tym chces povedat kafe? Ze ak je niekto oznaceny za pedofila, lebo zjavne su na to nejake dokazy, podme sa na neho pozriet kritickym okom?? Akym kritickym okom? Z ho*na bic neupleties. Tak sa ani na, po psychickej stranke chorych ludi, netreba pozerat kritickym okom. Ked ti niekto bude znasilnovat dieta, som zvedava ci to budes vnimat ako prvoplanove oznacenie. Tato zena, ak nie ie vymyslena, ma obrovsky problem a nici jeden dalsi zivot. Aj keby sa do toho oprela socialka a znamky tyrania by nenasli, stavim sa, ze matke bude ponuknuta nejaka pomoc. Pretoze jej spravanie nie je normalne. Ale kym budu vsetci klopit usi, na zivote ako matky, tak aj dietata to nic nezmeni

kafe

Dinka, nemám rada ľudí, čo zhltnú prvoplánové kydy (henten je pedofil, tamtá týra svoje dieťa) a nevedia sa na informáciu pozrieť trochu kritickým okom!!
Normálny chlap by sa v živote nepýtal čo má robiť. Chlapi sú jednoduchí a priami. Aj podľa mňa je téma fejk a chce len rozpútať vášnivú diskusiu.

Ale ak náhodou neni, volať políciu! Viac tu drístať naozaj netreba.

Sw2

Moc zalezi od pripadu. Ja sama ako tínedzerka som bola svedkom niecoho takehoto. V byte na prizemi zila rodina, muz chodil do prace, zena bola doma s malym dietatom asi trojrocnym. Chodila som okolo toho bytu a tam bol za dverami vzdy len strasny krik na to male dieta, ktore este poriadne ani nerozpravalo. Len krik tej zeny, nerob toto a nerob tamto, a ty si taka a ty si hentaka. Bolo to naozaj a bolo to strasne!!! Neviem co tej zene bolo, ale to dieta bolo uplne male a muselo zit v utlom detstve v takomto prostredi a s takouto matkou - bola to jeho matka.