Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
ja mam 17cm mam ho aj tenky som v pici z toho nikdy som nemal babu mam strach ze by som sa pri nej aj rychlo urobil a rozhodol som sa serem na to zacnite hrat pc hry hrajte cely zivot kaslite na baby hrajte hrajte hrajte
Zeny maju najdrazdivejsi bod 5 cm od zaciatku vaginy, ak mas 13cm, nie si na tom az tak zle, poznam aj horsie pripady, a to nielen v mojom okoli. Okrem toho umoznuje moderna doba rozne pripravky, pripadne rozne navody na zvacsenie penisu..
caute chalani, nebudte nestastni. nemoze mat kazdy velkeho, hrubeho a idealneho... ked vas babenka naozaj miluje, neriesi velkost. moj ma 16cm a sme spolu uz vyse dvoch rokov. tak vela stastia a peknych okamihov :-}
Kurva chalani ( už keď sa mam tak vyjadriť) veď už tolko neriešte velkosť vtáka, každý má takého akého ho má a ak sa holke nepáči tak má smolu. ale ja si myslím že ak budeš s holkou kt. ťa miluje a ty ju na velkosti nezáleži. Či máš 10 alebo 20 cm je to jedno pretože ťa má rada takého aký si. Ja to nechápem my chalani sa stále zaoberáme velkosťou, prečo ved su aj dôležitejšie veci. No ale ak to bude nejaká kurva na jednu noc je možné že sa jej to nebuďe páčiť. netráp sa 13 čísel je v pohode. tvoja partnerka bude určite šťastná že je s tebou
inak chalani ako to tak citam vela z vas sa prilis zaobera dlzkou ako baba viem ze je mozne ze cim dlhsi tym viac trapenia pre babu (moze ju to viac boliet) tak sa tym netrapte
nezalezi na tom aky ho mas dlhy ale co s nim dokazes robit:) a aj tak si myslim ze je to celkom normalna velkost vsak ked sa vzrusis bude to ine:)
mam 15 rokov moj penis ma len 15cm
Merá sa od koreňa, čiže od podbrušia po žaluď. Hovorí sa, že aj s malým šaškom sa dá hrať veľké divadlo...
mas ho maly nezufaj , strc ho do ula ,a zabuchaj...............