Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
cafte ... ako pozeram ste tu seci pohodaci ... ale ja mam fakt zo svojho penisu stres ... mam 16 rokov a moj penis ma 14,5cm .. stoporeny .. ale to by mi az taky problem nerobilo ... ale mam ho moc tenky a myslim ze to je trochu vacsi problem ako dlzka ... co myslite ? moj obvod je 11,5cm ked je stoporeny ...
No to je mozne, ale ja vazim 70kg cca takze u mna bude proble asi niekde inde :(
Richard, ja to poznam tiez. Kedze mam nadvahu, mam ho tiez maleho ked je v klude. Ked stoji, ma okolo 16 - 17 cm a pre to nestresujem. U mna je riesenie schudnut, lebo ked nebudem mat mastne podbrusko, bude ho viac vidno, ked bude vklude...
Ahojte. Mam 20 rokov. Dufam ze ma nevysmejete ale mam jeden problem.. len neviem ci je to ojedinely pripad, ale chcel by som sa poradit ci sa to da liecit alebo nieco s tym robit.. S penisom som v celku spokojny, ked stoji ma 16cm a s priatelkou si sex naplno uzivame, vsetci sme spokojni... len vo vysiacom stave ma len okolo 3cm :( Ked som mal asi 5 rokov som bol operovany (stiahli mi predkozku, co je v dnesnej dobe uz nie ojedinele ale stava sa to pravidlom), tak som rozmyslal ci to nie je aj tym... Ked stoji tak nemame problem, cele milovanie nam trva niekedy aj 2 hodiny..Ale vo vysiacom stave som s tym velmi nespokojny, aj ked si dam plavky tak ako keby som ziaden penis ani nemal, dost ma to frustruje...Citim sa trapne...Da sa s tym nieco robit?
myslim si ze normalne baby toto neriesia... mala som partnera ktory bol obdarenejsi a vyhovali mi len urcite polohy aby ma to nebolelo teraz mam priatelia ktory ma priemernu velkost penisu a uzivam si to s nim omnoho viac. viac experimentujeme a velmi sa mi paci taky aky je.
ako sa niektorym chalanom lubia male kozy niektorym babam male penisy.zalezi od vkusu kazdej baby ale lepsi je maly to len tie narocne co uz ju maju vytahanu az po afriku potrebuju velky.nestresujte sa .podla mna najidealnejsi je tak 17 cm.ale viac uz nie to potom babu boli a nic s toho moc nema.
neboj sa...ja mam 17 a moj ma 14cm a myslim ze je to dost...uz sa nad tym ani tak nezamyslam...polovica sveta ho ma mensi ako ty tak bud vesely
Bol som u troch sexuologov a povedali ze merane od lonovej kosti je priemer 14-15 cm.Bol som v dvoch bordeloch a kurvy povadali ze vacsina chlapov ma taky ako ja a mensi, byvale priatelky sa nikdy nestazovali.Mam 16 cm!Chapete???13 cm je normalna velkost aku ma vela chlapov
maly gasparko moze zahrat velke divadlo ;)
mala som priatela, ktory bol az mimoriadne obdareny.. nebolo to nic prijemne, kedze som si na neho nemohla ani sadnut, pretoze to strasne bolelo.. a ked sme sli zo zadu a zacal narazat, tak znova zacali strasne bolesti. dokonca som citala, ze to moze sposobit rakovinu krcka maternice
to je blbost ze je maly!!! a na co by ti bol vecsi?? vagina ma hlbku priemerne 12cm.je akurat. neznasam ked chlani ktory maju 20cm mysliia ze su lepsi. prd su lepsi!!to uz boli ked s nim naraza az v zadu!! moj chalan ma tiez 13cm a je to s nim super!!!ver mi ze netreba vecsieho!!! papaa kasli na to su to blbosti!!!