Maly Penis

nee-o

Ono to je takto: Ked chces len cisto sex, vecsinou je dobre mat viac cm, tak do 20. Ale pokial sa milujes so ženou, ktorú máš rád a ona teba, tak ti bohate stačí aj menej. Ja mam 15, je to malo ale da sa.

rotto

Ja mam 16 a mam 17 cm ale podla mna nezalezi na velkosti ale na tom ako je chlap sikovny. A ked to nepomoze tak su tu este ruky :-)

kanec

Ahoj dievcata. Teda jednoznačne. Po poriadnej predohre a rozparádení klitorisu je poriadne velký penis vždy lepší, a zvlášť u žien s vaginálnym orgazmom.
1. bod. predohra
2. bod. zasunutie 11 až 20cm
3. bod. zároveň dráždiť klitoris.
4. bod ak stíham dráždim prstom jemným krúživým pohybom konečník.
5. bod do 5 minút má partnerka aspoň dva orgazmy.
6. bod. priadne sa vystriekam
na konci prejdem na lízing.
Neváhajte a vyskúšajte.

pepekova partnerka

Pepek:)ma pravdu...stvarali sme vsetko co sa dalo...nestazujem sa...dlzka mi vyhovuje...moja vyhovujuca dlzka je okolo 15cm...neviem si predstavit,ze by ma niekto nakladal do creva...ako vazne...myslim,ze ide viac o hrubku a nie o dlzku...ak to naozaj vie(a pepek to vie)staci aj 13cm...

pepek

NAZDAR LUDIA....MAM 15 ROKOV A MAM 17-18 CM DLHEHO...(AKO KEDY)....A NESTAZUJEM SA.....JE TO V POHODE...UZ NIESOM PANIC...S MOJOU PARTNERKOU SOM STVARAL SKORO VSETKO,CO SA DA...A NESTAZUJE SA....VZDY SI PYTA VIAC A VIAC....HLBSIE A HLBSIE A TAK....SI ZIJEM JAK V RAJI..:)....VZDY JU SPRAVIM