Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
Babám skôr nestačí malý mozog, tak sa netráp :-)
ja mam 34 rokov a môj má 11 cm. Mojej manželke vyhovuje.
Môj partner sa tiež trápil pre tuto vec, no to nie je skutočný problem, skôr ho vytvorili média. Pri milovaní necítim, že by to bol problém. Milujeme sa z lásky a to je dostatočný dôvod na krásny pocit.
chlapci!!! maly/velky, preco vas trapia take hovadiny, mate taky aky mate mat podla mna je 15 ideal, kde jej ho az chcete strcit do criev s prepacenim. Vacsinu dievcat cest vynimkam aj tak zaujimaju ine veci a velkost vasich....... to urcite nie je. Skor je to o penazenkach bohuzial, fakt cest vynimkam
no fakt, ne si sam v takej situacii este aj to s tym dnom
chalani sa preberte...ja osobne (a myslím, že hovorím aj za nejaké tie slečny)nemám rada, keď do mňa doráža nejaký klacek...tá bolesť je zlá...takže nie je to len o veľkosti, ale skôr o technike...tam treba veľakrát popracovať, nie sa zaťažovať vymýšlaním ako si ho zväčšiť...držím pästíky...
Nič si z toho nerob. Prečítaj si fórum "záleží na tom ženám?" a zistíš, že si na tom ešte veľmi dobre.