Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
SUHLASIM S LILKOU. CHLAPI SU DIVNI, MOZME IM TO VRAVET KOLKO CHCU. MOJ CHLAP MA 15-16 CM JE TO AKURAT, KEBY MAL VIAC UZ MI TO TAM BUCHA A NIEKEDY MI TO TAM AJ TAK NARAZI A BOLI.
Chudatka vy co ho mate velkeho :-) Ze 20 cm...Porozpravajte sa s hocijakou babou...Ved to boli taky velky ! Ved to naraza uplne dozadu !
Ovela lepsi je mensi ako velky...Verte nam zenam
no ja mam 18 a moj penis ma 14cm hrubka 5cm a obvod 13,5cm....babu som zatial nemal ... tiez sa bojim ze ju neuspokojim a ze sa zlakne....ale kazda aj tak vravi ze na velkosti im nezalezi..iba ozajstnym friginym starenam a k.rvam
preboha, co mate s tymi centimetrami, ved baby ho nemeraju!!! im je to jedno aky ho mate, hlavne ze s nim viete dobtre narabat
Lana,to je fajn počuť .Ja som na tom tak isto ako ten Tvoj a manželka tvrdí to isté, ale mnoho mužov mi neverí.
neviem preco riesite take malickosti ako su male penisy!Noaco ,ze su male mam frajera ktory ho ma postaveny 11cm. a robito tak ako nikto na svete vzdy mam taky orgazmy aaaa.A este jadna vyhoda vzdy sa zmesti do pusy !!!!
Bol by som zvedavy, ze na ktoru <>u sa tu stazujete ti so 16cm+ penisom...
prosimta nestresuj a vyhod si take sprostosti z hlavy,to su totalne nezmysly ktore robia zbytocne problemy,na velkosti urcite nezalezi ale na vykone,ver mi ze ho nemusis mat ako kon,staci poznat anatomiu zenskeho tela...
Ja som baba a moj chalan ma dost velkeho (presne neviem, nemerali sme) a niekedy mam pocit, ze mi nim vlezie az do zaludka... Je to velmi neprijemne vtedy, aj bolestive. Mohol by byt radsej mensi!!! takze nemajte strach, podla mna je to ok a nemate sa za co hanbit