Zdravim. Mam 25 rokov a este som nemal babu. Moj penis ma len 13 cm a bojim sa ze je to priliz malo a ze babam to nebude stacit.
Maly Penis
Videl si? Ak nie tak potom pridávajú alebo si ho nevedia merať. Neexistuje že tolko ludi naraz ma nad 14 v cca takom veku. Nech sa predvedú ak sú si svojimi mierami istý
hmmm... mam 13 rokov a mam iba 13,5 cm vtaka mne sa zda ze je to maly lebo kazdy moj kamos ma 14 a viac cm...:((
ja mam 15 rokov a mam ho 19 cm dlhy
ja mam 12 rokov a mam ho 8 cm dlhy, co mam robit ?
NIEKTORE MALE VECI DOKAZU BYT CAROVNE
no moj chalan ma dlzka:15cm priemer:3,(3?) a uplne mi vyhovuje....ked si mam predstavit, ze by som sa mala vyspat z niekym, kto ma cca dlzku:25 a sirku:5 tak racej asiq eeeee........nestoji mi to zato, aby som chodila jaq so slonim chobotom w pi.i
no chalani poviem vam ... baby urcite radsej ocenia mensiaeho a sikovnejsieho..nezlaezi na velkosti ale na tom ako s nim viete zaobchadzat... moja kamaratka ked mala 16 bola este panna davala si prvy krat tampon a jajcala od bolesti ... a tampon ma asi tak 5 cm :D tak nevim ci by s 19-20 cm vtakom vydrzala ... vazne babam nejde o velkost ale ked lubi chalana jej je to jedno... to je to posledne co zamilovnu babu trapi...
Holky nebehaju s pravitkom v ruke, aby mohli kazdeho premerat! Ked budes sikovny bude ta pred kamaratkami vychvalovat a ani jednej nenapadne, ze by si mal maleho. Vyskusaj to a uz ta prejdu taketo pochybnosti
to muzske ego...a potom zevraj my zeny sme nepochopitelne...hahaha...sak kazdy je iny tak nemoze mat kazdy chlap velkeho vtaka nemyslis??? na svoj vek by si mohol aj trocha dospelejsie uvazovat