Maly Penis

marek- lol

mam 13 rokov a chcem vediet priemernu vysku penisu 13 rocneho chalana je mozne abi som mal le 12 cm ked sa mi postavi???

silvikl

neviem,co riesite dlzku,hlavne ench nieje moc tenky!! zenska vagina ma aj tak iba 8 cm a tak aj 8cm dlhy staci,tak co stale riesite...

trombi

MNO JA MAM 18,5 CM MOJA PRIATLEKA JE SO MNOU SPOKOJNA ALE POUZIVAME IBA POLOHY PRI KTORýCH JU TO NEBOLI BO PRI NEKTORýCH JU TO FAKT MOC BOLELO TAKZE BUDTE SPOKOJNý S TýM CO MATE A PRIMER JE AJ TAK OKOLO 14 TAK SA NEHANBITE A VIAC SI VERTE :-)

marCOS

paaaaaana,,,,tho su problemy,,,a nevem co tu machrujete toty co pisete ze mate 15 a mate 19 cm kkt,,,a naco to je dobre??? sak to len zavadzia a aj tak ho cely do pc nestrcis,,,mozem mat aj nevem jakeho klacka ale pokial neves s nim narabat tak ti je dobry akurat tak na hasenie ohna taka hadica,,,taze miso,,,nebud sklamany,,naopak,,,nauc sa s nim poriadne narabat a uvidis ze budes jak original od matela:D

asdf

hm, mna by bohovsky zaujimalo, ako baby vedia, kolko cm ma ich chalan. Ja viem, ze ho vidia casto, ale vacsinou zospodu :) A zospodu vyzera omnoho dlhsi ako zvrchu. A zvrchu zas vyzera mensi. Teda si vobec neviem predstavit, ako tu velkost odhaduju, ved 15 cm sa im moze zdat ako 18, alebo 16 cm ako 13...To je strasne nepresny odhad :) A ked tu nejaka vytasi udaj, ze ja mozem mat iba takych 18cm a viac, tak je to dost divne, kedze ho partnerovi zrejme nikdy nemerala a odhadnut sa to da dost tazko (myslim zene, kazdy chlap si ho uz meral a teda ma nejaky odhad)

moisha

Miso nič si z toho nerob, Enrique Iglesias má ževraj malého vtáka a vidíš, že si z toho ťažkú hlavu nerobí... Tak odvahu! :)