panika z budúcnosti (odpísaná)

Príspevok v téme: panika z budúcnosti (odpísaná)
Melodia2

Budem 100-cent úprimná, dnes ma prepadla silná panika, až dychvyražajúca... mám 26 rokov a doteraz som nemala vážny vzťah, všetky moje kamarátky už majú deti alebo sú vydaté, bojím sa, že ma kvôli mojim neskúsenostiam už nebude nikto chcieť, že som odpísaná,, naveky už zostanem sama ako výsmech spoločnosti.. budú ma ohovárať a podceňovať.. už teraz sa cítim ako menejcenný človek, trpím depresiami, veľmi vážne rozmýšľam nad samovraždou, od roboty to mám 10 minút na vlakovú stanicu... moja neskúsenosť je aj vpísaná do mojej tváre, vyzerám ako 12 ročná, nie som atraktívna, nikto ma nechce... už som na nejakých "schôdzok" bola a chalani sa odtrepali rýchlo domov.. prečo sa mám ďalej sama trápiť na tomto svete? lepšie už nebude, mohla som sa posnažiť keď som bola mladšia.....

Tomas12345

Si mlada a zdrava a mas kde byvat takze sa nelutuj a uz toboz nemas preco mysliet na samovrazdu. To ze si nevies nikoho najst tak toto ma fakt kazdy druhy clovek, a to maju kvoli tomuto vsetci teraz pachat samovrazdy? Zivot nie je len o vztahoch ine veci su ovela dolezitejsie vztahy by mali byt u kazdeho cloveka nieco ako bonus ktory ak vyjde tak fajn, ak nie tak sa nic nedeje. Najdi si konicky, sprav si daco dobre na jedlo , pusti film a hned ti bude lepsie.

Hmmm123

Si mlada, zdrava, mas pracu... tak sa prestan nezmyselne trapit "co o tebe povedia ludia" a budes moct byt aj stastna! Ludia totiz vzdy nieco na kazdeho povedia a najdu, aj keby si 50 rokov stastne vydata s krasnou velkou rodinou, vnucatami a vyzeras ako miss universe..
Uc sa tesit z kazdeho dna, z uplnych malickosti. Skus zit pre druhych, davat a nemysliet takto prehnane a uzkostlivo iba sama na seba. To je naozaj na zblaznenie! Pozeraj okolo seba, kto potrebuje tvoj usmev, tvoju ruku, tvojich par milych slov alebo pomoc... Len ten, kto lasku dava ju aj dostava. A milovany clovek prestava byt sam a nestastny.. v tomto pripade zavisi tvoje stastie len od pohladu na svet. Kazdy sa na svet pozera podla toho, co si nosi v srdci. Skus si v nom urobit velke upratovanie...

zuzazuza

preto vsetci idu pachat sebevrazdy a su v koncoch sami zo seba, lebo sa ludia prestali orientovat na skutocne hodnoty, co vedie k tomu, ze nemaju pevne zaklady sami v sebe, ale prijimaju vsetko iba z okolia, ktore na nich tlaci z kazdej strany, je normalne, ze im z toho velmi rychlo zacne sibat. keby neboli blbi, rychlo by zistili, ze drviva vacsina z nich ma vsetko, co potrebuju, k tomu, aby boli stastni

hurmikaki

vieščo moja! urob si exkurziu do ustavu onkologickeho chod sa porozprávat s pacientmi čo tam lezia od detí po starších ludí,..
či aj oni zmyšlaju ako ty....
že jediny tvoj problem je ze nemáš vtáka..!
podla teba je večší uspech keby si mala už 2 deti a kazde s inym chlapom?! -hlavne ze by si uz bola skusena a nemala tvár ako 12rocná ale ako vyžitá 40-tka..!

dalsi

Ved to mas praveze skvele, ked vyzeras mlado, a ze nemas skusenosti, je este paradnejsia vec ako ta mladost, si nepopisana kniha.

MarcoPolo

Ach čo sa to dnes deje, ďalší človek ktorý uvažuje nad samovraždou. Napíšem to čo aj pred pár hodinami v podobnej téme, že po každom daždi vyjde slnko, len to možno teraz tak nevnímaš, ale hlavne si prosím ťa neublíž. Môžeš mi napísať a porozprávame sa o tom
mpolosvk@gmail.com