panika z budúcnosti (odpísaná)

Príspevok v téme: panika z budúcnosti (odpísaná)
Melodia2

Budem 100-cent úprimná, dnes ma prepadla silná panika, až dychvyražajúca... mám 26 rokov a doteraz som nemala vážny vzťah, všetky moje kamarátky už majú deti alebo sú vydaté, bojím sa, že ma kvôli mojim neskúsenostiam už nebude nikto chcieť, že som odpísaná,, naveky už zostanem sama ako výsmech spoločnosti.. budú ma ohovárať a podceňovať.. už teraz sa cítim ako menejcenný človek, trpím depresiami, veľmi vážne rozmýšľam nad samovraždou, od roboty to mám 10 minút na vlakovú stanicu... moja neskúsenosť je aj vpísaná do mojej tváre, vyzerám ako 12 ročná, nie som atraktívna, nikto ma nechce... už som na nejakých "schôdzok" bola a chalani sa odtrepali rýchlo domov.. prečo sa mám ďalej sama trápiť na tomto svete? lepšie už nebude, mohla som sa posnažiť keď som bola mladšia.....

Oben

Nemáš na to aby si sa postavil predo mňa žebrák a tvojim posratým žebráckym žobrorodom preto sa zmôžeš iba na vypisovanie úbožiak.Jedna bomba na tvoj rypák a si Ko kokot posraný.

kruta pravda

Ja tvojmu primitivnemu dedinskemu dialektu nerozumiem a popravde ma ani velmi nezaujima. Takto sa mozes bavit so svojim prasivym psom alebo tatkom, co ta vychoval. Báj-báj.

Oben

Zaraď ty 5 a pál do matkinej piči bastard fórumácky.By si si pahýle počítal hajzel s tej svojej špinavej papule.Odkial si??Napíš odkial si potom uvidíš bašavel kokot posratý sedlak zajebaný.

kruta pravda

Tak to uz si Oben musis vyriesit len ty, na to sa ti kazdy moze akurat tak vykaslat. Ale takeho rodica jak si ty, si nezasluzi ani ten najvasi nepriatel, takze drz pysk a daj si spiatocku do svojho valova.

Oben

Veď si daj so mnou solo stretko tam povedz čo chceš ale na to ty nemáš ty žebrák fórumácky tu si frajer tam by si videl na čo máš ty kokot pisársky pojebaný