panika z budúcnosti (odpísaná)

Príspevok v téme: panika z budúcnosti (odpísaná)
Melodia2

Budem 100-cent úprimná, dnes ma prepadla silná panika, až dychvyražajúca... mám 26 rokov a doteraz som nemala vážny vzťah, všetky moje kamarátky už majú deti alebo sú vydaté, bojím sa, že ma kvôli mojim neskúsenostiam už nebude nikto chcieť, že som odpísaná,, naveky už zostanem sama ako výsmech spoločnosti.. budú ma ohovárať a podceňovať.. už teraz sa cítim ako menejcenný človek, trpím depresiami, veľmi vážne rozmýšľam nad samovraždou, od roboty to mám 10 minút na vlakovú stanicu... moja neskúsenosť je aj vpísaná do mojej tváre, vyzerám ako 12 ročná, nie som atraktívna, nikto ma nechce... už som na nejakých "schôdzok" bola a chalani sa odtrepali rýchlo domov.. prečo sa mám ďalej sama trápiť na tomto svete? lepšie už nebude, mohla som sa posnažiť keď som bola mladšia.....

a_dr1a

Je tu strasne vela podobnych (ak nie aj rovnakych), tem. Myslim si, ze problemy ako aj riesenie, treba hladat hlavne v sebe

Juma96

prečo sa zabývaš takými naničhodníkmi, čo ti nič dobré neprajú? Ja viem, aké je to žiť sám tam vnútri, ale poviem ti jedno, keby bol svet plný dobrých ľudí naokolo, tak by si sama nebola, vieš? Pretože by ti buď niekto pomohol alebo by sa s tebou zoznámil sám, alebo aj ty. To, že sú samí neprajníci a namyslenci naokolo vplýva aj na teba, ale to neznamená, že si menejcenná ty. Ako môže byť niekto citlivý ustráchaný o svoju budúcnosť nulou? Veď je to chudák človek ktorý sa snaží a trpí a taký si najviac zaslúžia lásku...

pedag

Predstav si, že máš v hlave dva gombíky, jeden znamená - trpím a ten druhý znamení - žiadne utrpenie neriešiem/nezaujíma ma to. Čo si vyberieš? Podľa toho, čo si vyberieš, taký budeš mať život. Na šťastie sa niekedy čaká veľmi dlho, aj to si uvedom. Si mladá, nemáš sa kam ponáhľať, ale trochu sa aj ponáhľaj, aj jedno, aj to druhé je asi pravda.

HeyYou789

Kym budes chciet zit podla inych, nebudes stastna. Kym si neuvedomis co vsetko mas a mnohi nie, budes si sama takto dalej nicit zivot. Keby si mala muza a deti, znova by si na teba nieco ine nasli. Je to totiz v tebe - kto ako rozmysla, tak sa ma. Pokial samozrejme neide o ozajstne problemy, ktore maju ludia, ktori by sa takto hlupo pre to, co si kto o nich mysli naozaj netryznili, lebo ti vedia o com je naozaj zivot.

pedag

Ono ber život trochu aj ako vývoj, zo dňa na deň sa nezmeníš z citlivky na mača. Hraj na nich divadlo, inak povedané, hraj záujem, ale v duchu si mysli svoje. Si uvedom, že tak či onak sme všetci herci a nemusíme to ani študovať. Vyber si rolu a hraj ju.

pedag

Ale prečo by si sa mala zabíjať? Však nikto nevie, ako dlho bude žiť. To je len tvoj predpoklad, že budeš nesmrteľná. Zameraj sa na niečo pozitívne, mne je samému dobre a len veľmi ťažko by som sa dal s niekým dokopy. Najprv dosiahni to, čo chceš a potom si povieš: ain´t life grand? Potom si povieš, áno, toto malo zmysel. Wow.

Melodia2

Viem, že by som si nemala robiť ťažkú hlavu z toho, čo povedia ostatní, ale mňa to tak strašne trápi, som veľmi citlivá osoba, introvert a ešte aj trpím depresiou a keď len vidím ako mnou každý opovrhuje, že som nula, luser a podobne, len kvôli tomu a žiadne moje iné úspechy iného nezaujímajú, pretože nik sa vás skôr nespýta, či máte vysokú, robotu, či ste zdraví a podobne, ale prvé, čo sa vás každý opýta je, či máte priateľa, manžela a deti a keď zistia, že nie tak už som nič pre nich.... neviem klamať, neviem povedať áno mám a potom s tými ľuďmi byť celé dni ...však to sa nedá večne klamať, to nie je len tak, že by sa to dalo zahovoriť, to sa spozná... zmenila som životosprávu, zmenila som účes, štýl obliekania, viacej cestujem a podobne a aj cvičím ale nič mi neprináša žiadne pozitívum, zo dňa na deň sa len cítim horšie... dnes mala na mňa kolegyňa veľmi podpichovačnú a presne mierenú poznámku a trápi ma to celý deň... a keď vidím tu realitu ako ma každý milión skúseností, kto by chcel niekoho bez skúseností... nevidím žiadne svetlo na konci tunela, viem, že už to budem mať len ťažšie a ťažšie a neviem, či vydržím do staroby takto sa trápiť.. alebo ďalšie roky... už len do 30-tky to už nezvládam :/

Deperadka

"....výsmech spoločnosti... Budú ma ohovárať.. " tak to sa ani nedivím že máš depky, keď si zakladá na názore iných ľudí. Začni sa mať rada a ži svoj život podľa seba a nie podľa toho čo ti diktuje okolíe, spoločnosť a pod. To že by si sa mala vydať a mať deti je tiež sprostosť, nie každý to tak musí citit. No ak to tak cítiš, nikdy nieje na partnera a rodinu neskoro. Toho pravého stretneš ani nevieš ako! Prečo by si si mala brať život? Veď na živote sa dá nájsť kopec pekných veci a uvedom si jedno, že z nejakého dôvodu tu asi si!! Vieš, v našej partii kamosiek bola jedna, šedá myška, úplne nevýrazná, všade kde sme prišli ju pýtali občianku a tak celkovo nevyzerala ani veľmi žensky a nikto nečakal že sa z nás prva vydá! Áno našla si milujúceho partnera a majú spolu už dve detičky, domček a žijú si spokojne. A tie krajšie z partie sú ešte slobodne a vychutnávajú život aj bez partnera a deti. Zmeň uhol pohľadu a nezameriavaj sa len na tie "zle"veci

poradimti

Niesi odpísaná.To že si nemala važny vzťah ti nepiše na tvári ani to nemusiš nikomu vravieť.Dnes klame každý a v mnoho važnejšich veciach.Čo sa týka výzoru...Veď dnes je toľko kozmetiky,toľko vizážistiek,koz.salónov že keby sa zveríš do rúk nejakej čo vie profesionalne líčiť tak ti zmení výzor tak že ani sama seba nespoznáš.Taká by ti mohla poradiť ako sa líčiť na každý bežny den a hned by si vyzerala staršie to mi ver.Možno skús zmeniť účes.Farbu vlasov.Daj si nejaku výraznejšiu.Uvidíš že hneď budeš vyzerať o čosi staršie aj to ti pridá vek.Zas nechci vyzerať ako nejaka 40-tnička.Ešte si užívaj že si mladá,Len sa musíš naučiť starostlivosti o pleť a vlasy...Ak sa môžem spýtať akú maš postavu?Mohla by si začať chodiť do fitka..Keď maš postavu dobrú tak už len kvoli kondičke a uvolneniu endorfínov do tela..Neverila by si ako pohyb zlepšuje kvalitu života.Len treba chodiť aspon 3x do týždna.Ak by bol problém s peniazmi cvičiť predsa môžeš aj doma.Hlavne nikomu nemusíš vešať na nos že si nemala vzťah,ak ti to je nepríjemne,nikto otom nemusí vedieť..Môžeš sa zahrať na herečku a vymyslieť si nejaký príbeh a ten povedať keď sa ta niekto bude pýtať či si niekoho mala ;-) Všetko sa dá ;-) A hlavne nesmieš byť zatrpknutá a zle naladená.Potom vyžaruješ zúfalstvo..Naozaj skús to fitko :) Ja tam chodím sama :) Hlavu hore a úsmev ! :)

Tomas12345- Zas tu nevrav že každý druhý si ma problem najsť vzťah.Možno každy desiaty...Ale určite nie druhý..To by potom skoro nikto nemal vzťah...A tie reči že je mladá zdravá jej pomôžu jedine tak naprd..Ona potrebuje radu ako to zmeniť...Dnes nemáš nič isté ani zdravie ani život.Neprajem jej to ale ak ochorie tak oto jej to bude viac ľuto že nič nezažila..