panika z budúcnosti (odpísaná)

Príspevok v téme: panika z budúcnosti (odpísaná)
Melodia2

Budem 100-cent úprimná, dnes ma prepadla silná panika, až dychvyražajúca... mám 26 rokov a doteraz som nemala vážny vzťah, všetky moje kamarátky už majú deti alebo sú vydaté, bojím sa, že ma kvôli mojim neskúsenostiam už nebude nikto chcieť, že som odpísaná,, naveky už zostanem sama ako výsmech spoločnosti.. budú ma ohovárať a podceňovať.. už teraz sa cítim ako menejcenný človek, trpím depresiami, veľmi vážne rozmýšľam nad samovraždou, od roboty to mám 10 minút na vlakovú stanicu... moja neskúsenosť je aj vpísaná do mojej tváre, vyzerám ako 12 ročná, nie som atraktívna, nikto ma nechce... už som na nejakých "schôdzok" bola a chalani sa odtrepali rýchlo domov.. prečo sa mám ďalej sama trápiť na tomto svete? lepšie už nebude, mohla som sa posnažiť keď som bola mladšia.....

kruta pravda

Na tych 26 si fakt s rozumom dost pozadu, takze sa podobnymi otazkami zaoberaj radsej az dospejes cca o 20-30 rokov, skor nie, iba sa tym zbytocne ubijas.

Moja teoria je, ze pokym sa clovek nenauci zit sam so sebou, nemal by do toho vtahovat ziadne ine bytosti v ramci intimnych vztahov, nieto este privadzat na svet chudence deti

BuciAmaci

Ty skončíš tam kde si to aj začal v tej dedinskej špinavej kadi plnej sračiek hoven závisti a ohovárania.Preto si sa nikdy od svojej matere a dedinských smradov nikde nepohol.V takom prostredí si bol vyvrhnutý na svet v takom si bol vedený a takom prostredí aj zdochneš .Starý úchylný sedlácky debil.

MichaelaG

Teda určite ťa nebudem "šialiť" že neboj sa, že láska príde.
Priprav sa na to najhoršie, že nepríde. Svet neustúpi ani o centimeter.
Samovražda? Nerob to, psychiatrie treba napĺňať. Skončíš tam, a bude to oveľa horšie. Svet neustúpi ani o centimeter. Rátaj s tým, že láska nepríde. Čo príde a zaručene? Starosti, choroba, staroba, smrť... Dúfam, že ti moje slová aspoň trochu pomôžu.