Zeny a Muzi, co by ste robili v mojom pripade Vy?

Príspevok v téme: Zeny a Muzi, co by ste robili v mojom pripade Vy?
zufalost27

Zoznamila som sa s jednym mladym muzom, jeho vek je 31 rokov. Ako poznali sme sa dlhsie z videnia ale dali sme sa dokopy az je tomu cirka 2 mesiace. Z okolia jeho znamych a kamosov som sa dozvedela ze rad navstevoval vykricane domy teda privaty s prostitutkami. Ked som sa ho nato pytala tak sa priznal a povedal ze to je davno, ze s tym zacal ked mal 19 a skoncil to pred 30tkou. Mal medzitym jeden dlhsi vztah takze to bolo na striedacku, navstevoval, potom nie a po rozchode opat.
Mna vsak trapi to ze co ak sa nakazil pri tych kurv*ch nejakou pohlavne prenosnou chorobou? Ved ked mu robili okrem klasickeho sexu, oral alebo mozno aj anal. Nepytala som sa ho nato lebo sa na tu temu nechce ani bavit, takze len predpokladam ze mohlo byt vsetko a ktohovie kolke sa na nom vystriedali. Su tie kur*y povinne mat sex s kondom? Aj pri orale a anale? Co ak si zakaznik zaziada ze ho nechce? Ako dost sa mi tym sprotivil, mala som iste podozrenie lebo na FB mal v oblubenych strankach aj dva odkazy na privaty s prostitutkami.
Strasne sa mi paci, je taky zivocisny typ muza, velmi pritahuje zeny a sam ma rad sex aj ked medzi nami este nebol a on by uz rad ale ja vaham. Na testy nechce ist a vytyka mi ze som paranoidna a neverim mu. On je velmi oblubeny medzi zenami, pritahuje ich, proste ma tu charizmu zivocisneho casanovu. Tvrdi ze od kedy sme spolu ma nepodviedol ale ked niekde sme a prejde okolo nejaka kocka tak samozrejme mu oci padnu nanu a obzrie sa za nou s komentarom, hmmm...ta by stala za hriech a podobne vety...
Ako neviem co mam robit. Tuzim po nom a zaroven mi nieco vnutri hovori Pozor! Je tu riziko!
Takze co teraz? Ist do toho s cenou toho rizika kedze na testy odmieta ist a parkrat sme sa aj pohadali alebo mu dat zbohom co je pre mna tazke lebo neskutocne ma pritahuje. Je krasny v tvari aj telo ma vysportovane, je neskutocne vtipny a zabavny, je taky sponntanny a spolocensky.
Ktorou cestou sa vydat? Ako by ste sa zachovali Vy ci uz ste zena alebo Muz a vas mozny partner/ka by mala takuto minulost za sebou?
Dakujem

Medea7

Dobre ale treba si dávať pozor, nech je krásny aj možno aj ako princ, zdravie mame len jedno. Fuuu myslím si, že ako ženy to mame ťažšie. Možno aspoň mne sa tak zdá.

miahu

fuha, tak to sa ti ani necudujem, ze sa toho bojis. keby som bola na tvojom mieste, tiez by som sa bala a jednoznacne by som si spravila nejake testy.

0v3cka

Simi30 mozno mu je to len trapne popripade ani nevie kde a ako sa testy robia. Kazdopadne ani jedno neni prekazka ktoru by sa neoplatilo prekonat.

Simi30

Nechce ísť na testy? Tak sa asi bojí, že by mu niečo zistili.
Dievča, neznič si život. Niektoré choroby vedia prepuknú až po rokoch. Myslím, že takýto ti za to nestojí. Boh vie, čo to vie byť vôbec verné...