Som cudna

Príspevok v téme: Som cudna
Sandrrryyy1990

Dobrý večer....rada by som..počula váš názor poprípade skúsenosť....ono...stala teda stáva sa mi taká vec...že si už prídem...sama sebe dosť čudné...Už mi ťahá pomaly na 30:-(....a nevyznám sa v sebe...ono...je to o Tom..že som...od 17..mala dlhšie vzťahy...pravidelne...až po poslednom..cca 5 rokov po poslednom..vzťahu ...som sa zaprisahala že zo vzťahmi chcem..mať už pokoj ...chcem...byť slobodná...a od vtedy som...ale vlastne nejakým..mojim..pričinením...páči sa mi chlapi...vždy som si s nimi rozumela...vždy keď prišiel nejaký nápadník..ktorý mi bol...sympatický...som..rada prijala pozvanie...von..na kávu...porozprávať sa pokecať ...aj sa spoločne zasmiať...ale akonáhle sa nejaký chlap o niečo pokúšal...alebo prejavil niečo iné ako kamarátstvo...hneď som..cuvla....a zostala zarazena....a môj postoj ochladol...čakala som..že budem..mať len kamarátov...žiaden...vzťah..nič zavazne ani kamarátstvo z výhodami...a takto vždy keď spoznám..nejakého potencionálne ho kamoša...vždy sa to takto pokazí....keď vždy vyjdem s tým že chcem..byť len kamarátka buď sa urazia....alebo celé naše ,,kamarátstvo skončí...pritom..si super rozumiem s chlapmi...posrandujeme aj sa porozprávame na vážnu tému aj o ženách o chlapoch...máme spoločné zážitky....je to všetko super ale vždy sa to pokazí ....každý chlap s ktorým si rozumiem..buď príde s tým ...či by sme spolu skúsili vzťah...alebo ..podobné a keď už sa len schyľuje k bozku k inému ako kamaratskemu.....cuvam...už sa aj stalo že som ho opätovala že to aspoň skúsim .....čo to somnou spraví.....zostala som ochladnúta a všetka tá eufória má prešla...dokonca sa mi hnusi keď mii nejaký chlap po štvrtom stretnutí...napíše že po..mne túži....celé okolie sa ma pýta dokedy budem..vyberať...dokedy chcem...byť len super kamarátka...a vlastne všetci mi vysvetľujú že si mám...už uvedomiť že chlap za mnou nebude chodiť len koly tomu aby sme pokecali spolu...vraj akurát tak gay...už som..úplne aj zhrozená zo seba prečo som..taká fyzicky má priťahujú chlapi....ale mám..to rada len tak..na voľno...pokecať srandovat porozprávať sa mať spoločné zážitky....ale bez akýchkoľvek prejavov citov alebo nároku na sex...som..úplne čudná......úplne....a možno aj..miestami keď ma napadne už aj aktuálne teraz pri jednom..mojom..kAmosovii...je nám..fakt fajn..stretávame sa...srandujeme smejeme sa....a celú túto situáciu som..mu popísala ako beriem..mužov len čisto kamarátsky...sám..sa mi priznal že kamarátstvo medzi ženou a chlapom..nie je nikdy...že buď ide chlapovi o sex alebo o niečo viac...vždy....a sám..sa mi priznal...že nerobí to čo robí...a nechce sa stretávať len ako kamarát...že chcel by časom..viacc...ak by som..chcela aj...ja.....zostala som..ticho...a opäť vnutorne zarazena....prišiel moment prvej pusy.......a zas som...zostala zarazena a ochladnúta....čudná....povedal že to rešpektuje a že bude trpezlivý....ono je to to...že zas ..a zas robím to isté ....a ono už sa fakt zamýšľam..nad sebou....či som ..fakt nahlavu ...tak prišiel deň keď som si povedala že prečo nie.......ten bozk som..mu opätovala...bolo..to pekne ...také nežné....chcel..pokračovať ale ja už nie....a toľko....že som..celá zmätená....bolo to pekné....ale nič to somnou nerobí.....je ..milý...skvelý...úžasný...je mi s ním super...vlastne už by som sa aj chcela zalubit...ale nič sa s mojim..vnútrom..nedeje...poprvé si myslím..že každému ide len o sex a po druhé..neverím..chlapom...a po tretie už sa chcem..zalubit ale nič to somnou nerobí...a toľko šancí som..už premarnilaa keďže každého vždy stopnem že len kamarátka a vlastne nik z nich somnou kAmarat nie je...akurát jeden...ten..tiež bol somnou na Tom..tak ten je neodbytný vo všetkom....ten je pri..mne vždy keď to potrebujem a každý komu som..vysvetlila to moje kamarátstvo.....kazdy sa ofucAl....ja sa už j chcem zalubit ale neviem to teda moje vnútro hovorí nieeeeeee....a tak zbožňujem chlapov a tak si s nimi rozumiem:-(

Sandrrryyy1990

Pekná reakcia Janka ,pekne ste to poisali,no ono zisťujem že nasilu sa to ani nedá,zalubit sa.A čo sa týka tej úprimnosti ja úprimná práveže som až miestami veľmi a ono ti chlapi si to vysveluju potom že som zla ,vždy keď som úprimná,ale ďakujem,ono keď to príde tak to príde možno ma to zasiahne keď to najmenej budem čakať a zaľúbil sa ako malé dievča:-)

Jana Lukacova

Sandrrryyy1990:...je skvelé, že mužov milujete a že si s nimi rozumiete...nepodliehajte však tlaku zaľúbiť sa, nenútťe sa do ničoho pri kontakte s mužmi, užívajte si toto obdobie, v ktorom môžete pre vzťah viac dozrieť...pri komunikácii s mužmi buďte samozrejme úprimná...je rovnako prirodzené tak to, že Vy s mužmi chcete mať iba kamarátsky vzťah, ako aj to, že oni skúšajú od Vás dostať viac...

Sandrrryyy1990

Ono po prečítaní vašich názorov som sa skoro v každom trošku našla,každý máte fakt kus pravdy v tom čo píšete ,som vďačná za každý názor,a EKlL máš celkom fajn názory a zmýšľanie,dobré sa to číta,aj vy baby.Nemyslim že tých nápadníkov je horibilne veľa ,sú to len známy,popri.byvaly kolegovia z práce alebo z aktuálnej prace.Nemyslim že by ich bolo neúrekom veľa,mám kamarátky čo sa stretávajú dennodenne s iným cez sociálne siete a pod ale ja som vyslovene proti týmto stretnutiam.A možno som toto celé ,začala rozoberať aj z toho dôvodu že keď sme v ženskom kolektíve vonku a rozoberáme chlapov veľa báb sa mi cudovalo či som staromodna,keď som sa pohoršila nad tým ako dokáže mať sex s chlapom na prvom stretnutí a to cez pokec ,vraj prvé stretnutie a hneď sex v aute scudzim človekom,alebo prvé stretnutie chlap jej začne hladkať ruku pri stole nacucne sa na ňu a ona sa nechá ohmatavat cudzím človekom ktorý jej povie že má krásne oči,až som gulala oči ako to dokážu tak sa ma pýtali kde to žijeme že dnes to tak funguje ,alebo ako sa kolegyňa mojej sestry stretáva so ženatým chlapom ktorý má malé dieťa a smeje sa na Tom ako jeho žena nič nevie a oni sa ľúbia,brala som to ok veď baby sú svojpravne ale som vyslovene proti tomu a to som popísala len desatinu s tých prípadov,a zas o mne si myslia či som čudná.Co sa týka toho že sa nudím to je naozaj mylná predstava lebo toho času na stretavanie mám naozaj málo a keď tak už niekto s tých mojich kamarátov sa dopytu je po Tom stretnutí toľko a fakt ten čas mám tak rada vybehnem ,a to veľa ďalších známych mi vyčíta že už rok sľubujem kávu a stále sa len vyhovaram,alebo sľubujem,ono naozaj to nie je z nudy a keď idem tak vždy poviem že tak porozprávať sa dať kávu a to je celé kamarátsky nik s tým nemá problém akurát že keď je už tých káv alebo len obyčajných stretnutí viac už skúšajú Insie,ja naozaj som typ ktorá nedokáže len tak s niekým sa nechať bozkávať,alebo hladkať,objímať len tak,a v skutočnosti mi to nerobí problém ale len s človekom ktorému cítim že to chcem dovoliť a dovolím si to aj ja,ale necítim nič len fajn rozhovor,ono baby uznajte samé že s tými chlapmi sa dá fakt normalnejsie porozprávať a poradiť ako žena so zenou,.A čo sa týka toho všetkého ako som spomínala bol aj chlap ktorý ma zaujal z nich jeden z mála,bol milý,pozorný,vtipný,zábavný,veľa sa snažil,ale nechcela som mu nič dovoliť až po čase keď toľko vydržal celkom ma aj zaujal lebo fakt sa snažil ,nie slovami ale tým čo robil a aký bol ajj fyzicky ma priťahoval aj po troch mesiacoch som mu dokázala opätovať bozk ,potom skúšal postupne aj viac bol celkom trpezlivý len chcel byť stále viac a viac spolu čo ja fakt čas nemám ,chcel tráviť vo dvojici svoj narodeninový deň,chcel aby sme odišli spolu preč na dovolenku samy dvaja ,chcel aby sme na Silvestra boli spolu ale povedala som nasilu nieeeeeee,aj keď ma fakt priťahoval snažil sa ale za všetkým som videla len v mojej hlave to že určite mu ide len o to jedno,aj keď som prijala raz pozvanie k nemu domov boli sme tam samy A len má schmatol nejak prišlo tým bozkavaniu a nejak už sa postupne chcel dostať pod šaty dala som mu ruky preč a pochopil aj keď ma to fakt lákalo ale bol zlatý že to rešpektoval ale od vtedy mám mienku o ňom že určite mu ide len o to ale fakt ma to lákalo ale nespravila som to moje vnútorné ja hovorilo ešte nie a odvtedy chcel každý deň byť niekde sám somnou a ja nie, a baby dôvod úprimne neverila som mu lebo ten chlap aj keď napriek tomu že je príťažlivý ,milý,pozorný všetko ani nespravil nič nasilu čo som nechcela on je rozvedený za to som si to nasilu v sebe stopla vobec som mu nedôverovala a tomu som fakt na môj vkus povolila veľa a ja nedokážem s niekým takto fungovať a potom aby to skúšal na mňa niekto iný na inej káve ,buď jeden alebo nikto ,za to sa mi hnusia bozky dotyky od niekoho s kým idem von len tak na kávu a pokecať a takému ktorému to dovolím to fakt musím chcieť aj ja,nie sa nechať hladkať každý deň od druhého ako to robia moje známe a kamarátky kolegyne a podobné a mne sa sem tam zasmejú či som z 18teho storočia a ten sex buď si to rozdal s niekým s kým to budem cítiť že to chcem alebo radšej si to spravím sama ako tu už bolo spomenute

pepe542

RuzenaBozena...popísala si to naozaj podrobne jak pre debi...ov. Len Dlho. Ozaj je to divné, veď koľko žien má doma dobrých manželov šťastné manželstvá nikdy by ich nechceli stratiť ALE, do práce nastúpil nový kolega a nimi to zalomcuje! Motýle v bruchu. No a 10-15
rokov šťastného manželstva je v r.ti. Prišla osudová láska. Jeden kolega!! A tu nič.. Pri takom množstve mužov. Veď čo robia feromóny.
Išli na pivo? Kde je iskra? Ako to, že na ňu neskočia? To je divné. Ale niedke tu na fóre je niekto, čo by bol nápomocný. Len sa netreba hanbiť a požiadať o pomoc.

RuzenaBozena

Autorka témy, máš pred 30tkou, ak je vážne o teba taký záujem z mužského osadenstva ako píšeš a veľa mužov ťa pozýva niekam von alebo ty ich a napriek tomu si si doteraz žiadného nepustila k telu, nemyslím tým hneď sex! Ale proste že ani náznaky bozku, objatia, držanie sa za ruky a pod. tak máš problém dievča. Nieje to normálne, lebo tu napr. na toto fórum písalo už v minulosti kopa dievčat a žien ktoré majú problém nájsť si vôbec nejakého a mi nehovor, že teba z toho množstva záujemcov ani jeden neoslovil tak aby si s ním mohla mať vzťah. Pri takom množstve ako píšeš by si každá jedna vybrala. Iné sú nešťastné že o nich nikto záujem nejaví a ty tu zase nariekaš že každý jeden chce teba lenže ty nie. Čo by iné zato dali.
Pokiaľ tí muži niesú ženatí, rozvedení či zadaní tak kde je problém? Pokiaľ niesú alkoholici, cholerici, narkomani, lenivci a neviem akí ešte tak kde je problém?
Nieje správne ako niektoré ženy a dievčatá sa dajú ľahko zlákať rečami mužov a ešte poľahky roztiahnú nohy v posteli či v aute. Nieje správne príliš rýchlo skočiť do postele s prvým s druhým s ktorým sa sotva poznáš dva týždne a nehovoriac o riziku nechceného tehotenstva či nakazenia pohlavne prenosných chorôb. Ale odmietať také množstvo nápadníkov a báť sa akéhokoľvek fyzického kontaktu je trošku na zamyslenie a vhodné k návšteve psychoterapeuta.
Nemáš 16 aby si bola ostíchavá, máš pred 30tkou. Čo by druhé zato dali.....

Moznooo

EKL: tak aj ked priznavam,ze ide hlavne o nas dve,aj tak mi je luto tych chlapov.neviem presne,co myslis pod tym "polozit".ak myslis doveru,mam kamosky,s ktorymi v pohode vychadzam.a ci by ona prisla za mnou s tym,ci jej odpustim?pochybujem.podla mna nema pocit,ze nieco urobila zle.

kukurukuka

mozno ti ide o to ako tu ktosi spomenul, chces zabit volny cas tak prijimas pozvania alebo volas ty na stretko len aby si nebola doma ale tym len vyuzivas muzsku spolocnost aby si mala s kym travit cas.
Ak mas blok a vadia ti muzske dotyky a hmaty ries to so psychologom
Nebola si v.minulosti zneuzita alebo obtazovana?

EKL

Moznoo...Na jednej strane chapem, tiez nechodim von s ludmi, ktori ma nejak sklamali, alebo mi ublizili. Nie som Matka Tereza :) Ale presne ako som si myslel, primarny problem u vas dvoch nebol ten, ze vyuziva/strieda alebo namotava chlapov. Odsudzila sa ti ako kamoska, ktora nikdy nemala na teba cas. A to je ine nieco. No podstata je, ze taky clovek neublizuje nam. Ak sme zrele osobnosti, ani taketo spravanie by nas nemalo "polozit". Taka osoba ublizuje sebe v prvom rade, ked od seba "odhana" priatelov. Keby sa ti ozvala s otazkou - odpustis mi to vsetko - urobis to? :)

Moznooo

EKL : nie,s lacnymi zenami sa nebavim.preco by som jej mala pomahat?ja som pri nej stala ked mala iste problemy uz pred tymito aferami,zaujimala sa chodila do nemocnice,vtedy som si myslela,ze je spravne byt jej oporou.potom zacala chodit s chalanmi von,ja nic,akurat,ze nasich stretnuti zacalo ubudat,vravim si ok,ved stava sa,no napokon sa to zacalo tahat roky,darmo som ju volala na kavu. keby som nemala pocit,ze sme si boli blizke,tak ma to tak nestve(zverovala sa mi kedysi nanestastie aj ja jej).tak sa citim vyuzita.po rokoch ma vola von,ale do partie,kde sa bavi samozrejme hlavne s chlapmi,so mnou nema ani priestor sa bavit.niektori s tych chalanov su moji znami a potom sa mi stalo,ze sa mi stazovali ako fakt v nich vyvolavala pocit,ze ide o nieco viac.ked ma s nou tolko ludi podobne skusenosti ja nemyslim,ze chyba je vo mne....teraz mam ine kamaratky,s nimi ten problem nemam.o chlapov tiez nudzu nemam.chvalabohu,ze som spoznala aj spravne zeny.:)

Moznooo

Modra vlocka: Sama autorka tvrdi,ze ma problem vytvarat primerane vztahy s muzmi.to,ze nema vztah je jedna vec a to,ze sa nik nenajde kto ju pritahuje je vec druha. Ved nech ide k psychologovi,mozno jej to pomoze.lebo to ako ona reaguje pritahuje iste typy muzov.ked zmeni reakcie,zmenia aj oni svoje.