Dobrý večer....rada by som..počula váš názor poprípade skúsenosť....ono...stala teda stáva sa mi taká vec...že si už prídem...sama sebe dosť čudné...Už mi ťahá pomaly na 30:-(....a nevyznám sa v sebe...ono...je to o Tom..že som...od 17..mala dlhšie vzťahy...pravidelne...až po poslednom..cca 5 rokov po poslednom..vzťahu ...som sa zaprisahala že zo vzťahmi chcem..mať už pokoj ...chcem...byť slobodná...a od vtedy som...ale vlastne nejakým..mojim..pričinením...páči sa mi chlapi...vždy som si s nimi rozumela...vždy keď prišiel nejaký nápadník..ktorý mi bol...sympatický...som..rada prijala pozvanie...von..na kávu...porozprávať sa pokecať ...aj sa spoločne zasmiať...ale akonáhle sa nejaký chlap o niečo pokúšal...alebo prejavil niečo iné ako kamarátstvo...hneď som..cuvla....a zostala zarazena....a môj postoj ochladol...čakala som..že budem..mať len kamarátov...žiaden...vzťah..nič zavazne ani kamarátstvo z výhodami...a takto vždy keď spoznám..nejakého potencionálne ho kamoša...vždy sa to takto pokazí....keď vždy vyjdem s tým že chcem..byť len kamarátka buď sa urazia....alebo celé naše ,,kamarátstvo skončí...pritom..si super rozumiem s chlapmi...posrandujeme aj sa porozprávame na vážnu tému aj o ženách o chlapoch...máme spoločné zážitky....je to všetko super ale vždy sa to pokazí ....každý chlap s ktorým si rozumiem..buď príde s tým ...či by sme spolu skúsili vzťah...alebo ..podobné a keď už sa len schyľuje k bozku k inému ako kamaratskemu.....cuvam...už sa aj stalo že som ho opätovala že to aspoň skúsim .....čo to somnou spraví.....zostala som ochladnúta a všetka tá eufória má prešla...dokonca sa mi hnusi keď mii nejaký chlap po štvrtom stretnutí...napíše že po..mne túži....celé okolie sa ma pýta dokedy budem..vyberať...dokedy chcem...byť len super kamarátka...a vlastne všetci mi vysvetľujú že si mám...už uvedomiť že chlap za mnou nebude chodiť len koly tomu aby sme pokecali spolu...vraj akurát tak gay...už som..úplne aj zhrozená zo seba prečo som..taká fyzicky má priťahujú chlapi....ale mám..to rada len tak..na voľno...pokecať srandovat porozprávať sa mať spoločné zážitky....ale bez akýchkoľvek prejavov citov alebo nároku na sex...som..úplne čudná......úplne....a možno aj..miestami keď ma napadne už aj aktuálne teraz pri jednom..mojom..kAmosovii...je nám..fakt fajn..stretávame sa...srandujeme smejeme sa....a celú túto situáciu som..mu popísala ako beriem..mužov len čisto kamarátsky...sám..sa mi priznal že kamarátstvo medzi ženou a chlapom..nie je nikdy...že buď ide chlapovi o sex alebo o niečo viac...vždy....a sám..sa mi priznal...že nerobí to čo robí...a nechce sa stretávať len ako kamarát...že chcel by časom..viacc...ak by som..chcela aj...ja.....zostala som..ticho...a opäť vnutorne zarazena....prišiel moment prvej pusy.......a zas som...zostala zarazena a ochladnúta....čudná....povedal že to rešpektuje a že bude trpezlivý....ono je to to...že zas ..a zas robím to isté ....a ono už sa fakt zamýšľam..nad sebou....či som ..fakt nahlavu ...tak prišiel deň keď som si povedala že prečo nie.......ten bozk som..mu opätovala...bolo..to pekne ...také nežné....chcel..pokračovať ale ja už nie....a toľko....že som..celá zmätená....bolo to pekné....ale nič to somnou nerobí.....je ..milý...skvelý...úžasný...je mi s ním super...vlastne už by som sa aj chcela zalubit...ale nič sa s mojim..vnútrom..nedeje...poprvé si myslím..že každému ide len o sex a po druhé..neverím..chlapom...a po tretie už sa chcem..zalubit ale nič to somnou nerobí...a toľko šancí som..už premarnilaa keďže každého vždy stopnem že len kamarátka a vlastne nik z nich somnou kAmarat nie je...akurát jeden...ten..tiež bol somnou na Tom..tak ten je neodbytný vo všetkom....ten je pri..mne vždy keď to potrebujem a každý komu som..vysvetlila to moje kamarátstvo.....kazdy sa ofucAl....ja sa už j chcem zalubit ale neviem to teda moje vnútro hovorí nieeeeeee....a tak zbožňujem chlapov a tak si s nimi rozumiem:-(
Som cudna
Sandry, stale meles o tom istom. Ako som pisala, zacat musis od seba. Neries nachvilu vztahy, no vidim ze svojim nazorom hadzem hrach na stenu :D Tak sa dalej motkaj v tych svojich vztahoch-nevztahoch, zbytocne to vsetko silis. Ked niesi vyrovnan,a pojde to takto dalej a ty sa budes stale cudovat preco to vzdy dopadne takto...
Možno...:-)no so ženami celkom..fajn..vychádzam..ale vždy som..si rozumela aj s chlapcami....tak..kamarátsky....a ono...nenamotavam...ich..kazdemu vždy otvorené poviem...že tak kamarátsky ...môžme vybehnúť...len..nie každý to pochopí...a toho času naozaj nemám..veľa aj to máloktorý chlap pochopí..keď sa..odmietam..stretnúť každý deň...a...ono..je to aj vlastné to že s chlapmi je fajn..sú zábavný...všetko..len..je to aj tým..že pozorujem...všade na okolí ako sa len podvádza klame ako zenaci uhanaju druhe..a pritom...majú doma zzeny. A deti...majú priateľky a vyhľadávajú bokovky ..jednorazovky a sama som..rázne proti tomu...ono keď vidím..ako fungujú dnes chlapi...ja im..nedokážem...dôverovať....asi je to tým...veľa známych v mojom okolí tak funguje a je mi zle z tohoto....
Toto je od teba fakt blbe, nefer, len vyuzijes a odkopnes,, namotas a odkopnes. Tiez som taku poznal, dopadlo to otrasne, a obrovsky kus casu pri nej zabity. Najdi si ine konicky, ako oblbovat chalanov. Dospej.
Mozno si nerozumie so zenami. Autorka,je to tak?
Co ty vlastne chces?vztah to asi nebude ten je o kompromisoch. Ty skor vyuzivas vsetky vyhody, aby si mala s kym travit cas. Neviem ci sama nemas co robit vo volnom case ze ti ho musi vyplnat chlap. Co ma ten chlap z toho ze je s tebou? On len dava a ty beries. Kasli na vztahy zjavne nie su pre teba a ziaden ta neocaril natolko aby ti stal za to to skusit.
Vies kolke by s tebou menili ktore su brz frajerov? A ty si vyberas a odkopujejs jedneho za druhym? Ked sa chces kamaratit hladaj medzi zenami a neoblbuj muzom hlavy krava!
Druhe by co dali zato keby ich aspon jeden pozval a ty ako na trhu preberas lebo vies ze je zaujem z ich strany tak sa zahravas s nimi ale keby nebol vazili by si si aspon jedneho. Si rozmaznana asexualka. Kamaratstvo chces a nic viac. Daj sa liecit k sexuologovi.
Alebo ich pozvania neprijimaj lebo tym im davas nadej. Oni si to vysvetluju inac ako ty.
Sorry ale toto sa neda citat. Ty nevies normalne pisat? Ved mas 30 rokov, nie 17! Lebo.....toto.....je....daco....strasne....akoze....co...tym...basnik...chce...povedat....to...neviem...lebo...podstata....unika........do.......vesmiru....
Ďakujem za všetky reakcie...v realee keď sa nad tým zamyslím každý máte v niečom pravdu....ono...je to vlastne vo mne...sama neviem..čo chcem..na jednej strane má to už miestami štve a na druhej si uvedomujem že je to mojim pričinením....jasné všetky...tie kamarátstva..trvali aj pol roka....ale keď išlo do tuhého sama som povedala nieee...a negovala si to všetko sama....že nie...chcem..mať svoju voľnosť ...slobodu..baví ma to len tak raz za čas sa stretnúť...nie každý deň ako to niekto vyžaduje odomna...alebo by chcel....na jednej strane sa aj chcem..zalubit a na druhej strane si vnútorné poviem..nie...ani to nechcem...a vlastne sama to vždy stopnem....ono...jeden...z nich sa mi aj fakt zapáčil inak ako kamarát a keď zas navrhol skúsiť to....povedala som ..mu nie...že chcem...byť len kamarátka....že nech nič odomna nečaka...že nemám čas na vzťahy Ani nič podobné...snažil sa bol milý..pozorný ...vtipný...vždy bol pri mne..keď som..potrebovala pomoc...len..chcel..byť somnou každý deň..keď len na 5min...chcel somnou tráviť svoje narodeniny....Silvestra...všetko som..nakoniec odmietla....možno som to aj chcela ale bála som sa mu uveriť...tak som na všetko povedala niee.....možno nasilu...lebo som..mu nechcela veriť..že to myslí úprimne......vlastne ani sex nedokážem..mať s nikým..len..tak..pre upokojenie toho živočíšneho potrebujem k tomu cit....a ten..nejak. ...stále nič a keď aj to z jeden mala prípadov príde....tak ten cit si znegujem....že nikomu neverím...a o každom..si myslím..že to len hra alebo skúša....a jediný kto zostal somnou fakt kamoš...je taký s ktorým to už šlo do tuhého zažili sme spolu veľa aj tam..niečo bolo až som..jeden deň povedala dosť...nevedel to pochopiť...plakal...a prosil az nakoniec povedal ok kamaráti....a sme super kamoši...vždy je pri mne...len tak...hocikedy..pomáha..mi keď niečo potrebujem..zavolá mi..napíše ..každý deň len...tak...poteší ma nejakou drobnostou...smejeme sa ...kecame...chodíme von...a dáme si pusu len..tak a na nič netlačí..bez všetkého a rozumiem si s ním viac ako predtým...a sme najlepsi kamaráti...vždy vymyslí nejakú hlúposť čím..ma prekvapí rozosmeje...a vždy tak nečakane..a tak mi to vyhovuje....a na druhej strane by som..sa aj chcela zalubit ale nič necítim...alebo teda asi nechcem...alebo..nedovolím..to sama sebe...a máte pravdu asi by som..v prvom..rade mala zmeniť samu seba...a z minulosti zle zážitky nemám...vzťahy boli pekné aj som..zaľúbená bola....ale vždy ma to nejak..prešlo
......a už sa mi nechcelo riešiť stále hlúposti...vadilo mi že má niekto kontroloval....stále...dopytoval po Tom aby sme boli stále spolu pri sebe až má to deprimovalo a odrádzalo......a potom..som..si povedala dosť......zo vzťahmi..a teraz sa zalubit neviem...teda nechcem...alebo bojím....máte pravdu ....je to vo..mne........
Vieš, keď mne to príde... Také... :D prestaň to riešiť, to že si sama, to že ti ťahá na 30. Jednoducho nerieš nejaké kamarátstva s chlapmi a ani vzťahy. Vôbec niesi čudná. Asi len v tom že sa stále zameriavas na to isté, robíš to isté a máš vždy rovnaký výsledok. Skús sa nad sebou zamyslieť a pokúsiť sa niečo zmeniť. Ak zmenis postoj a správanie ty, zmenia sa aj veci v tvojom okolí. Zameraj sa v prvom rade na seba a voľný čas sa pokus tráviť ináč ako tým že budeš chodiť vkuse na stretka, kavicky a pod. Nauč sa byť sama, skutočne sama a ver že ten tvoj osudový sa raz objaví. Možno skôr alebo neskôr. Ale raz HO stretneš. Nemá význam sa trápiť minulosťou, a v prvom rade si toto v sebe porieš... Až keď budeš šťastná a spokojná, vyrovnaná sama so sebou, vtedy môžeš ísť do nového vzťahu naplno, s otvoreným srdcom a budeš mať čo vo vzťahu ponúknuť a pravdepodobne stretneš aj rovnako naladeného partnera. Ak čakáš že ťa niekto zachráni z tvojho sucasneho nešťastia (minulosť, bloky) tak si na omyle. Musíš začať od SEBA
nie, kamaratstva medzi opacnym pohlavim nieje,, ako si uz pisala... bud vztah postupuje, alebo padne,, dokonca ani tomu vztahu, kamaratsvu s vyhodami by som nepovedal zeby pretrval dlhodobejsie.
velmi by ma zaujimalo, po akej dobe dotycny chcu v kamaratsve postupit? ak sa jedna len o nejaky ten mesiac, tak mozno aj dobre, ked to ukoncis,, ak ale po dlhsej dobe, ako spominas, neodbitny, tak jemu by uz mohlo ist o nieco viac ako len zbalenie zeny, ten by to uz mohol mysliet naozaj vazne, a spravis chybu, ak mu nedas sancu,, nemyslim sancu vyspat sa s tebou..., ale postupovat vo vasom vztahu...
a vsak ak aj tak nebudes nic citit, tak na vztah niesi pripravena, a hmm je ti v zivote asi prilis dobre nato, aby si si vztah vazila, a chcela, a nikdy nebudes v zivote naozaj stastna, bude ti len dobre, stastna nie, mnohe sa s tym uspokojuju..., snad to nebude aj tvoj pripad