Som cudna

Príspevok v téme: Som cudna
Sandrrryyy1990

Dobrý večer....rada by som..počula váš názor poprípade skúsenosť....ono...stala teda stáva sa mi taká vec...že si už prídem...sama sebe dosť čudné...Už mi ťahá pomaly na 30:-(....a nevyznám sa v sebe...ono...je to o Tom..že som...od 17..mala dlhšie vzťahy...pravidelne...až po poslednom..cca 5 rokov po poslednom..vzťahu ...som sa zaprisahala že zo vzťahmi chcem..mať už pokoj ...chcem...byť slobodná...a od vtedy som...ale vlastne nejakým..mojim..pričinením...páči sa mi chlapi...vždy som si s nimi rozumela...vždy keď prišiel nejaký nápadník..ktorý mi bol...sympatický...som..rada prijala pozvanie...von..na kávu...porozprávať sa pokecať ...aj sa spoločne zasmiať...ale akonáhle sa nejaký chlap o niečo pokúšal...alebo prejavil niečo iné ako kamarátstvo...hneď som..cuvla....a zostala zarazena....a môj postoj ochladol...čakala som..že budem..mať len kamarátov...žiaden...vzťah..nič zavazne ani kamarátstvo z výhodami...a takto vždy keď spoznám..nejakého potencionálne ho kamoša...vždy sa to takto pokazí....keď vždy vyjdem s tým že chcem..byť len kamarátka buď sa urazia....alebo celé naše ,,kamarátstvo skončí...pritom..si super rozumiem s chlapmi...posrandujeme aj sa porozprávame na vážnu tému aj o ženách o chlapoch...máme spoločné zážitky....je to všetko super ale vždy sa to pokazí ....každý chlap s ktorým si rozumiem..buď príde s tým ...či by sme spolu skúsili vzťah...alebo ..podobné a keď už sa len schyľuje k bozku k inému ako kamaratskemu.....cuvam...už sa aj stalo že som ho opätovala že to aspoň skúsim .....čo to somnou spraví.....zostala som ochladnúta a všetka tá eufória má prešla...dokonca sa mi hnusi keď mii nejaký chlap po štvrtom stretnutí...napíše že po..mne túži....celé okolie sa ma pýta dokedy budem..vyberať...dokedy chcem...byť len super kamarátka...a vlastne všetci mi vysvetľujú že si mám...už uvedomiť že chlap za mnou nebude chodiť len koly tomu aby sme pokecali spolu...vraj akurát tak gay...už som..úplne aj zhrozená zo seba prečo som..taká fyzicky má priťahujú chlapi....ale mám..to rada len tak..na voľno...pokecať srandovat porozprávať sa mať spoločné zážitky....ale bez akýchkoľvek prejavov citov alebo nároku na sex...som..úplne čudná......úplne....a možno aj..miestami keď ma napadne už aj aktuálne teraz pri jednom..mojom..kAmosovii...je nám..fakt fajn..stretávame sa...srandujeme smejeme sa....a celú túto situáciu som..mu popísala ako beriem..mužov len čisto kamarátsky...sám..sa mi priznal že kamarátstvo medzi ženou a chlapom..nie je nikdy...že buď ide chlapovi o sex alebo o niečo viac...vždy....a sám..sa mi priznal...že nerobí to čo robí...a nechce sa stretávať len ako kamarát...že chcel by časom..viacc...ak by som..chcela aj...ja.....zostala som..ticho...a opäť vnutorne zarazena....prišiel moment prvej pusy.......a zas som...zostala zarazena a ochladnúta....čudná....povedal že to rešpektuje a že bude trpezlivý....ono je to to...že zas ..a zas robím to isté ....a ono už sa fakt zamýšľam..nad sebou....či som ..fakt nahlavu ...tak prišiel deň keď som si povedala že prečo nie.......ten bozk som..mu opätovala...bolo..to pekne ...také nežné....chcel..pokračovať ale ja už nie....a toľko....že som..celá zmätená....bolo to pekné....ale nič to somnou nerobí.....je ..milý...skvelý...úžasný...je mi s ním super...vlastne už by som sa aj chcela zalubit...ale nič sa s mojim..vnútrom..nedeje...poprvé si myslím..že každému ide len o sex a po druhé..neverím..chlapom...a po tretie už sa chcem..zalubit ale nič to somnou nerobí...a toľko šancí som..už premarnilaa keďže každého vždy stopnem že len kamarátka a vlastne nik z nich somnou kAmarat nie je...akurát jeden...ten..tiež bol somnou na Tom..tak ten je neodbytný vo všetkom....ten je pri..mne vždy keď to potrebujem a každý komu som..vysvetlila to moje kamarátstvo.....kazdy sa ofucAl....ja sa už j chcem zalubit ale neviem to teda moje vnútro hovorí nieeeeeee....a tak zbožňujem chlapov a tak si s nimi rozumiem:-(

EKL

Mozno - co malo vase priatelstvo spolocne s tym, ako sa spravala k muzom? Nebol tam nahodou z tvojej strany iny problem? Nezavidela si jej tak trosku? Z toho co si napisala, vyznievas, ako kalkulujuca osoba, ktora nevie kde je podstata priatelstva. Urcite nie v tom, ze ak moja kamoska robi nieco, co sa ma bytostne nedotyka, tak s nou skoncim. Robila tym zle tebe? Robila zle sama sebe. A ty ako jej kamaratka si ju mala podrzat a ak by o to stala, pomoct jej naviest ju na inu cestu. Keby sa tebe obratil niekto chrbtom, lebo mas v hlave nejaky blok? Co ak sa tebe obrati chrbtom niekto, lebo si nebudes dat vediet rady vo vztahoch a budes robit iste chyby? Jej spravanie ta dako osobne poznacilo, ci co? Ide ti o dobro muzov, s ktorymi sa zahravala? Tak ako kamoska si jej mala podat pomocnu ruku a nie s nou skoncit :)

EKL

Super, uz pises normalne, uz sa to da citat :) Tak ti napisem moj nazor. Cudna nie si. Cudne su na svete ine veci a nie toto. Mas prosto v hlave daky blok. To ale nie je cudne, lebo bloky mame takmer vsetci. Mozno Dalajlama nema :D Chces sa zalubit. Super. Ale za prve, prava laska a pravy vztah nevznika takmer nikdy zo zamilovania. Teda ano, vznika. Ale zamilovanie je prchave. Vydrzi isty cas. Niekomu rok, niekomu dva, niekomu mesiac. A potom zacne hlava vidiet veci realne. Zo zamilovania samozrejme moze vzniknut pekny vztah, jasne ze hej. Ale daleko lepsie je byt s niekym kamarat, objavovat jeho vlastnosti, dusu, zmysel pre zivot, bez zamilovania. Chodit vela s tym clovekom von, do prirody, zazivat rozne situacie a pytat sa sam seba, ako sa citis pri nom. Lebo tak sa vyhnes opakovanym vztahom s tym istym scenarom - bol som zamilovany po usi, vhupol som do vztahu a ked prislo vytriezvenie, tak som zistil, ze to co mam pri sebe nie je ono. Nesnaz sa o zamilovanie. Nesnaz sa stretnut niekoho, byt od prvej sekundy ocarena. To pominie. Radsej sa stretavaj s niekym, s kym si mas co povedat a je ti s nim fajn. Ziaden sex, len cisto priatelstvo. A z toho ked vznikne laska, to je najviac co si mozes priat. To sa vtedy moze ist cela zamilovanost kupat do Besenovej ;) Musis ale od zaciatku byt fer a danemu cloveku vysvetlit preco s nim travis cas. Lebo chces kamarata. Nie je dobre chodit s muzmi von, ktori ocakavaju hned vztah. Ak na to dopredu asertivne upozornis, uvidis ako sa okruh muzov okolo teba zmensi. Lebo skutocne len jeden, mozno dvaja z dajme tomu 10 muzov, bude ochotnych sa stretavat bez vidiny vztahu. Malo kto hlada vo vyssom veku kamaratku, s ktorou by mohli potencionalne ist neskor do vztahu ak bude vsetko klapat. Ludia radsej chcu hned vztah....a potom sa cuduju, ze si neustale nabijaju hubu :)

hurmikaki

inak čo sa týka chlapov to mám aj ja tak, chlapi ma nezaujimaju,.. ako kamarati OK,... inak nie.. u mna je to j tým , že som cielavedomá , idem si za svojimi snami, čo ma stálo vela času a penazí a jednoducho na nejakeho chlapa tam miesto nie je ani čas, tak sa mi to nechce riešiť, nebudem si zbytočne komplikovať život, a žiadny mi za to nestojí,..
ani v podstate nie je dovod , nepotrebujem žiadneho pajáca s životu..

otázka znie že či musíš s hocikým "ísť" len preto lebo je to chlap...
ked ta jednoducho nepritahuje tak nie je čo riešiť...
proste tí chlapi su vyhovujuci ako kamaráti s ktorými si ideš sadnúť niekam, pokecať... ale nie ako milenci či partnery...

ked na mna nejaký skúša má smolu, neznesiem ani aby sa ma dotkol,... kamaratit sa, vyjsť si von, pokecať... to áno...
ale ak si chlapec robí nádeje je to jeho problem..

a pritom hlavná vec že o ženách sa hovorí že do všetkeho pchaju city... pritom to robia chlapi...

Modra vlocka

Mozno : Ty tvrdíš, že ak je žena slobodná tak nemá právo mať kamarátov áno? Ona ich do ničoho nenúti predsa. Sú dospelí a je to ich voľba.

Sandrrryyy1990

Ďakujem za každý nazor či už pozitívny aj negatívny,modrá vločka máš pravdu s tým blokom zrejme ho mám v sebe,bude to mnou,mám blok s tou dôverou,ale totálny .A čo sa týka tej rodiny v rodine je to všetko ok tak ako to fungovať má až na to že ocino prejavuje mamine stále city aj tú lásku a mamka to veru navonok prejaviť nevie alebo nedá najavo,možno to bude aj v tom ,zamyslím sa nad sebou a už to nechám len tak samé ísť

Moznooo

Tak menim nazor,vyuzivas chlapov,ved,ked si rozumies so zenami,preco nechodis von s nimi?len ti to masti ego aka si pre muzov ziadana. Chudaci chlapi.Mam takuto kamosku,teda mala som,tiez sa stale stazovala ako kazdy kazdeho podvadza,vela muzov za nou chodi a dost ich namotava.skoncila u mna,takej osobe sa neda verit.

andrea15hk

má to svoje výhody, nenakazíš sa nejakou pliagov... maj cebauctu...
radšej si to urob sama a pokoj... nejaky magor ti nestoji za to aby si mu nohy roztahovala...
počkaj si na toho praveho,..

Modra vlocka

Podľa mňa nie si čudná, ale máš problém. Máš nejaký blok a hlavne čo sa týka vzťahov. Vyrastala si v kompletnej rodine? A nepočúvaj reči, že si zlá alebo využívaš. A skús nepísať toľko bodiek prosím ťa :)

Mocca

Si cudna. Normalny clovek nepise siahodlhy text pospajany tromi bodkami, si trosku mimo. Plus vyuzivas chlapov, kym o teba javia zaujem, aby si mala s kym travit cas. Nie su s tebou kamarati, lebo si taka uzasna osoba, ze sa chcu s tebou kamaratit. Su s tebou kamarati preto, lebo veria, ze s tebou rozvijaju nieco viac ako kamaratstvo. A to uz je na tebe, aby si ich vyviedla v pravy cas z omylu. Len potom nefnukaj, ako sa s tebou nechcu kamaratit. Toto je normalna sucast zivota.