Som cudna

Príspevok v téme: Som cudna
Sandrrryyy1990

Dobrý večer....rada by som..počula váš názor poprípade skúsenosť....ono...stala teda stáva sa mi taká vec...že si už prídem...sama sebe dosť čudné...Už mi ťahá pomaly na 30:-(....a nevyznám sa v sebe...ono...je to o Tom..že som...od 17..mala dlhšie vzťahy...pravidelne...až po poslednom..cca 5 rokov po poslednom..vzťahu ...som sa zaprisahala že zo vzťahmi chcem..mať už pokoj ...chcem...byť slobodná...a od vtedy som...ale vlastne nejakým..mojim..pričinením...páči sa mi chlapi...vždy som si s nimi rozumela...vždy keď prišiel nejaký nápadník..ktorý mi bol...sympatický...som..rada prijala pozvanie...von..na kávu...porozprávať sa pokecať ...aj sa spoločne zasmiať...ale akonáhle sa nejaký chlap o niečo pokúšal...alebo prejavil niečo iné ako kamarátstvo...hneď som..cuvla....a zostala zarazena....a môj postoj ochladol...čakala som..že budem..mať len kamarátov...žiaden...vzťah..nič zavazne ani kamarátstvo z výhodami...a takto vždy keď spoznám..nejakého potencionálne ho kamoša...vždy sa to takto pokazí....keď vždy vyjdem s tým že chcem..byť len kamarátka buď sa urazia....alebo celé naše ,,kamarátstvo skončí...pritom..si super rozumiem s chlapmi...posrandujeme aj sa porozprávame na vážnu tému aj o ženách o chlapoch...máme spoločné zážitky....je to všetko super ale vždy sa to pokazí ....každý chlap s ktorým si rozumiem..buď príde s tým ...či by sme spolu skúsili vzťah...alebo ..podobné a keď už sa len schyľuje k bozku k inému ako kamaratskemu.....cuvam...už sa aj stalo že som ho opätovala že to aspoň skúsim .....čo to somnou spraví.....zostala som ochladnúta a všetka tá eufória má prešla...dokonca sa mi hnusi keď mii nejaký chlap po štvrtom stretnutí...napíše že po..mne túži....celé okolie sa ma pýta dokedy budem..vyberať...dokedy chcem...byť len super kamarátka...a vlastne všetci mi vysvetľujú že si mám...už uvedomiť že chlap za mnou nebude chodiť len koly tomu aby sme pokecali spolu...vraj akurát tak gay...už som..úplne aj zhrozená zo seba prečo som..taká fyzicky má priťahujú chlapi....ale mám..to rada len tak..na voľno...pokecať srandovat porozprávať sa mať spoločné zážitky....ale bez akýchkoľvek prejavov citov alebo nároku na sex...som..úplne čudná......úplne....a možno aj..miestami keď ma napadne už aj aktuálne teraz pri jednom..mojom..kAmosovii...je nám..fakt fajn..stretávame sa...srandujeme smejeme sa....a celú túto situáciu som..mu popísala ako beriem..mužov len čisto kamarátsky...sám..sa mi priznal že kamarátstvo medzi ženou a chlapom..nie je nikdy...že buď ide chlapovi o sex alebo o niečo viac...vždy....a sám..sa mi priznal...že nerobí to čo robí...a nechce sa stretávať len ako kamarát...že chcel by časom..viacc...ak by som..chcela aj...ja.....zostala som..ticho...a opäť vnutorne zarazena....prišiel moment prvej pusy.......a zas som...zostala zarazena a ochladnúta....čudná....povedal že to rešpektuje a že bude trpezlivý....ono je to to...že zas ..a zas robím to isté ....a ono už sa fakt zamýšľam..nad sebou....či som ..fakt nahlavu ...tak prišiel deň keď som si povedala že prečo nie.......ten bozk som..mu opätovala...bolo..to pekne ...také nežné....chcel..pokračovať ale ja už nie....a toľko....že som..celá zmätená....bolo to pekné....ale nič to somnou nerobí.....je ..milý...skvelý...úžasný...je mi s ním super...vlastne už by som sa aj chcela zalubit...ale nič sa s mojim..vnútrom..nedeje...poprvé si myslím..že každému ide len o sex a po druhé..neverím..chlapom...a po tretie už sa chcem..zalubit ale nič to somnou nerobí...a toľko šancí som..už premarnilaa keďže každého vždy stopnem že len kamarátka a vlastne nik z nich somnou kAmarat nie je...akurát jeden...ten..tiež bol somnou na Tom..tak ten je neodbytný vo všetkom....ten je pri..mne vždy keď to potrebujem a každý komu som..vysvetlila to moje kamarátstvo.....kazdy sa ofucAl....ja sa už j chcem zalubit ale neviem to teda moje vnútro hovorí nieeeeeee....a tak zbožňujem chlapov a tak si s nimi rozumiem:-(

Moznooo

Najdi si silne veriaceho zenateho krestana,kory si nerozumie so svojou zenou,on sa o nic nebude pokusat,bude za kamaratstvo vdacny.