Je podla vas poskytovanie erotickych masazi (ziaden sex) za peniaze, podvadzanie partnera?

DebilZbytocny

Niollette, ona ta nebude pocuvat, je rozhodnutá v tomto pokracovat. Je zbytocne jej nieco pisat. Mrzí ma ze ten chlap ma takú babu a pritom je to taký dobrak. Len dufajme že sa ti dozvie a pošle ju preč. Pretože ludia si uvedomia čo mali až keď to stratia. Fuuu ale byť klamaný 3 roky, mať ženu ktorá obchytkava inych chlapov... no des. Fakt mi je z toho doplaču

DomkaV

Prečo riešiš to,že nejaké ženské ľúbili a boli podvádzané? to niesi TY. Ty máš priateľa ktorý ťa ľúbi tak nerob hlúposti..ale tiež si myslím,že ho neľúbiš.Ako sa mu vieš pozerať do očí a hovoriť mu ako ho ľúbiš?
Hej aj ja som bola s bývalim 4roky a podjebával a to teraz znamená,že keď budem mať iného tak sa budem kurviť zato,že mne to robil niekto iný?
Naber odvahu a povedz mu to.. zbytočne mu berieš čas čo už mohol byť s niekým kto by ho naozaj ľúbil a ty si pokračuj v tom čo robíš a priateľa si najdi keď s tým skončíš :)
Alebo radšej mu ani nepovedz pravdu len sa rozíď to by ho asi veľmi sklamalo keby vie celú pravdu

nicollette12

Massagelady- ja sa normalne hanbim ze som zena, ked citam to ako uvazujes a este to robia aj dalsie, tak to je fakt zarazajuce... a este dalsia vex, ty neries ako to maju ostatni, ries svoj vztah a bud v nom uprimna!! To si fakt ides brat radsej priklad s takychto "zien" (napisala by som nieco ine ale nechcem byt vulgarna) co robia este vselico ine okrem erotickych masazi (vsetci vieme co som tym myslela) a beries to tak, ze oni mozu odrbavat frajerov, tak preco ja nie? Si chora, bodaj by sa to dozvedel a poslal ta kade lahsie

Massagelady

Mne uz tato praca pomylila zmyslanie, lebo je tu vela zien, ktore robia toto a maju frajerov, byvaju s nimi, lubia ich, aspon to tvrdia...a im hovoria, ze robia kozmeticky alebo hocico. Je sice pravda, ze vysokoskolacky to velmi nerobia.

Samozrejme sI nepredstavujte nejake zavratne sumy...su to priemerne peniaze za ktore si dovolim viac nez robit brigadu za 400 eur.

A k tomu, ze sa mi to vrati...kolko zien bolo dobrych, milujich a ich manzel ich podvadzal na kazdom kroku? Ja som znechutena z toho a takto sa chcem branit do buducna, nemat az taku sladku povahu.
Po vasich prispevkoch fakt pochybujem, ze toho svojho lubim, inak by som asi nedokazala robit toto.
Urcite to neplanujem robit 5 rokov...
Niekedy to chcem tomu svojmu povedat, ale kde najdem takeho dobreho chlapa? Toto bola nahoda, samozrejme, ze ma aj chyby, ale vo svojej podstate nie je povrchny, je proste iny aj v takom mladom veku. Viem, ze by som to lutovala.

DomkaV

Toto myslíš vážne? by som sa to aj hanbila napísať sem.
ANO je to podvádzanie a áno aj pre mňa je aj bozkávanie podvádzenie pre teba snáď nie?
Mala by si sa držať pravidla nerob to čo nechceš aby iní robili tebe :)
Myslím,že ak mu to povieš a má rozum tak ťa opustí ale jemu sa nič lepšie ani nemôže stať. Nechápem prečo práve takéto majú tých dobrých chlapcov a naopak.
Keď si o ňom aj po 4 rokoch myslíš,že je úžasny tak by si mala byť úžasná aj ty a vážiť si čo máš.
Porozmýšlaj či ti tie peniaze stoja zato. Aby si si raz nenašla niekoho takého kto bude niečo podobné robiť tebe ..

nicollette12

Uz som sem pisala, ale chcem sa vyjadrit znova, ked som si precitala nove informacie...
Ty si nevies najst inu pracu? Chapem ze to moze byt dobre platene, ale radsej sa naozaj nadriem a poctivo, potom tie peniaze pre mna budu mat uplne iny zmysel...Ked tak, preco nejdes do rakuska? Aj kebyze robis upratovacku..ja robim tiez v rakusku ale nie upratovacku, ale kamaratka jedna ano a zarobi min. 2000€ za mesiac a to chodi robit maximalne na 2 tyzdne a este nejake dni mozno naviac..ved studujes nie? Tak to sa da nejako dat dokopy, mas mnozstvo ponuk, zarobis dost a nemusis robit taketo veci....a mne je tiez dost luto tvojho priatela, chudak, ten ani nevie a s pokojom chodi spavat...Ty mas dve moznosti...bud mu to povies a ak chces fakt robit tuto pracu, tak si budes stat za tym, ze je to dobre platene a proste je to tvoj zdroj obzivy..bud to pochopi alebo nie...Alebo, mu to takisto povies, ale povies mu ze si najdes inu pracu a uz to robit nebudes, tiez to bud pochopi, alebo nie ale ty mu to hlavne POVEDZ!!

DebilZbytocny

dalsi- uplne suhlasim. Mne toho chlapa pride neskutocne luto :/ podla toho ako zakladatelka pise tak je to fajn chlap a ani netusi co za frajerku ma doma :( ale ako sa hovorí, lož ma kratke nohy a aj na psa pride mráz :)

dalsi

3 roky su kriticka hranica, priam evolucna hranica..., vy ste spolu uz 4... prekonali ste to,ale neviem no, tebe uz neverim, ked takto zmyslas, neverim ze tebe nejaky verny vztah vydrzi... najdi si seberovneho...