Je podla vas poskytovanie erotickych masazi (ziaden sex) za peniaze, podvadzanie partnera?

mate59

Napr. v Keni, Thajsku sa vydaté ženy živia prostitúciou majú rodiny, muži o tom vedia a berú to ako zárobkovú činnosť.Až sa ten tvoj dozvie,že honíš chlapom brká tak ťa kopne do zadku ešte to ani nedopovieš.U nás sa na tieto veci pozerá inak.Ale ty máš kačací žalúdok.A od er. masáže je len krôčik k sexu.A peniaze sú mocný nástroj.

a_dr1a

EKL, ako som uz pisala, robot serioznych aj vynosnych, moze mat clovek desiatky.. Ale dobrych vernych milujucich ai muzov je ako safranu. Je to o prioritach hodnotach

EKL

A_dr1a, problem tychto zien a muzov je ten, ze viac ako milujuci a verny partner, sa im pacia zarobky, ktore maju...Preto je pre mnohych take tazke prestat s podobnou pracou, lebo ten financny standard im nenahradi ani dobry partner.
Keby zakl.temy chcela, povie mu o tom a poprosi ho o pomoc. Jasne, hrozi, ze ju opusti...ale to hrozi aj ked mu to nepovie a dozvie sa to sam. A to bude podlejsie. Ona radsej premysla, ze ho opusti a vymysli si daky super dovod, radsej akoby sa mala priznat, ci nebodaj skoncit tuto pracu...prachy prachy prachy :)

a_dr1a

Pozri sa. Vyjadrim teraz iba moj sukromny nazor. Pises o nom, ze je "to dobry a verny chlap taky sa tazko hlada. Neviem ci sa nemam radsej s nim rozist"
Takze. Robot (serioznych aj vynosnych), mozes mat desiatky stovky. Ale dobry verny ai chlap?? Ako safranu. A ak sa chces s nim rozist kvoli takemuto, akoze "dovodu", tak ver, na vazny seriozny plnohodnotny vztah lasku nie si este pripravena a zrela. Neviem, ci ma teraz spravne chapes. Lebo sme zrejme kazda ina. A to ver, ze ja zeny, ktore sa zivia prostituciou ai, neodsudzujem. Ale. Ak uz mas vztah, tak vo vztahu su dovera uprimnost ucta respekt laska tolerancia vernost oddanost ai, nevyhnutnostou. Aspon u mna.

EasyGlow

Massagelady, dozvie sa to, lebo kazda loz sa casom prezradi.
Si nutena robit nieco take? Ked je tak dobry chlap, mohol by ti predsa nejak pomoct. Ale zrejme ide o to, ze ty nechces :)

Hracc

Povazoval by som to za podvadzanie. Ani zenu, ktora to robila v minulosti a uz nerobi, by som nechcel taku. Kazdy mame ine hodnoty veru ako pozeram.

Inak, ani taky vztah, kde neviem co priatelka robi a ako si zaraba na zivobytie by som nechcel. Co to je za vztah, ked taku zakladnu vec o tebe partner nevie, co nekomunikujete aky ste mali den?

Massagelady

On taketo zeny neznasa, prenho je nevera aj bozkavanie, je to dobry a verny chlap taky sa tazko hlada. Neviem ci sa nemam radsej s nim rozist, pravdu by som mu nepovedala lebo by ho to velmi zranilo. Hovoril, ze on by podvadzanie neprezil.

Ako myslis, ze by na prisiel?

EasyGlow

Ked na to pride, rozide sa s tebou tak ci tak...ked mu vysvetlis aka je situacia a preco to robis, je sanca, ze to pochopi...mozno ti financne pomoze, mozno najdete spolu riesenie ako to zmenit. Ale cim viac budes odrbavat, tym skor sa ti to vrati.

Massagelady

Ak by som mu to povedala tak by sa so mnou rozisiel.

Neviem ci zena, ktora lubi by toto dokazala robit, ale potrebujem peniaze.