Nazory? Hnevali by ste sa na partnerku?
Je podla vas poskytovanie erotickych masazi (ziaden sex) za peniaze, podvadzanie partnera?
Tak 4 roky nie su 40...
Ty si s priatelom 4 roky, a este stale ho povazujes za uzasneho? Ved to je perfektne, mas skvely vztah, a ty si chces taky vztah pokazit? Uz mozno nikdy takeho nenajdes,, a takto ho chces klamat,, Ach ubohe dnesne zeny niektore, neuveritelne, kks, dufam ze na taku nenarazim ani len perifernym videnim... dnesne vysokoskolacky...
Ano, ja by som nieco take povazoval za formu neveri. Je to eroticka sluzba, takze rovno by som taku zenu povazoval za...,, a ci hneval, skor sklamal, a ak by som to myslel s nou vo vztahu vazne, hned by som ju opustil.
Ja studujem, tak potom chcem urcite normalnu pracu.
Kolko chlapov zeny podvadza, chodi do bordelov, takto si aspon zarobim :). Clovek nikdy nevie.
Ja by som sa na partnerku nehneval,letela by odo mňa ako špinavá handra.Ľahké ženy si myslia, že to budú robiť rok,dva a nájdu si potom prácu, napr. pri pokladni v markete,no tam im tie prachy,čo vraj nepotrebujú budú chýbať, lebo boli zvyknuté na iný príjem a viac míňali.Alebo že si nájdu nejakého princa, no tak to bolo iba v tom filme Pretty women.
Este som zabudla dodat, ze ja to nerobim surne len pre peniaze, zeby som nemala co do ust.
Ide o to, ze ja chlapom neverim, teraz je moj uzasny, ale to su este len 4 roky a ked citam tie pribehy ako sa chlapi zmenili, podvadzali. Tak sa nechcem nikomu cela oddat. Radsej si doprajem rok, dva a potom si najdem normalnu pracu co ma bude naplnat.
Pepe545 ver, ze uz teraz je viac tych obstaroznych.
Vymyslam si, tak jasne, ze to netusi. Som studentka. Praca ma vobec nebavi robim to len kvoli peniazom.
Obdivujem ľudí, ako sa Ti snažia seriózne poradiť. Oni ešte nevedia, že ty si už rozhodnutá. A máš pravdu. Dobre platená práca a ešte Ťa
aj baví. Kašli na partnera, v manželstve je to aj tak 50/50. Aj to sa treba dobre snažiť. A nakoniec ešte môžu prísť aj deti, plienky...fuj. A vtákov bude vždy dosť. Neskôr trochu obstarožných, ale čo človek nespraví pre peniaze. Ide o to, kto z tých peňazí bude šťastný. A predpokladám, že už máš aj dobrú kamarátku pre biznis.