Je podla vas poskytovanie erotickych masazi (ziaden sex) za peniaze, podvadzanie partnera?

bagramian

no kedze o tom nevie, dalo by sa to povazovat za podvadzanie. Ale to zalezi aj chapani toho slova. Co pre jedneho je to podvadzanim, pre ineho nie. Ja by som to za podvadzanie povazoval, pre mna tym nie je len pohlavny styk, ved erotickymi masazami sa dotykas intimnych partii inych ludi. Bolo by cestne sa s partnerom o tom porozpravat, mozno to nakoniec nebude brat tak tragicky, to je uz na nom.

EasyGlow

Co si o tom myslia ini, ta trapit nemusi. Ty mas nejake dovody, preco to robis. A to je tvoja vec. Neublizujes tym nikomu z nas. Je vsak na mieste, aby si bola k partnerovi uprimna a vysvetlila mu to.

Jana Lukacova

Massagelady: ak tomu správne rozumiem chcete poskytovať (alebo poskytujete) platené erotické masáže, o čom však Váš partner nevie (?)...nie je podstatné, ako ktokoľvek iný vníma, čo je podvádzanie a čo ním nie je, ale ako to vníma sám Váš partner.

Ak Vám na partnerovi záleží, určite je dôležité sa s ním o tom porozprávať, to však samozrejme znamená počítať aj s rôznymi reakciami....ako prípravu, skúste si najprv sama zodpovedať otázku, ak by Váš partner poskytoval platené erotické masáže iným ženám, ako by ste sa cítila?

nicollette12

Ked si tak zaraba a dotycny sa tomu venoval aj pred vztahom tak by mi to osobne nevadilo, ak by som mala istotu ze tam nedochadza k niecomu viac..

sunnyball13

...je to podľa toho, ako si to človek nastaví v hlave....ak to berie , ako podvádzanie, je to podvádzanie, ak to neberie ako podvádzanie, nie je to podvádzanie...:)

bagramian

no ak sa nemylim, tak podvadzanie je podvadzanim vtedy, ak o tom partner nevie. Keby o tom vedel a suhlasil by, tak je to sukromna vec vo vztahu. Ale ja by som s tym nikdy nesuhlasil.

Defcon

Imho, povazoval by som partnerku za prostitutku, prostitucia je eroticka praktika, eroticka masaz je eroticka praktika......
Mozno mladsie rocniky nie su take striktne, ja mam 47.