Dostala som tuto ponuku. Len 3 stretnutia.
Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy za 10 000?
Money - ak nečítaš, tak autorka napísala, že je to suma za 3 stretnutia.
Alkaaaa - mne úcta k sebe samej hovorí veľa, nikde som neuviedla, že ja osobne by som to spravila, ja to totiž nepotrebujem. Ja som napísala objektívny názor k téme, pretože veľa ľudí tu iba odsudzuje a pritom väčsina z nich by to kľudne spravila. A vieš prečo to viem? Jednoducho, skoro všetky komentáre sú tu podané takým štýlom, ako keby závideli a len majú potrebu písať a urážať autorku. To je všetko.
Dagmarka: take nieco ako ucta k sebe samemu ti asi nic nehovori, ze? Prostitutky budu vzdy odsudzovane spolocnostou aj ked sa na hlavu postavis a vies preco? Lebo su to chuderi, ktore si nedokazu inak zarobit iba holou...
Pekny den :)
Dagmarka27, ty si poriadne naivná, naozaj veríš, že jej zaplatí ca. 3000 eur za 1 stretnutie? Celé je to vymyslené, tak ako mnohé iné témy.
Prečo tu každý píšete, že je zlatokopka a iné pomenovania, keď každy ste taký istý? Tiež predpokladám že pracujete a nie každému z vás práca vonia, alebo vás baví. Dievča dostalo velmi slušnu ponuku, tí ktorí píšete že potom bude taká a hentaká, akurát závidite, pretože by ste to možno na pár vinimiek každý zobral bez rozhodovania. Načo klamete samích seba? Dnes je to už bežne, že ženy celkovo robia partnerky za peniaze aj staršim mužom a majú sa velmi dobre. Takže môj nazor je taký, že pokial ti zaplatí a máš istotu že od neho nedostaneš nejaké pohlavné pliagy tak chod do toho. Aj také peniaze sú peniaze a môžeš si dať sama pre seba za ne odškodné nejakú dobru dovolenku v teple. Ale v prvom rade si zisti, či myslel 10000€..
Ernesto: len ty porovnas dve rozdielne veci, nikto ti neda tolko penazi, ze cely zivot uz nemusis robit to je utopia. Vacsina zien sa predava za 50 eur na hodinu a takto tyzdne, mesiace, roky kazdy den. To su peniaze, ktore by sa ti hnusili.
Proti Borisovi ani slovo! Môže byť aj tvoj otec. :-D
nechapem co tolko moralizujete. kazdy mame svoju cenu a ja tu svoju tiez poznam. hocijaka zena za 1 mega €, cim krajsia a mladsia, tym som ochotnejsi ist s cenou dole. chlap za 10 mega €, s cenou nejdem dole ani o cent.
cenu mam nastavenu preto takto, lebo kvoli jednej hroznej noci by som mal cely zivot podla svojich predstav. nemusel by som uz nikdy v zivote pracovat, cestoval by som po svete a uzival si zivot, deti by mohli dostat vzdelanie o akom sa mne mohlo iba snivat, mali by uplne iny start do zivota ako ja.
a ci by som sa vedel pozriet do zrkadla? no ... chodil som do prace, kde mi 50 hodin tyzdenne zakomplexovana pi*a skakala po hlave za par stovak mesacne ... hanbil som sa za sameho seba ze tam chodim? hanbil. chodil som tam? chodil. toto by bola na rozdiel od dlhych mesiacov iba jednorazovka ...
Chodz a pozdravuj potom aj Borisa bude mať tvoje dieťa veľa súrodencov aspoň
Je scestné sa domnievať, že dostala ponuku na 10 000 eur! Ten fiktívny muž v tomto bizarnom príbehu VLASTNÍ
firmy za 10 000. Menu neuviedla. : D
Je jedno, ci je toto fake tema ci realita. Ja si myslim, ze vacsina ludi nebude k tebe uprimna. Tu na nete ci v realite. Lebo ini ludia nie su v tvojej konkretnej situacii, vacsina ludi nosi masku a prezentuje sa navonok inak, nez aki skutocne su (tendencia sa robit krajsim lepsim milsim moralnejsim ai), aka je ich podstata ci skor, prapodstata. Filozofovanie je jedno, ale realita je zas ine. Nik nemoze dopredu povedat, ako by sa zachoval v dakej hranicnej situacii, napr. pri prepadnuti havarke znasilneni vybuchu, dakom nestasti, pri nevere podvode ai, pokial to sam neprezil nezazil. Clovek to moze len predpokladat. Citit. Ale skutocnost realita byva zvacsa ina.
Ja si myslim, ze kazdy sa da "kupit". Len na kazdeho plati nieco ine. Na niekoho platia peniaze, na ineho zas krasa, dobre slovo, vdacnost, charita spolocnost pomoc riziko vzrusenie adrenalin tajomno ai ai
PS. Kolki tu pouzivate slovo ku..
Ale podla mna, zena, ktora to robi za peniaze, nie je ku. Je to jej "joob".
Lebo ak uz.
Tak pre mna je ovela sympatickejsia zena, ktora to robi pre peniaze, nez daka, co lozi bezcielne z postele do postele, zo vztahu do vztahu a zadarmo sa doslova rozdava. Lebo takato zena nema potom ziadnu cenu a ani nepozna svoju cenu. Kto si vazi co je bezcenne? lacne? co moze mat kazdy?, utriet si do toho boty kazdy moze kedykolvek sa mu zachce? Lebo ludia si skor vazia nieco, co nieco stoji. Ci uz namahu snahu cas usilie peniaze ai