Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy za 10 000?

Alkaaa

Dagmarka: ty si odkial spadla? Za 10000 eur sa bude mat dobre? Ved to dnes nie je ziadny peniaz co si za to kupi? Byt teda urcite nie. Pekne sa vrat na Zem a pouzivaj logiku.

grckagrc

No neviem teda :-) tych 10 litrov jej zas az tak dlho nevydrzi a cim zaplati nabuduce, ked uz panenstvo preda?
Jaj to je ta, co chcela za to prsia a zuby? A to paneboze odvtedy nad tym este premysla a vypisuje na internet? Co sa s tym chvali, alebo sa nevie rozhodnut? Ved odvtedy uz mohla aj 10x prist o panenstvo.
No a potom sa tu chlapici rozplyvaju, ze ake su panny ciste oproti tym, ktore uz niekomu dali a ake budu skvele manzelky. Tusim ich tu jeden profesor lutoval. Tak vidite, nie su oni chuderky, co si nikoho nevedia najst, len cakaju na najvyssiu ponuku. Ovela cistejsie zeny su tie, ktore uz dali, lebo dali z lasky a vo viere, ze to bude ich jediny. Nepredali sa za kabelky, handry, cecky, zuby.

Dagmarka27

Pekne si to napísala, máš totálnu pravdu, keď to sama chceš, tak prečo len kvoli ludom neísť? Ty sa budeš mať dobre a oni budú sedieť doma a čakať na prilepšenie platu.

Alkaaa

Dievcatko ma v tom jasno...a ide pisat na forum. Jaaaj dievca ty musis byt pekne mimo.
Kazdyyyyy ti zaaavidi...to si pis :-)

grckagrc

Neverim, ze to dopadne dobre.
Sama seba sa spytaj, preco by niekto platil za sex s pannou 10 000 euro?
Proste mi to logika neberie a to ti hovori chlap, ktory tiez ma peniaze.
Budes sa cudovat, ale taki su menej ochotni niekomu nieco dat, nez ti, ktori ich nemaju.
Ked si rozhodnuta, skus, ale bol by som dost obozretny.

asadad

Tak ľudkovia, dnes som s ním bola na káve. Suma je v eurách. A tak vysoká je preto, že sa jedná o panenstvo. A stačí, že pôjdem raz. Je naozaj pracháč, videla som jeho auto aj majetok. Kašlem na tých, čo ma tu urážajú. Akurát závidíte, typická slovač. Vy sa tiež ponižujete, ked chodíte do práce zodratí znechutení za minimálku, máte hnusneho šefa, ohovaračne kolegyne a ani doma na ružiach ustlané. Vidím u nás ako tie dobré ženičky všetky dopadli - všetky majú zlých mužov a chodia domov zrobené a utrápené, ani nežijú, len prežívajú. . Naopak tie potvory si žijú ako kráľovné a ešte tých mužov- dobrákov podvádzajú. Treba ísť na to s rozumom, tento svet je žiaľ taký. Nebojte sa, študujem a budem si na seba zarábať sama. Ale tieto peniaze mi teraz VELMI pomôžu. Vy sa fakt neponižujete ked robíte ako otroci len aby ste mohli prežívať? S-r-a-ť vaše spoločenské normy. Toto je môj život a moje telo. Koľko báb dá niekomu na diskotéke po chvíľkovej známosti. Muži ked mávajú každý týždeň inú, tak sú vraj frajeri. A to je už ok len preto, že je to zadarmo? Ja budem mať 2 v 1dnom: aj si užijem (nevyzerá zle), aj budem mať prachy, budem môcť pomôcť mame s pokazenými vecami v domácnosti, zobrať ju na dovolenku, do wellnesu, a aj seba istým spôsobom skrášliť. Nie som taká, že hned všetko preháram, aj si odložím na horšie časy.

a_dr1a

grckagrc) Viem, ze ti to bude zniet priam neuveritelne, ale ja radsej obdaruvam nez dary prijimam) Takze keby vedela..dala by ti)) PS. Darcek) Aby to naahodou pre inych nevyznelo 2zmyselne))