Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy za 10 000?

dalsi

este by som rad dodal, USA, velmi pokrokova, silna moderna krajina,, prostitucia je tam zakazana, trestna,, oni vedia, ze je to nespravna vec, a my europania este v praveku, sex za peniaze, ubohe...

dalsi

asadad, ako prve by som radil jednoznacne nerob to, co ta to napadlo... o take dievca by som ja nikdy nestal...
ale ked pozriem z druhej strany, neviem kto si, aky si typ cloveka,, mnohe mnohe, mozno aj vsetky by do toho isli,, a mnohe to robia uplne bezne za par eur, a bez sudnosti...,, takze povedal by som, rozhodni sa sama, ci si typ, ktory by to spravil aj za 100, ktory nema predtym vyhrady, aby si nepreplakala nasledujuci cely rok, a este dalsich 20 rokov by ta to malo trapit,, alebo si fakt vyrovnana s takymto cinom. (10tisic ta aj tak nezabezpeci, ani by som to nenazval, pre zenu, startom do zivota, je to malo...)
A dalej ak by sa to uz naplnilo, ked tak pises, ze chces zit,, hoci to asi vsedci..., ved skus sa s nim aj dat dokopy, navrhni mu to, urcite sa mu musis velmi pacit, a keby si mu navrhla vztah, mohlo by to byt pre teba aj prenho velmi dobre, ak by vztah vysiel, tak pre teba po vykonani aktu, to najlepsie.

Vsak este pred jednou vecou by som ta chcel varovat,, existuju ludia, co takto ponuknu viac penazi, casto zenam, parom, co to potrebuju, s tym ze si to natacaju, a zavesia na net, a tym ich paradne zosmiesnia ponizia pred celym narodom, velmi uboha vec,, a o natacani vopred nic nevravia, proste vytiahnu kameru... a uz aj ked ma dotycna namietky, vsetko je uz vopred dohodnute, zaplatene, tak tu kameru akoze povoli, nema navyber, nevie sa uz toho vykrutit...,, ale toto fakt nerob !!! Nieze sa nechas natacat!!! Nato POZOR!!! drzim prsty

Uspechchh

Mna udivuje moralka niektorych ludi. To ste ozaj tak slabi, aby ste nieco dokazali sami? Stale len placete na to v akom state zijete, ale nikde ste nepohli ani prstom. Uspech nieco stoji, nepride zo dna na den, moze trvat aj roky ale potom ta odmena, ze to clovek dokazal je uzasna.
Je dolezite sa vediet o seba postarat a nie byt zavisly od nejakych bohatych, znudenych ludi, ktorych prestanes hned bavit. Ktori ti ani nedaju to co slubia. Preco je tolko ludi lenivych? A preco chcete vsetko hned? Pokial sa niekto nenarodi do bohatej rodiny tak nie je v 20 uspesny...neviem si predstavit sexovat sa peniaze je to neskutocne ponizujuce.

xyzzyyx

urcite chod... hlavne vsetko v mladosti vyuzi co mozes...nieje nic horsie nez skoncit ako typicka slovenska zena s detmi, hypotekou a vecne nervoznym chlapom co robi na 3 smeny za malo penazi

sumichrast

No mna by len zaujímalo čo už to musí byť za krásavicu ktorej treba nové zuby a prsia a aj tak sa na ňu nejaký milionár ulakomil. To mu nevadí krivý alebo hnilý chrup alebo miesto pŕs arašidy?

trp

Obrazky s poziarnym hydrantom som este nemal. To bude asi nejaka novinka.

Jaaj, to nie ty jemu platis tych 10000? On ti to ma akoze zaplatit? Mozno tie peniaze chce nejako preprat, alebo urobit z teba bieleho kona. Inak to nedava zmysel, aby nejakemu decku daval len tak 10000.

Ernesto

asadad: a nechces este vediet co ti na to povie mamina? ci chce ten wellness a budes sa musiet vyspat s tym chlapom alebo radsej do wellness nikdy nepojde ale nebudes to musiet robit.

inak to, ze sa ti v tvojom okoli dvaja ludia zabili pre nejake problemy neznamena, ze mas naslapnute na samovrazdu aj ty a trtkacka za prachy ti zachrani zivot. pisem len preto, aby si si nezacala nejak sama sebe vsugerovavat, ze existuje milion dovodov preco do toho ist. nevyzera, ze to potrebujes. ale nemoralizujem, ja sam by som do takehoto dealu siel, akurat cenovka je niekde uplne inde.

a_dr1a

asadad, aj ty maj pekne Vianoce. Si dospela, mas vlastny rozum, tak sa rozhodni dobre a spravne. Cloveka aj tak zvacsa formuje dotvara az odzite, zivotne skusenosti zivotna mudrost ai. Inak som casto v kontakte s mladymi. Nemas sancu ziskat motivacne stipko ci socialne? Vacsina studentov na VS brigaduje, celkom slusne si vedia zarobit. To len tak na okraj