Dostala som tuto ponuku. Len 3 stretnutia.
Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy za 10 000?
Tak vieš, Ernesto, jedna čiarka dokáže rozhodnúť o živote a o smrti! : ) Nie je dôležité, čo si myslíte, ale to, čo je na papieri alias tu v téme, a to sa nedá chápať tak, ako to chápete vy! Čo sa týka toho prístavku, tak tam nie je ani tesný, ani voľný! : )
Ake pekne? Vsak som darcek nedostal :-)
grckagrc) Pekne sviatky aj tebe))
V tom prípade jej v názve témy chýba čiarka. Keď neovláda pravopis, tak dochádza k zmätočnému pochopeniu témy.
Išli by ste s mužom, čo vlastní firmy, za 10000?-takto to malo byť.
Bez tej čiarky je to pochopené správne tak, že hodnota firiem činí 10000 (čohokoľvek)...
I tak je to však jedno, lebo celá téma je somarina.
Juj, niektori nedokazu pochopit zadanie.
Chlap, s ktorym sa stretla 3x jej po tretom stretnuti dal ponuku na sex, za co jej zaplati 10 000. Ten muz vlastni firmy.
On nevlastni firmy za 10 000. To co by bola za firmu? Ved to by bol zivnostnik :-)) Ani sa s nim nema vyspat na 3 stretnutiach. Ved je to tam logicky napisane.
Adria, za kolko by si isla? Len zo zvedavosti ;-)
Dagmarka citaj poriadne, Money pise ca. 3000 za stretnutie - ja ti to tu vypocitam pre istotu na cent presne z hlavy: 3333,33€ za stretnutie a na zaver jej da 1 cent ako tringelt
Sadl: mas pravdu, nikto neda ... ale keby sa nasiel, tak idem! :D ano, vacsina prostitutiek ide za tych 50 na hodku, ale tu sa bavime o jednorazovke v tejto teme a nebavime sa o prostitutke - seba som preto uviedol ako priklad, aby ju tu nemoralizovali tolko.
ta cena je u kazdeho cloveka inde - bavim sa o jednorazovke. Autorka temy sa nepyta, ci ma zacat robit prostitutku. Pyta sa, ci ma 3x lahnut do postele s niekym za 10 litrov /dufajme EUR/.
Pri tejto sume by u mna VELMI silny faktor zohravali vzajomne sympatie. Ak by sa mi /v mojom pripade/ zdala zena aspon trochu podpriemerna a vekovo max o 15r starsia, tak by som do toho siel i za tych 10 litrov. Podobne by si to mala premysliet aj autorka.
Dalej je dolezite na aky ucel chce tie prachy autorka pouzit. Ak si chce kupit drahu kabelku, telku a ist na dovolenku, tak je to na zamyslenie. Ale ak je slobodna mamicka s deckom a ma vyplatu 400€ a moze vdaka tomu lahsie dychat, tak preco nie.
Biela Kobra: tam ma byt este ciarka, autorka temy pouzila tzv. pristavok, to ta poplietlo. Nazov temy je: "Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy, za 10 000?"
Dagmarka27, ty si naozaj sprostá alebo čo?? Nájdi si na internete čo znamená skratka ca. cs.wikipedia.org
Money - odkedy je 3000x3 10000?
Dagmarka27, tebe už peniaze úplne zatemnili mozog, ja sa ťa pýtam, či veríš, že jej zaplatí ca. 3 000 eur za 1 stretnutie, tak neviem, v čom máš problém. Lebo asi jej zaplatí po každom stretnutí, nie až na koniec. Ale téma je určite vymyslená, tak je zbytočné to vôbec rozoberať.
Ja ti neviem, ale firmy za 10 000? A koľko ich má? Maximálne dve-tri, a za tých 10 000 to môže byť tak akurát stolík na nejakej malej tržnici. Toho si neber.