Dostala som tuto ponuku. Len 3 stretnutia.
Ženy: Išli by ste s mužom, čo vlastni firmy za 10 000?
Pozrite si na nete za koľko ho predali iné baby. To sú oveľa väčšie sumy. Viem, že to nie je správne, ani nie som na to hrdá a po pravde, áno, mám aj strach. Ale risk je zisk. Kamarát sa mi práve zabil pre finančné problémy. Šéf ho nejak využil. Spolužiak zo strednej sa mi zabil, lebo nevyrástol príliš vysoký (156 cm) + tiež mal finančné problémy. Na peniazoch a vzhľade záleží. Nechcem skončiť podobne. V zúfalstve, v závisti a bez nich. Nie, to radšej volím túto možnosť. Veselé Vianoce. Tie moje príliš nebudú.
Ehm, no vieš, my nezávidime. My sa iba hrozne čudujeme. To máš tú panenskú blanu obrastenú diamantovým prachom, alebo čo?
Zase vymyslena tema. Niekto si tu riesi komplexy menejcennosti a sniva o 10000.
isla,ale zalezi ako vyzera...dalsia vec aby ti dal prachy v hotovosti a nie na ucet!inak,je to dost velky blazon,dufam,ze v tom nezamysla nieco viac.davaj si rsdsej bacha lebo je to podozrive
Moja matka mi raz povedala, ze pre nu by bolo najvacsie zlyhanie ak by som sa stala prostitutkou a ziadne peniaze a darceky na svete by to nevymazali, myslim, ze tvoja mama mysli rovnako a ziadny wellness by ju neutesil.
BJ_2: no ja ti mozem z vlastnej skusenosti povedat, ze makam tazko, rozbiehal som X projektov, z ktorych niektore sypu prachy. kazdy rok sa mi zatial podarilo zdvojnasobit svoje imanie, tento rok nie je vynimkou. ak by sa mi podarilo udrzat tempo, tak za necelych 10 rokov by som mal byt tak za vodou ako tu spominany podnikatel, ktory ma firmy a ponuka jej 10 litrov za sex a ak by mu robila milenku dlhodobo, tak dostane byt a auto. a ak nebudem mat zenu v tom case, tak presne takto si kupim mlade pipky na zabavu. panenstvo pre mna bude mat hodnotu - nie preto, ze som prvy, ale preto, ze sa nenakazim. pre cloveka, ktory ma fakt na rozhadzovanie je tato cena primerana na ochranu zdravia. predpokladam ale, ze vyzor hraje tiez svoju velku rolu a asasad vyzera pre toho chlapa velmi dobre.
asasad: este by som si to na tvojom mieste premyslel. ked uz studujes, tak to nemas daleko do ciela, aby si bola sebestacna. chybaju ti max 4 roky do konca skoly (ak si prvacka) a zacnes zarabat. ked je tvoj motiv len to, aby sa ti lahsie dychalo, tak to za to nestoji. lebo stretnes potom chlapca, ktoreho budes milovat a budes to lutovat. ja som rad, ze som prvykrat spal az s dievcatom, s ktorym som si myslel ze je to na cely zivot.
alebo iny pribeh: mal som ulet s jednou babou (21r), ktora bola panna a fakt to bola iba jednorazovka, lebo bola zo zahranicia a prisla na vikend. po roku a pol si ma zablokovala vsade, nemam na nu ani FB, ani cislo ani email. predpokladam, ze si nasla lasku a teraz to lutuje, ze mi nohy nerozvazne roztiahla.
s jedlom rastie chut. najprv si vezmes tych 10 litrov a potom uz vezmes i ten byt a auto. a bude z teba obycajna zlatokopka. to si potom zbytocne sla na skolu :-)
BJ-2 uplnu pravdu mas. Ja si tiez myslim, ze to je fake tema alebo jej to len nasluboval a potom odide bez nicoho. Poznam vela podnikatelov a cuduj sa svetu su lakomejsi nez clovek co malo zaraba a zvlast ked je atraktivny tak neda ani cent na prostitutky lebo baby sa mu hrnia same.
A Dagmarka je bud zakladatelka alebo nejaka zufala chuderka.
Ernesto ... Cim viac toho vybudujes, tym viac si vazis penazi, a zvazujes kam kolko investujes... a nedal by si 10000 na nejaku k.... aj ked bola dovtedy panna, akonahle sa povoli, je uz k. Proste cele je to vymyslene, tato tema. Neverim, ze je to real. Navyse, pise ze je atraktivny, ze si aj uzije. Povedz mi, ktory atraktivny bohaty podnikatel, by takto rozhadzoval na nejaku uboziacku v skole, neverim tomu. Ked tak, ponukol by im 500 alebo 1000. Atraktivny podnikatel moze mat vela zien.
Dalsia vec je, ze ziadna zena by to neriesila na fore. A este zalozi temu, ktora je nejednoznacna, napise pomaly jednu holu vetu. Aby sa citila dolezita, alebo dolezity. Je to cele podvod, cudujem sa, ze tolko reagujete na taku blbost. Ja sa teda nebudem vyjadrovat, ale nasiel som uz niekolko odpovedi, z ktorych ma poraza, ako napriklad dagmarka27? Ktora to schvaluje taketo myslenie, ze vsak co.... nech si robi co chce, zarobi maly peniaz, a skor povazuje za hlupane tie, co dru normalne v robote. Normalne tieto zenske, sa odpania, aby zarobili a myslia si, ze je to v pohode. Taketo myslenie. Co sa to tu za stetky vyrojilo nechapem, ale skoro ma prekotilo ked som cital ten prispevok. Ja uz ale co vidim novu potetovanu generaciu zien, co chodia jak k oblecene uz od 16tich, a aj tak vyzeraju s tymi copmi, tak sa ani necudujem, ale je to nechutne.
Tak držím palce, aby si si splnila sny, sama viem, aky je to dobrý pocit, uvidíš sama :)
Ernesto a Dagmarka to tu asi jediní chápu. Nie, nie je to fake téma. Bola som s ním a povedal, že ak by som chcela dlhodobo, že by mi aj prenajal byt v BA a dal auto, vzal ma na dovolenky, na výlety, ale do toho nejdem asi...Navyše, na auto si chcem zarobiť sama. Som na výške, vždy som sa dobre učila a naozaj si na seba chcem zarábať v budúcnosti sama. Ale toto prilepšenie nie je od veci vzhľadom na to, že ľudia často len prežívajú, ale nežijú. Peniazmi len zaplatia účty, drogeriu, potraviny, ošatenie, príp. nejaké opravy v dome/byte. Ja chcem žiť, nie prežívať. Chcem si plniť sny. Toto je možno moja jediná šanca, ako žiť bez stresov a bez obracania každého eura. Nie som zo zámožnej rodiny a nemám známosti. Preto som sa v škole vždy snažila, aby som sa raz mohla lepšie presadiť, lebo veľmi záleží na tom, AKO pracujete.