Potrebujem surne schudnut 10kg za 10 dni.Prosim piste ak ste uz niekedy takto rychlo schudli,co ste jedli,ci ste cvicili a tak.Pocula som ze ked budem takto rychlo chudnut vypadaju mi vlasy.Je to pravda?
10kg za 10 dni
jajka, denz chcel iba 8 kg schudnut :-)) a on ma aj tak tazku hlavu, stale si ju podopierat musi, celkom by sa ulavilo aj jeho rukam, aj tunajsim adminom :-)
no meriam 164 a vazim 61:( chudnut sa snazim od jula, podarilo sa mi schudnut 5 kil ale nasledne som jedno pribrala...od septembra sa mi nedari...a to som cez prazdniny viac razy zhresila so sladkostami lebo som bola stale doma a lakalo ma to. odkedy chodim do skoly uz jem menej...
ranajky: cerealie, no cez vikend chlieb
desiata: vecsinou jablko, niekedy nejaka napolitanka alebo cokoladka
obed:co je na obed musim zjest lebo mame sa nepaci ze chudnem kedze mam 15 a je zasadne proti, takze musim jest co navari len sa snazim v mensich davkach. dnes to boli napr. palaciny:( zjedla som jednu a pol...
olovrant: ovocie
vecera: chlieb so syrom alebo dzem, salam...nejem po piatej...tekutin az tak velmi vela nepijem, len v skole ked sa nudim inak moc nie...iba co zapijem jedlo...cvicim kazdy den sto brusakov
problem je vsak v tom ze nejak vyrazne chudnut nesmiem lebo to mi mama nechce dovolit
fuha, 10 kg hlava? :)
tak nohu:)
hlavu mi treba na okrasu :)
Dik :)
denz, do zajtra? tak to iba ked si odrubes hlavu :-)
a kolko vazis a merias, ako dlho chudnes? treba aj vymenit tazke jedla za stravitelne a naozaj vyzivne, plus pit vela
zuzic
a ako vyzera tvoj jedalnicek? napis rozpis..
co jes na ranajky, desaitu, obed, olovrant, veceru a kedy mavas posledne jedlo..a kolko prijimas tekutin
no ved ja sa neprezieram, jem len pokym citim ze uz nie som hladna, slakosti sa snazim obmedzovat, cvicim kazdy vecer a nechudnem...schudla som 5 kil a odvtedy nie a nie schudnut:( a pritom mam este sunku na bruchu a ta nechce ist dole..
potrebujem schudnut 8 kil ale do zajtra....poprosim vas o radu...dakujem.
zuzic ale ved to uplne staci
a neprezierať sa