Mozgova hmla, derealizacia?

Príspevok v téme: Mozgova hmla, derealizacia?
Usop

Je to hrozne uz pol roka ma pocit, asi polovicu dna kazdy den niekedy aj viac citim v hlave divny pocit, nemozem zaostrit ale nie ocami ale mozgom, ako ked sa clovek pozera na nejaky predmet a tuho rozmysla a nevnima okolie no ja tento pocit mam skoro stale. Ako keby som bol na lsd neviem to popisat. Co by to mohlo byt? Ako sa z toho dostat?

Kin

Ahoj usop, možno Ti poradia na Fb, tam sa zdieľajú ľudia s tým istým problémom, píšu si tam čo im pomohlo. Je to tam teda trocha inakšie ako tu.

A nebývavaš unavený? Môže to byť podpríznak únavy/vyčerpania. Mali by sa vylúčiť isté choroby. U ktorých lekárov si už bol a aké máš tie iné príznaky?

Foxlion

Podobny pocit som mal v pri uzivani prvych davok antiparazitik, kedy sa mnozstvo toxinov zo skapatych potvor uvolnilo do krvi. Tento pocit som zazil aj prednedavnom pri boraxovej kure, trval asi 3 dni a tiez suvisel s masivnym vyronom toxinov do tela.
Preto moze but pricinou zamorenie tela parazitmi, ziadny lekar vas v zivote nepodrobi preventivnej antiparazitarnej kure, i ked vasho milacika psa ci macku minimalne 2x do roka napumpuje antipatazitikami. Preco asi? Pritom ecistuju doslova tisicky druhov parazitov a miliony moznosti ich prenosu do nasho organizmu od ranneho detstva.

Martina24

To sú priznaky depresie alebo uzkostnej poruchy. Mne tieto stavy spustili antibiotiká. Pomohli az antidepresiva a hlavne ako prvá pomoc Neurol pripadne Xanax...

Lion7854

Afterparty, jj da sa...

Ale ak nemas poskodeny mozog... na mri lezie... tak je zbytocne to brat. LEbo mozg mlhu tu pravu nemas.. ale mas len nejaky psych problem a podobnu picovinu.

Brigita232

ak sa uz nikam neyberiete, skuste uzivat aspon chlorellu, spolu s Enterosgel, podla dr. Klingharta je to najlepsi vychytavac tazkych kovov z mozgu a velmi pozitivne vplyva aj na creva. Ak by niekoho zaujalo 3 hod dokument v 3 castiach s titulkami. Vola sa to "Nie sme chori, sme traveni" od spominaneho dr. Klingharta

Brigita232

vdaka pesticidom,co mame v strave, chemtrails , ockovanim sme tak zaneseni jedmi, ze toto su len prvotne prejavy zatoxikovania tela - mozgu. najcastejsim problemom tejto hmly su tazke kovy /v mozgu/ aj , ale kludne moze ist o parazita, ci virus. asi najlepsie vam pricinu urci nejaky diagnosticky pristroj, teraz chodim s dcerou biorezonancny sensitiv imago, tam jej vselico pozistovali... pokial clovek nevie, kde ma zacat, je to len minanie penazi na rozne kury a doplnky a dlhomesacne cakanie na zlepsenie bez vysledku.

afterparty

Lion575 ten Minocyklin a Entizol je na lekársky predpis .... obvodná mi ho určite nepredpíše na požiadanie .... dá sa kúpiť niečo podobné bez predpisu ??

Hmla 979

Hej,aj ja by som sa svami chcel spojiť,ze čo a ako,inak teraz som sa dozvedel,že tieto stavy môžu robit aj stresove hormony...kortizol a epinefrin...ked to máte rozhádzané,tak tiez je telo strašne unavené,pamäť zhoršena,celkovo telo vyšponovane nejde ukludnit,ja mozem spat aj 12,8,20 hodin stale som unavený a to od septembra...bol som vsade na vysetreniach a nic,ale teraz dam zmerat hormóny slinami najlepšie,tak uvidim.

Hmla 979

Ja tiez stale hladam co by pomohlo,no od septembra ani jeden den tiez mi nebolo lepšie...ale nedam sa a budem dalej pátrať....je to strasne napi.u stav sa nedá opísať...