Je to hrozne uz pol roka ma pocit, asi polovicu dna kazdy den niekedy aj viac citim v hlave divny pocit, nemozem zaostrit ale nie ocami ale mozgom, ako ked sa clovek pozera na nejaky predmet a tuho rozmysla a nevnima okolie no ja tento pocit mam skoro stale. Ako keby som bol na lsd neviem to popisat. Co by to mohlo byt? Ako sa z toho dostat?
Mozgova hmla, derealizacia?
:D :D :D pobavil si ma, a vidim, ze aj vsetkych dalsich prispievatelov na tuto tvoju temu bavis rovnako
Co je ta tvoja "pausa" ?? Rok, dva?? Mesiac ani dva ti teda neukazu, ci DR mas z marihuany, toď ad1. Ad2 - ked si teda tak "v pohode", naco si bral AD??? To je tiez zaujimave, ked nas/seba presviedcas, ze to teda nemas z ad1 a ani z ad2 :D
Ad3 - najskor si zisti co je depersonalizacia, derealizacia a mozgova hmla, ja tom mam nastudovane na 99%, takze ak su Ti rady ludi, ktori maju to co ty, nie len z travy, ci psychiky, na nic, tak to ti drzim palce - ale to by si si musel dat namahu nastudovat si (co si myslim, ze v tvojom pripade je na 100% marihuana bez debaty) o tom mnoho este, nez len napisat na toto banalne forum.
Ad4 - nech sa paci, hladaj, patraj, vymienaj si klucky ambulancii, drzim palce. Ale verim, ze vsetko do kvapky krvi budes mat ok - okrem pozitivneho testu na thc :D
Ad5 - mam mnoho priatelov, a zopar na vysokych postoch, co fajcia marihuanu, ale s tym rozdielom, ze je to kvalita (co si myslim, podla toho ako si agresivny a pises ako nejaky adolescent) tak aj ti ludia, ked to prezenu s mnozstvom (kvalitnej!) travy maju co robit sa vratit uplne spat do reality.
Ad6 - ked niekto tvrdi, ze marihuana nie je droga, tak to uz si iny level. To si nedovolia tvrdit ani ti vysie spomenuti ludia z celkom vysokych postov, lebo vedia, ze to droga je. To uz si na tom rovnako ako ked alkoholik tvrdi, ze on nema problem s alkoholom, to len nepiči maju problem s jeho osobou :D
Ad7 - marihuana je v stadiu lekarskych studii, avsak nie taka aku fajcis ty, to zabudni. :D Ale tak ako nedelny vtip si ma tu dnes pobavil kamo.
....big like bro and good luck ;)
Ano bral ale len nejake 2 tyzdne, potom mi zacala mozgova hmla... Toto je zaujimave za vsetko moze trava :D beriem ju 6 rokov pohodka, zacnem brat tieto hnusoby AD a po 2 tyzdnoch nemozem zaostrit s pohladom, ale hodme to na travu vsak to je najjednoduchsie.
Ak je podla teba toluen na urovni travi tak tato debata asi vazne nema cenu. Toluen nie je zdraviu prospesny aj keby si si ho dala len raz alebo 2 krat v zivote, kdezto trava je na medicinske ucely prospesna, zistuje sa ze pomaha na stale nove ochorenia, nadoroy atd, je toho vela.
Ty si bral AD a v tom období aj trávu? Aj AD aj tráva pôsobia na mozog - to hádam nepoprieš....Kamarátkin brat roky fetuje toulén. Tiež si nepripúšťa problém, problém vidí len jeho okolie na jeho chovaní. Prestávky s fetom má len keď sedí. Problém nie je samotná tráva, problémom sa stáva ak sa to preženie s množstvom alebo sa užíva roky...Je to ako s liekmi, pomáhajú ale vedia sakra uškodiť ak to preženieš s množstvom alebo ich berieš roky. Niekomu pri užívaní rovnakých liekov odídu obličky či pečeň o 10 rokov, niekomu o 30, niekto ich berie bez problémov celý život. Ale nikto nepochybuje že majú vedľajšie účinky a pri dlhodobom braní viac škodia ako pomôžu. Jasne, nemusíš to mať z trávy, ale rovnako ani nemôžeš vylúčiť že to z trávy nie je. A tu už sa tá tráva u teba stáva problémom, lebo si nechceš pripustiť jej riziko.
DP8
ja sa nehram na najmudrejsieho vravim ti z toho co viem, mal som pauzu s fajcenim nic sa nezmenilo, ja hulim 6 rokov zacalo to pred pol rokom takze asi to s tym logicky nebude suvisiet. To co si sem hodil je nejaka depersonalizacia, to vobec nemam, navyse tam to ludia pisu ze to mali po prvom uziti, je to uplne nieco ine... toto je mozgova hmla a ta moze byt z dalsich milion veci, ale ved co hodme to na travu alebo psychiku to je najlahsie.
Poprosim dalsie komentare aby neriesili travu.
Tomas12456
Praveze nerobili, to je divne
Lubosss
Co jej poviem? Uz som tam raz bol, davnejsie ked som riesil tlak na hrudi, zaludku, spravila rtg chrbtice poklepala mi s kladivom po kolene a vravela ze moje problemy nie su neurologickeho charakteru. No na mri mozgu nic, ako si vobec vybavim take vysetrenie?
Marisa moze vyvola psycho chorobu, celkom ako alkohol. Zahravas sa so zdravi. Skus abstinovat od vsetkeho, kup si odstavovac. Ak to neprejde, chod k ludovemu liecitelovi. Tbl neber ziadne, okrem pol acylpirinu pri prechladnuti.
Rozhodne by mali urobyt MRI toto co popisujes je fabriho choroba alebo skreloza multiplex. Chod este raz za neurologom ze pozadujes MRI ze mas podozrenie na tieto choroby pokial ho odmietne spravit tak je to na zalobu.
Naco sem pises, ked si nenehas od ludi poradit a mas svoju hlavu? Je to z travy, jasne ze ano, preco si stale namyslas ze nie? Za to ze tvoji kamarati z toho maju pohodovy zivot? To ale nie si ty a to pochop... dalej si mysli svoje, no neviem ako skoncis s takymto zmyslanim... a inak najdi si na tuto temu viac prispevkov, co tu pisu ludia, ktory maju presne toto co ty, minimalne 2 prispevky som tu o tom videla, ze fajcili travu a z toho mali tieto stavy "hmly" co mas ty a v komentaroch bolo este viac pripadov, ktorym sa stalo toto iste. Teraz bud stale mudry.
Ked si teda taky najmudrejsi, nebudes mat problem si o tvojom probleme a fajceni marihuany nastudovat toto v anglictine :
www.dpselfhelp.com
Snad cez 700 prispevkov od ludi, ktori su rovnako na tom ako ty, by ti stacit malo ;)
Hm je to jasne, kapla si na to uz ta caka nobelova cena za rohom. Skoda tu nieco pisat. Skoda ze som to mal aj ked som u vysadil a mal pauzu.