Mozgova hmla, derealizacia?

Príspevok v téme: Mozgova hmla, derealizacia?
Usop

Je to hrozne uz pol roka ma pocit, asi polovicu dna kazdy den niekedy aj viac citim v hlave divny pocit, nemozem zaostrit ale nie ocami ale mozgom, ako ked sa clovek pozera na nejaky predmet a tuho rozmysla a nevnima okolie no ja tento pocit mam skoro stale. Ako keby som bol na lsd neviem to popisat. Co by to mohlo byt? Ako sa z toho dostat?

DP8

@Lion575 tak ty si to napisal uplne presne! Do bodky! Kks konecne niekto, kto tym presiel a napise bez prifarbenia aky kurevsky stav to je.
Antikristove vazenie - tak to volam ja.
Kazdy si mysli, ze si vymyslas a urobia z ten hypochondra.
U mna je len skoda, ze boreliou to nie je, zial. Pricinu zatial neviem, patram kazdy den, ja mam tento stav 24/7 v kuse odkedy to zacalo. A ani jeden zkurveny den nebol “lepsi” - rovnako na pichu mi je nonstop kazdy den aj noc...

Rene1337

Ja som si presiel boreliozou pomohli mi az vo svajciarsku. Takze ja viem co su stavy BB. V plnej krase ked nedokaze dvihnut pohar. Depersonalizacia,derealizacia,unavovy syndrom,depresia,uzkost teploty atd.

Lion575

V crevach ? Sprostost... Zrejme nik ste ju nezazil, ale myslim tu pravu brain fog, ani to zazit nechcite... Ja som si tym presiel, ja mam neuroborelu, je to stav presne ako ked ste po opici, to by sa este zniest dalo, ale je to ovela horsie a do toho vam ide hlavu rozdrapit od bolesti, huci v hlave a usiach, hrozna unava, kazdy krok je utrpenim a dalej ani pisat nejdem,,, toto je prava brain fog sposobena zapalom mozgu, ktorym som presiel. Lekari na to seru, zvalia to na psychiku, kadejake kokocke diagnozy,,, a na to lieky AD, ktore som vydrbal do kosa a nasadil liecbu - minocyklin + entizol, brain fog a bolesti hlavy su prec, niesom este uplne ok ale je to lepsie, lepsi sa to, je to na dlho.

Inu brain fog ja nepoznam... takze tak a nechcite to ani len vo sne zazit a neprajem to ani svojmu najhorsiemu nepriatelovi... a je smutne, ze dr. to nijak neriesia a jeden dr neurolgo v LM total mega ultra kokot mi povedal na to, ze nechame to tak aky to bude mat priebeh, ja som vtedy nevedel co mi je az neskor som sa dozvedel, no kebyze ho teraz stretnem ho rovno bez vahania odstrelim...

Rene1337

Mozgova mlha. Brain fog s nim spojena dp,dr jej pricina sa nachadza v crevach. Aj ked sa vytvaraju lezie vsetko ma svoju pricinu. Denno denne jeme prijmame chemiu,chorobu sam hipokrates pomenoval vetou kazda choroba zacina v traveni.
Fmt terapia ktora sa bezne pouziva v zahranici napriklad na liecenie tkz. Nevyliecitelnych chorob ako je skleroza multiplex artritida, atd moderna medicina nema vobec preskumany ludsky mikrobiom a snim spojene miliony ucinnyxh obranyxh probiotik. Tato terapia je jednoducha a zachranila mnoho zivotov aj s ochoreniami ako cronova alebo ulcerozna kolitida.

Lion4545

Toxiny.... nasad poriadny detox... ak mas ale lezie na mozgu/loziska tak je to z nich, potom ATB minocyklin + entizol dlhodobo...

Hmla 978

Ja to isteee,ja som mal max 3,4 krat zelene,este cez leto...ale zacalo to v septembri po predtreningovke na cvičenie.... Proste pocit na zblaznenie,nalada uplne v p...pocit ze zijes v sne,no dost neprijemne ,okolie ta nechape,myslia si,ze ti nic neni,no pritom mi pekne šlahaa...no hľadám hľadám a budem proti tomu bojovat,lebo stym sa žiť nedá...inak cvicenie ma vie parádne odreagovať...bol som všade na vysetreniach...ct hlavy,magneticka rezonancia hlavy,ct brucha,5 krat mi brali minimalne krv,ocne,ušné,štítna žľaza,rtg hrudnika,vsetky vysetrenia na srdce,proste vsetko a nic...aj u psychiatra som bol,ale lieky žrať nebudem,to az tak sprostý niesom...tie lieky to iba utlmia,nikdy nevylecia...takze tak

Usop

Co je toto za egoistu preboha :D... polovica tvojho komentu dristy, blbosti, dezinformacie.

Kto si ty, ze sudis kolko pauzy treba aby sa nieco ukazalo ked ani nemas sajnu ako to funguje, kedze si to nikdy nemal, nepoznas ani teoriu a o praxi uz vobec nehovorim. Ked ti nieco preukazatelne skodi, tak po vysadeni sa dostavia pozitivne ucinky uz po par dnoch, tak to maju alkoholici, tak to maju ludia co su na heraku, ziadny rok, dva ale tyzdne,mesiace kedy je vidiet pozitivny efekt, ja som teda mal pauzu mesiace a ziadny pozitivny efekt nebol, tolko k tvojim diristom. Ano je to na 100% z travi, ani ma nepoznas nic o mne nevies, nevies o fyzickym problemoch ktore som mal uz davno predtym ale ano na 100% za to moze trava, hej takito zaujatci by tu nemali ani pisat.

AD som bral kvoli nasmu uzasnemu zdravotnictvu, ktore ta posle rovno k psychiatrovi ked si nevedia rady, poznam takych pripadov ako safranu, ja som bol jednym z nich tiez, nastastie som AD vysadil hned ako prisla mozgova hmla, no bohuzial problem pretrvava az doteraz.

Ja som agresivny? :D wtf, to ze ma podrazdia komentare ktore su uplne mimo temy, neznamena ze som agresivny. Opat odkial vies aku fajcim travu ci je kvalitna alebo shit, ty si vestec?

Kde tvrdim ze trava nie je droga, kde? Najdi mi tu vetu, citat, komentar, inak mi nevkladaj do huby nieco co som v zivote nepovedal.

Opat aku travu vies aku fajcim :D... mimochodom pestujem si sam a nie su to ziadne no name modely, ale overene z kvalitnyc seed bank ktoer sa pouzivaju na medicinske ucely so zvysenim obsahom cbd atd.

Opat prosim vas, pytam sa na to co to moze sposobovat, travu sem netahajte je to zbytocne.

Najčítanejšie články